Canim dax bildigimiz dax ise aldigin dogru urun. Resmini atabilirsen bakabilirim.Ben aldım 2 kez kullandım saçıma sçlarım kısa olduğu için arınması kolay oluyo önce sampuan sonra yeşil kalıp sabunla yukıuorum sonra az bi miktar daha şampuan alıp tekrar yıkıyorum arınıyor. Evet saç döküyo biraz 2 . Kez kullanışımda avcuma saçlar geliyordu
Sizin saçınızda baya fark edilir bi uzama var hemde çok kısa bi zamanda süpperr
Bnde patates suyu +yumurta sarısı+bal karışımı yapıyorum hafta 1 bu karışımdan ve dax kullanıyorum ama soğan suyunuda deneyecem İnş uzar
Dax supergro nun içeriği farklı benim aldığım yani hindistan cevizi aleovera çay özü gibi yağlardan yok bunu kullanıyım birde organic oils yazanı alacam
Resim yüklenirken hata veriyo atamadım ama üRrinde dax supergro yazıyo 198 gCanim dax bildigimiz dax ise aldigin dogru urun. Resmini atabilirsen bakabilirim.
Surekli yikama saclarini bir de.
4 gun ara ile sampuanla.
Kendi yagi ile daha hizli uzuyor.
Insallah canim. Ozaman kullan sen onu. Gelismeleri yaz.Resim yüklenirken hata veriyo atamadım ama üRrinde dax supergro yazıyo 198 g
Ürün aynıda bazısının içerikleri farklı sonra araştırdım üretici firma bazı yağları içinden çıkarmış
Evet bncede saç kendi yağıyla daha çabuk uzuyo zaten 3 güne bi yıkıyorum sçlarımı 3 günde bir bi patates kürü 3 gün sonra dax öyle öyle bakalım bende yeni başladım inşşallah farkını görürüm
İlk önce şampuanla saçınıza iyice masaj yapın, su değdirmeden.Saçımdan çıkmadı...
Öyle yaptım yine de çıkmadıİlk önce şampuanla saçınıza iyice masaj yapın, su değdirmeden.
Kaç kere şampuanladınız ?Öyle yaptım yine de çıkmadı
Islatmadan yapdığım dahil 3Kaç kere şampuanladınız ?
Çok yoğun mu sürmüştünüz Dax’ı ? Ben iyice masaj yaparak 3 yıkamada çıkartıyordum.Islatmadan yapdığım dahil 3
Bilemiyorum galiba fazla sürmüşüm. Tek sefer uyguladım zaten, tekrarına cesaret edemedim. Annem kafamı yeşil sabunla ovup çıkarmıştı ah be kızım sürme şunları diyeÇok yoğun mu sürmüştünüz Dax’ı ? Ben iyice masaj yaparak 3 yıkamada çıkartıyordum.
Dax’ı kaç kere kullandım, fayda etmese de tekrar tekrar denemek istedim ama bende etkisi olmadı maalesef. Umarım sizde işe yarar. Soğan suyu da çok etkiliymiş.Bilemiyorum galiba fazla sürmüşüm. Tek sefer uyguladım zaten, tekrarına cesaret edemedim. Annem kafamı yeşil sabunla ovup çıkarmıştı ah be kızım sürme şunları diye
Ben fırsat buldukça şunu yapıyorum; zeytin, fındık ve hindistan cevizi yağını karıştırıyorum içine bemix bepanthen ve evigen ampul kırıyorum hafif ılıkken diplere kalanı da uçlara sürüyorum. Bir gece veya sabahtan akşama kadar bekleyip yıkıyorum. Düzenli yaptığım zamanlar saçlarım tam bir efsane olmuştu ama şu aralar içimden bir şey yapmak gelmiyor. Size de öneririm. Ha bu arada illa üç yağ bir arada olacak diye bir kaide yok. Yalnız zeytinyağı sürdüğümde bile enfes ve yumuşacık saçlarım oluyordu...Dax’ı kaç kere kullandım, fayda etmese de tekrar tekrar denemek istedim ama bende etkisi olmadı maalesef. Umarım sizde işe yarar. Soğan suyu da çok etkiliymiş.
Merhaba sizin kullandığınız dax ın üZerinde ne yazıyor içeriğinde ne var yani birde botanicals mi organic oil mi yaZıyorBende 2 hafta oldu daxa baslayali, gelismeleri bende haber ederim.
TeşekkürlerCanım yorumları okuyamadım ama saçlarımı 3 yılda iki kere yaktım. Hemde öyle böyle bi yakma değil bildiğin kuaför yıkarken şak diye koptu düştü açıcıdan. Artık açık renk saç sevdasını boşver saçım olsun diye dua etmeye başladım. Sonra dax ı okudum burdan ve düzenli 4 ay kullandım ama onun yanın da her iki hafta da bir zeytinyağı da sürdüm üstüne 6 ay biotin de kullandım ve çok şükür saçlarıma kavuştum tekrar. Uzun uzun yazdım sabredip okursun inş dax ı düzenli kullan ve mutlaka saçların kuruysa zeytinyağı sür. Bnm saçlarım yolunmuş gbiydi 6 ayda bildiğin küt olmuş şekil alıyordu herkeste aynı etki olur mu bilmiyorum kolay gelsin sana