• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanacak gücüm kalmadı bu ilgisizliğe

grace34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
40
5
86
33
:KK61: o kadar yalnızım ve o kadar bunaldım ki buraya sığındım kızlar lütfen derdime derman olun..
Kızlar benim 2 buçuk yıllık bir ilişkim var.Çok şey yaşadık çok mücadele verdik.İlişkimiz bir sürü sınavdan geçti birbirimizin her yüzünü gördük ve bu şekilde kabullendik.Yani sevgiden yana eminim sıkıntım yok.Ama son 3-4 aydır yaptığı yanlışlardan dolayı psikolojim yerle bir oldu affetmem zor oldu kendi içimde.ona defalarca anlattım bak psikolojim bozuk bana karşı hassas davran diye ama yok olmuyor hem suçlu hem güçlü.. karşıma alıp konuşamıyorum bağırmaya başlıyor.Tatlı tatlı konuşsam bile kavgayla bitiyor.İlgi alaka yok ben yazmazsam yazmıo bile.Ben artık evlilik istiyorum diyorum yaşım 26 oldu ailemde bekliyor konusuyorum evlenmemiz için çalışman lazım diyorum (bu arada ünv. Mezunu ama keyfi çalışmıyor) ona da yanaşmıyor ben ne yapacağımı şaşırdım karşımda sürekli bağıran çağıran sinirli aksi üstüme gelme beni boğma yorma sıkma bunaltma yeter sus diyen bir adam var.Beni kırdığından yıprattığından bi haber üstelik artık çaresizlikten her gece ağlamaktan çok yoruldum bana nolur çare çözüm akıl fikir verin ben artık kendim gibi davranamaz oldum.O aramadıkça aramıcam diyorum ilgimi alakamı kesicem anlayana kadar diyorum dayanamıyorum 1 saat sonra yine arayıp başlıyorum darlamaya. Dışardan gözler daha iyi görür ben artık tükendim :mad::mad::mad::mad:

Canım iyi geceler ...
Öncelikle kendini üzmekten vazgeç. Onu biraz ilgisiz bırakmalısın bence. Değerini anlamalı. Senin için çaba göstermeli. Biraz sabret. Arama sorma bak o zaman neler yapacak. O seni aramaya baslar o zaman . O ùzerine düser.

Yaptığı yanlışlardan kastınız nedir?
Ayrıca ne kadar üstüne düşerseniz o kadar çeker kendini.
Yazmayın.
Nasıl olsa yazacak rahatlığını vermişsiniz ona , o yüzden bu kadar rahat.
Mesleği olupta keyfi çalışmayan adam evlilik sorumluluğunu alabilecek kapasitede biri mi sizce?

Ağlamayın başkaları için, hele bir erkekse bu..

Canım iyi geceler ...
Öncelikle kendini üzmekten vazgeç. Onu biraz ilgisiz bırakmalısın bence. Değerini anlamalı. Senin için çaba göstermeli. Biraz sabret. Arama sorma bak o zaman neler yapacak. O seni aramaya baslar o zaman . O ùzerine düser.

Ah bir yapabilsem :( dayanamıyorum işte gururumu ayaklar altına alıyorum her seferinde ben üstüne düşüyorum ben alttan alıyorum :(

Yaptığı yanlışlardan kastınız nedir?
Ayrıca ne kadar üstüne düşerseniz o kadar çeker kendini.
Yazmayın.
Nasıl olsa yazacak rahatlığını vermişsiniz ona , o yüzden bu kadar rahat.
Mesleği olupta keyfi çalışmayan adam evlilik sorumluluğunu alabilecek kapasitede biri mi sizce?

Ağlamayın başkaları için, hele bir erkekse bu..

İş beğendiremiyoruz beyfendiye :( bazen bende diyorum bu sorumluluğu alabileceğine hiç inanmıyorum evet daha ilişkisinin sorumluluğunu alamayan adam bu :( gönül ferman dinlemiyor çok emek verdim çok öylece arkamı dönüp gidemiyorum ;(

Can mı önemli canan mı demisler. Can tabiki de önce sen ònemlisin. Sen mutlu olmalisin ki etrafindakiler de mutlu olsun. Ilerde evlenip bebeginiz olduğunda ne yapacaksin düsünsene. Sen calisip bakmak zorunda kalirsin bebeğine. Tek basinaymis gibi yasarsin hayatta. Deģmez inan bana kimse icin bunlari yasamaya.

İş beğendiremiyoruz beyfendiye :KK43: bazen bende diyorum bu sorumluluğu alabileceğine hiç inanmıyorum evet daha ilişkisinin sorumluluğunu alamayan adam bu :KK43: gönül ferman dinlemiyor çok emek verdim çok öylece arkamı dönüp gidemiyorum ;(
Emeklerin ömrünü böyle bir adamla heba etmekle eş değer mi?

