Ben kahroluyorum amaAksiyon arıyon heralde. Sen niye başkası için ölüyon. Başkası senin için ölsün. Sen kendi kıymetini bilmezsen elin oğlu hiç bilmez. Napacak kahrolacak demi benim yüzümden öldü diye. Bu kızda tam salakmış der devam eder hayatına. Biraz gözünü aç.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dayanamıyorum artık başka çarem yok gibi
- Konu Sahibi Sedanurlu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ask acisi intihar yorgunluk isteksizlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok kötüyüm amaAyrılan taraf o, demek ki eskisi gibi sevmiyor yani intihar etmen umrunda olmaz. Hayat inişlerle çıkışlarla dolu. Şunu bil ki şu anki üzüntün daimi değil, hiç kimse de canından kıymetli değil. Kendine gel
- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Niye niyeeee. Ay kolların tutup sirkeleyesim geldi seni. Hayattan zevk almana engel olup ölümü düşündürten kişi seni mutlu edebilir mi ya Allah aşkına bi düşün. Elin sümüklü oğlu için neye kahroluyon. Ya bırak birileri senin için kahrolsun. Senin için en değerli sensin kızım kimse değilBen kahroluyorum ama
- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Her kötü olduğumuzda intiharı düşünelim o zaman. Çözümü bu mudur yani? Şu an üzgün olman çok doğal ama geçecek. Zamana bırakÇok kötüyüm ama
Ben yinede denicem hafif içerim ilaçları belki dönerNiye niyeeee. Ay kolların tutup sirkeleyesim geldi seni. Hayattan zevk almana engel olup ölümü düşündürten kişi seni mutlu edebilir mi ya Allah aşkına bi düşün. Elin sümüklü oğlu için neye kahroluyon. Ya bırak birileri senin için kahrolsun. Senin için en değerli sensin kızım kimse değil
- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
ManyaksınBen yinede denicem hafif içerim ilaçları belki döner
- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Şuan fake olduğuna kanaat getirdim. Ama hafif iç ağır içme. Ağır içersen tahtalı köye gidersin. Hafazanallah. İntiharda işe yaramazBen yinede denicem hafif içerim ilaçları belki döner
Ne olur dersinManyaksın
Adım bile doğru ki. Sadece yeni katıldım. Nişanlıydik. 5 senedir de beraberiz çok zor her şeyi onla planlarken böyle olmasŞuan fake olduğuna kanaat getirdim. Ama hafif iç ağır içme. Ağır içersen tahtalı köye gidersin. Hafazanallah. İntiharda işe yaramaz
- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Hadi işine yaNe olur dersin
Miya357
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 24 Ocak 2020
- 565
- 633
- 23
Sen daha yasiyonmu bi bakim dedim öldünmu diye neyse dur bakalim daha ne konular acacan heycanla bekliomNe olur dersin
- 22 Aralık 2020
- 106
- 31
- 28
Sadece mal diyesim geldi sen yat kalk da Allah’a şükret nişanlıy ken yapmış bunu adam evliyken yapaydı ne olacaktı zaten hastanelerde covid var yapma yapma nice evli olup insanlar mutsuz kucagında çocukla çare arıyor nişanlıyken yapan evlenince neler yapmaz yapma dönse de kabul etme çıkar karşına seni seven sana değer veren biri ömrünü perisan etme yapma intihar etsen sana geri mi dönecek o amanİlk defa bu siteyi kullanıyorum. Çok yorgunum ruhen. Nisanlm ayrıldı. Belki basit gelir size ama her yolu denedim dönmesi için. Herkes sessiz kal diyor döner diyor ama gece kendimi zor tuttum intihar etmemek için. Çok üzgünüm.
Güvenmistim beni bırakması çok koyuyor. İntihar etmeye karar verdim. Hatta ilaç falan alicam içmek için. Deneyen var mı bu yolu
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
sen bence fakesin bu kadar akıl tutulması fazlaBen yinede denicem hafif içerim ilaçları belki döner