Saç Uzatma Yöntemleri Dax supergro ile saç uzatma??Kullananlar bilgi istiyorum

elmasecem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
56
21
32
öncelikle merhaba :)
Saçlarım çok kısa şu anda ensemde ve saçlarım yaza kadar omuzlarıma gelsin istiyorum bende herkesin övdüğü dax supergro saç bakım kremini internetten sipariş verdim aynı kremin bazısında organic oil ve bazısında botanical oil yazıyordu ben botanical oil olanı aldım içeriğinde tatlı badem yağı ayçicek yağı aleovera özü gibi vs gibi yağlar var . Vazelin gibi aynı Yani hindistan cevizi yağı falan yok ama aynı kreminde iki farklı çeşit içerikleri var :/
Bu kremden kullanan varsa bana bi yardımcı olur mu acaba içeriği fark ediyormu hangisi daha iyi saç uzatıyor yoksa ikiside aynımı ?

Daxi kullananlardan ben de cok ovgu duydum.
Ancak denemedim.
Neme lazim aritamam vs zaten saclarim dokuluyor; aritmaya ugrasirken iyice dokulur diye.
Ama olculu kullanildiginda cok ise yariyormus gercekten.
Ben simdiye kadar cok yag kur vs denedim ancak "sogan kuru" kadar etki uzatanini gormedim canim. Dax'a bunu da ekleyebilirsin. Dax uygula, yika sacini sonra banyodan ciktiginda sogan suyunu uygula, sar havluyu kafana; kafanda kurusun. Inan zerre koku olmuyor. Bak kendi resmimi attim. Sogan suyu ile vok az bir zamanda iste bu kadar fark etti.

Ben aldım 2 kez kullandım saçıma sçlarım kısa olduğu için arınması kolay oluyo önce sampuan sonra yeşil kalıp sabunla yukıuorum sonra az bi miktar daha şampuan alıp tekrar yıkıyorum arınıyor. Evet saç döküyo biraz 2 . Kez kullanışımda avcuma saçlar geliyordu
Sizin saçınızda baya fark edilir bi uzama var hemde çok kısa bi zamanda süpperr
Bnde patates suyu +yumurta sarısı+bal karışımı yapıyorum hafta 1 bu karışımdan ve dax kullanıyorum ama soğan suyunuda deneyecem İnş uzar
Dax supergro nun içeriği farklı benim aldığım yani hindistan cevizi aleovera çay özü gibi yağlardan yok bunu kullanıyım birde organic oils yazanı alacam

Canim dax bildigimiz dax ise aldigin dogru urun. Resmini atabilirsen bakabilirim.
Surekli yikama saclarini bir de.
4 gun ara ile sampuanla.
Kendi yagi ile daha hizli uzuyor.

Canim dax bildigimiz dax ise aldigin dogru urun. Resmini atabilirsen bakabilirim.
Surekli yikama saclarini bir de.
4 gun ara ile sampuanla.
Kendi yagi ile daha hizli uzuyor.
Resim yüklenirken hata veriyo atamadım ama üRrinde dax supergro yazıyo 198 g
Ürün aynıda bazısının içerikleri farklı sonra araştırdım üretici firma bazı yağları içinden çıkarmış
Evet bncede saç kendi yağıyla daha çabuk uzuyo zaten 3 güne bi yıkıyorum sçlarımı 3 günde bir bi patates kürü 3 gün sonra dax öyle öyle bakalım bende yeni başladım inşşallah farkını görürüm

Insallah canim. Ozaman kullan sen onu. Gelismeleri yaz.

Çok yoğun mu sürmüştünüz Dax’ı ? Ben iyice masaj yaparak 3 yıkamada çıkartıyordum.
Bilemiyorum galiba fazla sürmüşüm. Tek sefer uyguladım zaten, tekrarına cesaret edemedim. Annem kafamı yeşil sabunla ovup çıkarmıştı ah be kızım sürme şunları diye

Bilemiyorum galiba fazla sürmüşüm. Tek sefer uyguladım zaten, tekrarına cesaret edemedim. Annem kafamı yeşil sabunla ovup çıkarmıştı ah be kızım sürme şunları diye
Dax’ı kaç kere kullandım, fayda etmese de tekrar tekrar denemek istedim ama bende etkisi olmadı maalesef. Umarım sizde işe yarar. Soğan suyu da çok etkiliymiş.

Dax’ı kaç kere kullandım, fayda etmese de tekrar tekrar denemek istedim ama bende etkisi olmadı maalesef. Umarım sizde işe yarar. Soğan suyu da çok etkiliymiş.
Ben fırsat buldukça şunu yapıyorum; zeytin, fındık ve hindistan cevizi yağını karıştırıyorum içine bemix bepanthen ve evigen ampul kırıyorum hafif ılıkken diplere kalanı da uçlara sürüyorum. Bir gece veya sabahtan akşama kadar bekleyip yıkıyorum. Düzenli yaptığım zamanlar saçlarım tam bir efsane olmuştu ama şu aralar içimden bir şey yapmak gelmiyor. Size de öneririm. Ha bu arada illa üç yağ bir arada olacak diye bir kaide yok. Yalnız zeytinyağı sürdüğümde bile enfes ve yumuşacık saçlarım oluyordu...

Dax supergro sanırım konsantre ürünmüş instagramda sayfasında okumuştum galiba az kullanılması önerilir ve sadece diplere sürünüz diye yazıyordu
Aynen bende önce sampuanlıyorum sonra zeytinyağlı yeşil kalıp sabunla köpürtüp yıkıyorum sonra çok az şampuan alıp tekrar yıkıyorum hiç bişey kalmıyor kalıp sabun şampuana göre dha etkili bana göre

Canım yorumları okuyamadım ama saçlarımı 3 yılda iki kere yaktım. Hemde öyle böyle bi yakma değil bildiğin kuaför yıkarken şak diye koptu düştü açıcıdan. Artık açık renk saç sevdasını boşver saçım olsun diye dua etmeye başladım. Sonra dax ı okudum burdan ve düzenli 4 ay kullandım ama onun yanın da her iki hafta da bir zeytinyağı da sürdüm üstüne 6 ay biotin de kullandım ve çok şükür saçlarıma kavuştum tekrar. Uzun uzun yazdım sabredip okursun inş dax ı düzenli kullan ve mutlaka saçların kuruysa zeytinyağı sür. Bnm saçlarım yolunmuş gbiydi 6 ayda bildiğin küt olmuş şekil alıyordu herkeste aynı etki olur mu bilmiyorum kolay gelsin sana

Teşekkürler
Bnde saçlarım çok uzundu belimdeydi ama aşırı dökülüyordu hem bnyoda hemde tararken bnde canım sıkıldı aldım elime makinayı kökten kazıdım saçları
Bi süre rahat ettim tarama derdi yok saç kurutma derdi yok tam bir yıl oldu sacede 13 cm uzamış yanı ayda 1 cm kadar şuan saçlarım toplanıyor ama saçlar hepsi bi ayar büyüdüğü için katlı kesim gibi kısadan uzuna doğru bnde hızlı uzasın istiyorum dax supergro aldım onu kullanıyorum 1 hafta oldu 3 kez kullandım bakalım inşallah faydalı olur
Bnce kadını güZel gösteren saçları şimdi çok özlüyorum uzun saçlarımı keske dökülseydide öyle uzun kalsalardı diye
Neyse baya uzun yaZdım kuusura bakmayın :)
Saçımı uzatmak için her şeyi deneyeceğim hedefim 10 ayda 15-20 cm kadar uzatabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…