Bebek İkinci El dawgs terlik sandalet arayanlar boşuna 50-60 tl ye veririm diyenlere inanmayın

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bu terliklerin özelliği nedir hiç bir bilgim yokda eğer gerekli bişeyse bende kampanyayı kaçırmak istemem

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

aynen kopyalıyorum
Dawgs& Frost minik ayaklara kaliteyi ve şıklığı aynı anda sunuyor! Birbirinden özel bu tasarımlarla minik ayaklar artık cıvıl cıvıl!

-Dawgs, %100 original bir Kanada markasıdır.
-Ürünler sabo ağacının reçinesinden elde edilmektedir.
-Ürünler antibakteriyel özelliktedir.
-Yapıldığı madde ve taban yapısı ile topuğa ve tabana destek sağlamaktadır.
-Üretim maddesi gereği son derece yumuşak,esnek ve hafiftirler.
-Yapıldığı madde gereği koku üretmeye dirençlidirler.
-Ürünler leke tutmamakta,suda kolaylıkla yıkanabilmektedirler.
alırken ürünün özelliklerni okumanızı tavsiye ederim. çünkü bazılarının tabanı eva süngerinden yapılmış. onlar biraz daha büyük çocuklar için daha kullanışlı.

merhaba somuncubaba ürünü dün kargoya verdim. gülegüle kullanın

çok teşekkür ederim .bisiklet tamda kızımın istediği gibi.bukadar çabuk kargolamanızı beklemiyordum. çocukları hafta sonu için babasına sivasa göndermiştim.döndüğünde kızıma güzel bir sürpriz olacak. çok sevindim. tekrar teşekkür ederim.

merhaba somuncubaba ürünü dün kargoya verdim. gülegüle kullanın

merhaba bugün teslim aldım bisikleti kızım çok beğendi. hakikaten göründüğünden daha temizmiş. bugün ödemeyide yaptım ama ancak haber verme fırsatım oldu hesaplı bir alışverişti tekrar çok teşekkür ederim. hayırlı kazançlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…