• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamayıp erkenden gelen oğlum

serap___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
155
2
96
40
Çorum
Söze nasıl başlıyacağımı bilmiyorum,ama şuan minicik birşey bana muhtaç bunun farkındayımGünlerden salı 4 mayıs,ve her zamanki gibi sabah kalktım kahvaltı hazırlamak için,bu arada bir buçuk aydır bilgisayar kursuna gidiyodum ve cuma günü bitiyodu,tabiki o gün kursa bırakacaktı eşim,tam yumurtayı soyuyorum ılık bişeyin aktıgını hissettim hemen wc ye gittim ve pembemsi bir sıvı,aman Allahım kalbim küt küt atıyo neden böyle bişey geldiki dogum olacagı aklıma gelmiyo,36 haftalık hamileyim bu arada bide bebek bi hafta geç geliyormuş,sonra hemen annemi aradım,oda olur kızım bişe olmaz demezmi.Neyse bir 5 dakka geçti ben tekrar wc ye gittim yine gelmiş,1 dakkika 2 dakika derken sular arttıhemen hastaneyi aradık dogum başlamış olabilir gelin dediler aydeeeee ben nasıl aglıyorum nasıl doguracam diyeHemen annemi aradık dogum başlamış gel diye.bu arada biz ilçede oturuyoruz gidecegimiz yer 1.5 saat uzaklıkta hemen apar topar çanta hazırlamaya başladık,daha çantamı hazırlamamıştım erken diye,ben yürüyemiyorum yürüdükçe suyum geliyo,ve hemen arabaya bindik ve 10.30 gibi hastaneye vardık,doktor hemen alttan muayene etti,2 cm açılma var suyun kalmamış doğum başlamış dedi ben tabi şoktayım,eşimde yolda gelirken doktor bol su iç der yollar deyip dalga geçiyodu dogum olacagına o hiç inanmıyodu.ve eşim işlemleri yaptı ve beni sancı odasına aldılar,tabi benim sancı hafif hafif gelmeye başladı,saat 12.30 biraz daha 1.30 derken benim sancılar artık aglatmaya başladı eşim dakika tutuyo 23 dakikada bir sonra bebegi geliştirici igne yaptılar,ve bir anda bir sancı girdi ben ortalıgı yıkıyorum kendimi yerlere atıcam eşim yapma kendine zarar vereceksin gibi laflar ediyo ama duyan kim hemen hemşireler geldi alttan muayene ettiler çocugun saçı gözüküyo dediler,ben tabi yine bagırıyorum olmuyosa sezeryana alın diye,geldi bebek bu kadar sancı çektin dediler ve hemen doguma aldılar doktorum geldi,ve 1,2 ,3 ıkın bagar derken eymenim annesinin kuzusu 2.620 48 cm olarak annesine merhaba dedi o an gösterdiler kıpkırmızı bişey nasıl ağlıyo,eşime gösterin dedim,
iEşim annemi aramış anne sen gelmeden bebek geldi diye annemde 1 saat sonra geldi
Erken dogdugu için hemen küveze aldılar,ve bir hafta hastanede kaldık,şuan oğlum 23 günlük ve Allahımıza şükür gayet iyi,Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın,sabırla okuyan herkese tşk ler...

yazını okurken çok duygulandım ya hamilelik insanı baya duygusallaştırıyo galiba.biran kendimi düşündüm.rabbim meleğini sağlıkla büyütmeni nasip eylesin bu arada tebrikler :nazar:

Oda sizi çok merak etmiş demekki annesi :)) Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah...

allah analı babalı buyutsun uzun omur ler versın ınsallah
ben suan 39+6 dayım hıc gelısme yok darısı hayırlısıyla benım basıma

benim oğluşumun adaşı erken gelmek istemiş demekki benim eymenim çok geç gelmişti 41. haftada geldi allah güle güle büyütmeyi nasip etsin ....

evet biraz erken olmuş ama sağ salim kucaklamışsın çok şükür bebişini,güle güle büyüsün
Allah bizi de kurtarsın inş.
ben de 36.haftaya giriyorum 2 gün sonra telaşlanmadım desem yalan olur:))
bakalım artık nasip

Back