Bebek İkinci El dawgs terlik sandalet arayanlar boşuna 50-60 tl ye veririm diyenlere inanmayın

bugün unnado.com sitesinde 12-19 tl arasında değişiyor.kampanya 14.05.2014 e kadar

Merhaba
Canım bende 23 numara dawgs satıyorum ama senin dediğin gibi kampanyadan almadım. Mağazadan deneyerek aldım. Malum bebeklerin ayakları cabuk gelişiyor ve her markanın kalıbı farklı.
Ben internetten kalıbını bilmediğim, sırf indirimde diye bir ayakkabı alma taraftarı değilim.
Herkesin görüsü farklı tabii saygı duyuyorum fakat konu başlığın yanlış olmuş bence..
Sonuçta biz kimseyi kandırmıyoruz. Kimsede almak zorunda değil. İnanmayın gibi bir tabir uygun olmamış..
Saygılar.. İyi geceler..

Ürünün resim ve fiyatını rica etsem?

ben şimdi aldım hemde 4 tane ilk defa boyle bişey yaptım inş pişman olmam kargo kampanya bitince yapılıcakmıs bilginiz olsun almayı dusunurseniz 21 mayıs

canım çocuk ayakkabısı nihayetinde . çoğu indirim sitesinde ücretsiz iade var. küçük olursa iade edersin.büyük olursa dediğin gibi ayakları çabuk büyüyor.sonrasında kullanır.ayrıcada siz o fiyata mağazadan almış olabilirsiniz.ama ben bu siteyi kullanan arkadaşları bilgilendirmek amacıyla yazdım.demek istediğim araştırınca çok daha uygunları bulunabiliyormuş.
birde internetten kalıbını bilmediğim ayakkabıyı alma taraftarı değilim demişsiniz. aramalarda sizinde dawgs satışa çıkarttığınızı görmüştüm.sizde buradan satınca alan insanlar yine kalıbını bilmeden sadece numara bilgisiyle almış olacak. o yüzden bir fark göremiyorum.

somuncababa söylediklerinize fazlasıyla katılıyorum.daha önce biri başka bir sitede kullanılmış dawgs için zar zor 40 tl ye inmişti.haber verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.unnado.com dan az önce üç adet aldım.

ben şimdi aldım hemde 4 tane ilk defa boyle bişey yaptım inş pişman olmam kargo kampanya bitince yapılıcakmıs bilginiz olsun almayı dusunurseniz 21 mayıs

hayırlı olsun unnado güvenli bir site.birkaç defa bende kulandım.arkadaşlarımda bir şeye ihtiyacı olduğunda önce oraya bakıyor.yalnız kampanyalar sıksık değişiyor ve kısa süreli olduğu için sürekli takip etmek gerekiyor.

Bilgilendirme güzel olmuş ama kullandığınız tabir uygun olmamıs yazdım ben..

İnsanları yalancılıkla itham etmiş oluyorsunuz rahatsızlığım bu yüzden. Sizinle çatışma haline girecek değilim. Siz neden bir yazıyı degistirmemek de bu kadar ısrar ediyorsunuz bende onu anlamadım.
Ben uygun bir dille görüşümü yazdım bunu anlayıp anlamamak da size kalmış..
Size de iyi günler..

bu benim yazım katılıp katılmamak size kalmış. ben kimsenin yazına müdahale etmiyorum.başkasıda bana etsin istemem sizede iyi günler

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bu terliklerin özelliği nedir hiç bir bilgim yokda eğer gerekli bişeyse bende kampanyayı kaçırmak istemem

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…