Can mı önemli canan mı demisler. Can tabiki de önce sen ònemlisin. Sen mutlu olmalisin ki etrafindakiler de mutlu olsun. Ilerde evlenip bebeginiz olduğunda ne yapacaksin düsünsene. Sen calisip bakmak zorunda kalirsin bebeğine. Tek basinaymis gibi yasarsin hayatta. Deģmez inan bana kimse icin bunlari yasamaya.
Canımdan çok değer verdim kendimden önde tuttum çocuğum gibi bir dediğini 2 etmedim şimdi aptallığıma yanıyorum

Zararin neresinden dönseniz kârdır. Ayrilin demiyorum. Ders verin ona. Değerinizi anlasın.
Ben de ayrılmak yerine (ki kolayca ayrılamayız biz bi sürü sebepten dolayı) herşeyi eski haline getirmek istiyorum ama nerden başlayacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Ben de ayrılmak yerine (ki kolayca ayrılamayız biz bi sürü sebepten dolayı) herşeyi eski haline getirmek istiyorum ama nerden başlayacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Biriyle ilk kez konusmaya basladigimizda ne yapariz nasil davraniriz? Cekingen . Ilgi bekleyen tavir takiniriz degil mi. Farzet ki onunla yeni tanistin. Ilgi bekle. Trip at. Mesaj o atmadan sen atma. Kaçan kovalanir unutma.....

yazdığın yazıyı başkası yazmış gibi oku cevabını kendin verirsin.

Eğer bu şekilde devam edersen emin ol çok kısa bir süre içinde terk ediliceksin. Duygusal olma ne yapıyorum ben de kendine sakın arama emin ol kısa bir süre sonra alisicaksin. Ve kazanan sen olacaksın. Bunu yapmak o kadar zor değil

Bir süre böyle gidecektir bence taa ki senın tavırlarını yılgınlıgını farkedene kadar benzer şeyler hepimizin bşına geliyor ve genelde sen ona eskisi kadar değer gostermedıgınde ki su an ınanmasanda bir gün bu olcak çünkü karşıdakiyle aynı frekansta bir ilişki yürütemediğinden dolayı yani o kişi senin için 2.plana düştüğünde bu durum olacak diye düşünüyorum

benzerini benim bir arkadaşım yaşadı... sonunda ayrıldı ve rahatladı

Arkadaşım adam istemiyor ki.
Sen nasıl kendi kendine eski haline getireceksin ki?

ilgisizlikten kastınız ne, ben bunu merak ettim. konuşma sıklığınız ne mesela?

benim tavsiyem biraz uzak kalmanız. atıyorum 1 hafta boyunca hiç konuşmayın mesela. yazasınız gelse de yazmayın. onsuz durun bi müddet. durun düşünün. şu anki halinizden daha iyi düşüneceğinize eminim çünkü

canim bende 5 yildir birlikteyim ayni sorunlar bendede var ve ben suan nisanliyim herseyimiz ayni hatam da o ise girmeden nisanlanmak oldu . Ben kendimi hasta ettim biliyomusun bi cok kez sinir krizi gecirdim ve hastalandim kendine bunu yapma ne olur ben cok pismanim . eminim o bunlari yaparken onun gozunde iliskinizde hic bi sorun yoktur ve abartan sem oluyosundur biseyler bitiyo ve ilk gunki gibi tahammul edemiyosunuz birbirinize cunku bende hayatımın merkezine onu koydum o aramazsa bulusmazsak sinirden deliye donuyorum ustune dusmesem hic gelmiyecek yani boyle alistirmisim artik

ilgisizlikten kastınız ne, ben bunu merak ettim. konuşma sıklığınız ne mesela?

benim tavsiyem biraz uzak kalmanız. atıyorum 1 hafta boyunca hiç konuşmayın mesela. yazasınız gelse de yazmayın. onsuz durun bi müddet. durun düşünün. şu anki halinizden daha iyi düşüneceğinize eminim çünkü
Mesela önemli bir konu var konuşmamız ve çözmemiz gereken şuan konuşmak istemiyorum diyor ertesi gün konu açılınca müsait değilim sonra diyor sonra sonra sonra günler geçiyor o sorun konuşulmuyor ve kırgınlıklar benim içimde kalıyor gönlümü almıyor bir türlü.

canim bende 5 yildir birlikteyim ayni sorunlar bendede var ve ben suan nisanliyim herseyimiz ayni hatam da o ise girmeden nisanlanmak oldu . Ben kendimi hasta ettim biliyomusun bi cok kez sinir krizi gecirdim ve hastalandim kendine bunu yapma ne olur ben cok pismanim . eminim o bunlari yaparken onun gozunde iliskinizde hic bi sorun yoktur ve abartan sem oluyosundur biseyler bitiyo ve ilk gunki gibi tahammul edemiyosunuz birbirinize cunku bende hayatımın merkezine onu koydum o aramazsa bulusmazsak sinirden deliye donuyorum ustune dusmesem hic gelmiyecek yani boyle alistirmisim artik
ben konuşabilmek derdimi anlatabilmek ve bunu tartışmadan başarabilmek istiyorum tek derdim bu ama yapamıyorum gerçekten tahammülü kalmamış gibi davranıyor

Back