• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum artık buna

ozgenmete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
17
2
88
Tekirdağ
bir tek ben yaşamıyorum bunları biliyorum daha önce defalarca doktora da gittim kalbimde de bişey ama neden bu beynime yerleşmiyo peki yine ben bunu kafama takıp takıp duruyorum kafayı yicem kızlar atamıyorum sürekli göğsümde ağrı var ve ben sürekli bi panik halindeyim çok korkuyorum

pskiyatriye gittin mi canım ? Benim de çarpıntım olmuştu, göğsümde ağrı, huzursuzluk vs. ve acil acil gezdim hiç bişey çıkmadı. En son pskiyatriye gittim ve anksiyete teşhisi koydu doktor, ilaç kullanmaya başladım. Senin de fizyolojik bi sorunun yoksa belki psikolojik bi durumdur bu.

Panik atak ya da anksiyete gibi duruyor ama hoca daha iyi bilir tabi. Psikiyatriste gidip terapi ve ilaç tedavisi alırsanız normal yaşantınıza dönebilirsiniz, korkmayın

daha önce psikoloğa gitmedim sadece gittiğim başka bir doktor anksiyete dedi ama sadece atarax diye bi hap verdi onu belli bir süre içince rahatlıyorum bırakınca tekrar hortluyo korkularım yarına randevu aldım bakalım psikologtan bi an önce başlayayım kafayı yemeden
beni yaşadıklarımı bu hastalığa sahip herkes yaşıyormu peki??

daha önce psikoloğa gitmedim sadece gittiğim başka bir doktor anksiyete dedi ama sadece atarax diye bi hap verdi onu belli bir süre içince rahatlıyorum bırakınca tekrar hortluyo korkularım yarına randevu aldım bakalım psikologtan bi an önce başlayayım kafayı yemeden
beni yaşadıklarımı bu hastalığa sahip herkes yaşıyormu peki??
Psikolog yerine psikiyatrist tercih etmeniz daha iyi olurdu ama bu da bir başlangıç umarım güzel haberlerinizi alırız.
Bu arada evet herkes yaşıyor ve çokdaha ağır belirtiler rahat olun :)

fiziksel belirtiler varsa direkt psikyatri derim ama yok sadece beyinde olumsuz düşünceler ise psikolog terapiyle atlatabilirsiniz ama fiziksel belirtiler yani kalp çarpıntısı ellerde uyuşma sıcaklık basması yerinde duramama ağız kuruluğı midede hazımsızlık var ise ilaç almanız şart ataraxla rahatlıyosanız ileri derece değil diye düşündüm çünkü ben en ağır biçimde yaşadım bu tarz ilaçlar yatıştıramadı beni ağır ilaç kullanmak zorunda kaldım çok şükür şimdi daha iyiyim zaman zaman yokluyo beni ama direniyorum ilaç almamaya sadece bir tane sabah alıyorum nereye kadar götürebilirsem tabi:D

fiziksel belirtiler varsa direkt psikyatri derim ama yok sadece beyinde olumsuz düşünceler ise psikolog terapiyle atlatabilirsiniz ama fiziksel belirtiler yani kalp çarpıntısı ellerde uyuşma sıcaklık basması yerinde duramama ağız kuruluğı midede hazımsızlık var ise ilaç almanız şart ataraxla rahatlıyosanız ileri derece değil diye düşündüm çünkü ben en ağır biçimde yaşadım bu tarz ilaçlar yatıştıramadı beni ağır ilaç kullanmak zorunda kaldım çok şükür şimdi daha iyiyim zaman zaman yokluyo beni ama direniyorum ilaç almamaya sadece bir tane sabah alıyorum nereye kadar götürebilirsem tabi:KK70:
atarax içince rahatlıyacağımı düşündüğüm için belki de ii geliyor bilmiyorum ama artık gerçekten dayanılmaz bi hal aldı cünkü her gün yeni bi hastalık çıkarıyorum kendıme mesala bugün sol kalçam ve bacağımda yanma ve uyuşma var ve ben hep felç mi geçircem acaba diye düşünüyorum sanırım iice kafayı yedişm :(((

atarax içince rahatlıyacağımı düşündüğüm için belki de ii geliyor bilmiyorum ama artık gerçekten dayanılmaz bi hal aldı cünkü her gün yeni bi hastalık çıkarıyorum kendıme mesala bugün sol kalçam ve bacağımda yanma ve uyuşma var ve ben hep felç mi geçircem acaba diye düşünüyorum sanırım iice kafayı yedişm :KK43:((
bedenini dinliyosun bence sürekli beyin bi yerimde ağrı var mı diye olumsuz düşünmeye başladığında vücutta sanki gerçekten ağrı varmış gibi gösterebiliyor kendini çok dinleme kendini ve sürekli şu telkini yap ben iyiyim şimdiki ağrım geçicek bende de var o takıntı ama yoğun değil halam öyle sürekli bir yerim ağrır der aynı zamanda teyzem de öyle :Ddoktora giderler bi şeyleri çıkmaz bu kez doktora kızarlar sürekli onlara psikolojik derim inanmazlar mesela kalçanda ağrı bacağında yanma varsa bu sadece felç hastalığının belirtisi mi belki de değil daha başka bi nedeni olabilir bel ağrısı kalçaya bacağa atar yani öyle çok da korkulacak şeyler aklına getirme uzun yazdım teyzemle halam geldi aklıma bi nevi rahatlarsın diye yazdım kısaca olumlu düşün pozitif şeyleer düşün dua et mesela..

canım senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum korkma yıllardır bende var bu ne zaman sıkılsam üzülsem hortluyo bişey olduğuda yok .

Back