- Konu Sahibi somuncubaba
-
bugün unnado.com sitesinde 12-19 tl arasında değişiyor.kampanya 14.05.2014 e kadar
Harikasınız!!! Teşekkür ederim. Ne zamandır arıyorum...Crocsların fiyatları malüm. Dawgsları da pek ucuz sayılmaz. Bu kampanya şahane oldu!!!
Rica ederim ayrıca trendyol dada içi yünlü olanlardan var isterseniz onada bakın
bugün unnado.com sitesinde 12-19 tl arasında değişiyor.kampanya 14.05.2014 e kadar
Merhaba
Canım bende 23 numara dawgs satıyorum ama senin dediğin gibi kampanyadan almadım. Mağazadan deneyerek aldım. Malum bebeklerin ayakları cabuk gelişiyor ve her markanın kalıbı farklı.
Ben internetten kalıbını bilmediğim, sırf indirimde diye bir ayakkabı alma taraftarı değilim.
Herkesin görüsü farklı tabii saygı duyuyorum fakat konu başlığın yanlış olmuş bence..
Sonuçta biz kimseyi kandırmıyoruz. Kimsede almak zorunda değil. İnanmayın gibi bir tabir uygun olmamış..
Saygılar.. İyi geceler..
Merhaba
Canım bende 23 numara dawgs satıyorum ama senin dediğin gibi kampanyadan almadım. Mağazadan deneyerek aldım. Malum bebeklerin ayakları cabuk gelişiyor ve her markanın kalıbı farklı.
Ben internetten kalıbını bilmediğim, sırf indirimde diye bir ayakkabı alma taraftarı değilim.
Herkesin görüsü farklı tabii saygı duyuyorum fakat konu başlığın yanlış olmuş bence..
Sonuçta biz kimseyi kandırmıyoruz. Kimsede almak zorunda değil. İnanmayın gibi bir tabir uygun olmamış..
Saygılar.. İyi geceler..
Mrb cnm ben baktimda simdi nolari 22 ye kadar bunlar boyle kucukmu oluyo yoksa farkli bir numaralandirma sistemimi var crvaplarsan sevinirim
iyi geceler
canım çocuk ayakkabısı nihayetinde . çoğu indirim sitesinde ücretsiz iade var. küçük olursa iade edersin.büyük olursa dediğin gibi ayakları çabuk büyüyor.sonrasında kullanır.ayrıcada siz o fiyata mağazadan almış olabilirsiniz.ama ben bu siteyi kullanan arkadaşları bilgilendirmek amacıyla yazdım.demek istediğim araştırınca çok daha uygunları bulunabiliyormuş.
birde internetten kalıbını bilmediğim ayakkabıyı alma taraftarı değilim demişsiniz. aramalarda sizinde dawgs satışa çıkarttığınızı görmüştüm.sizde buradan satınca alan insanlar yine kalıbını bilmeden sadece numara bilgisiyle almış olacak. o yüzden bir fark göremiyorum.
ben şimdi aldım hemde 4 tane ilk defa boyle bişey yaptım inş pişman olmam kargo kampanya bitince yapılıcakmıs bilginiz olsun almayı dusunurseniz 21 mayıs
canım çocuk ayakkabısı nihayetinde . çoğu indirim sitesinde ücretsiz iade var. küçük olursa iade edersin.büyük olursa dediğin gibi ayakları çabuk büyüyor.sonrasında kullanır.ayrıcada siz o fiyata mağazadan almış olabilirsiniz.ama ben bu siteyi kullanan arkadaşları bilgilendirmek amacıyla yazdım.demek istediğim araştırınca çok daha uygunları bulunabiliyormuş.
birde internetten kalıbını bilmediğim ayakkabıyı alma taraftarı değilim demişsiniz. aramalarda sizinde dawgs satışa çıkarttığınızı görmüştüm.sizde buradan satınca alan insanlar yine kalıbını bilmeden sadece numara bilgisiyle almış olacak. o yüzden bir fark göremiyorum.
Bilgilendirme güzel olmuş ama kullandığınız tabir uygun olmamıs yazdım ben..
niyetim kimseyi kırmak yada üzmek değil yanlış anlaşılmasın.hepimiz burada ihtiyacımız olan şeyleri uygun bir fiyata bulma çabasındayız.terlik ihtiyacı olanda bu fırsatı değerlendirsin istedim.
O halde konu başlığını degistirseniz iyi edersiniz
bu biraz tehditvari olmuş sanki.uygunsuz bir başlık açtığımı düşünmüyorum.ayrıca niye bukadar rahatsız olduğunuzuda anlamış değilim.yazdıklarımı kişisel çatışma haline getirmemenizi rica ediyorum.iyi günler
İnsanları yalancılıkla itham etmiş oluyorsunuz rahatsızlığım bu yüzden. Sizinle çatışma haline girecek değilim. Siz neden bir yazıyı degistirmemek de bu kadar ısrar ediyorsunuz bende onu anlamadım.
Ben uygun bir dille görüşümü yazdım bunu anlayıp anlamamak da size kalmış..
Size de iyi günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?