• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu'nun çocuk sevgisi sosyal medyayı salladı!

breakingbadd

♥JUSTist♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
8.401
7.128
163
Başbakan Davutoğlu'nun kurtarılan rehinelerden birinin yakını olan çocuğu kafasından kaldırarak sevmesi sosyal medyada gündem oldu!

47887.jpg

Tüm Türkiye'yi sevince boğan, dünya gündeminde de büyük ilgi gören '49 rehinenin IŞİD'in elinden kurtarılıp' Türkiye'ye getirilmesiyle, rehine aileleri ve yakınları Ankara Esenboğa Havalimanı'na akın etti.

Başbakan Davutoğlu'nun rehine yakınlarından birinin çocuğunu sevme şekli sosyal medyanın diline düştü.
davutoglu.20140920170101.jpg

Başbakan Davutoğlu'nun çocuğun kafasından tutup kaldırarak alnından öptüğü anın fotoğrafı sosyal medyada apayrı bir gündem yarattı.

Kimi yorumcular tepkinin dozunu kaçırdı, tepki çekecek açıklamalarda bulundular.

Twitter kullanıcıları Davutoğlu'nun kaldırdığı çocuğun kafa ve boynunun zarar görebileceği üzerinden yorum yaptı.

İşte Twitter'da yer alan o yorumlardan bazıları:

screen-shot-2014-09-20-at-4.23.02-pm.png

screen-shot-2014-09-20-at-4.24.05-pm.png

screen-shot-2014-09-20-at-4.28.53-pm.png

screen-shot-2014-09-20-at-4.29.21-pm.png

screen-shot-2014-09-20-at-4.30.19-pm.png

screen-shot-2014-09-20-at-4.30.10-pm.png

kaynak:http://www.internethaber.com/davutoglunun-cocuk-sevgisi-sosyal-medyayi-salladi-723598h.htm

elin çocuğunu boynundan çekerek seven kendi çocuğunu neresinden çeker:KK53:

benim bi amcamda böyle severdi bizi çok hoşumuza giderdi ama tabi boyun damarları zarar görebilir Allah korusun.

Ya aslında bence, yöresel sevmelerden birini yaparak(yapılan bir harekettir bu, doğru olmasada) candan ve içten sevindiğini göstermek istemiş, istemişte elinde patlamış
(malum çocuğun boyu kısa, eğilmek istememiş, kısa yoldan kafadan kendime yükselteyim de demek istemiş olabilir )

Tabiki çocuğun canını yakmak için böyle bir hareketi yapmamıştır ama sağlık açısından çok yanlış :) Bir de magazinin diline düşeceğini bilmeliydi başbakan :)

Ya aslında bence, yöresel sevmelerden birini yaparak(yapılan bir harekettir bu, doğru olmasada) candan ve içten sevindiğini göstermek istemiş, istemişte elinde patlamış
(malum çocuğun boyu kısa, eğilmek istememiş, kısa yoldan kafadan kendime yükselteyim de demek istemiş olabilir )

Aynen, Başbakanı'nın duygularını göstermek için refleksle, sonradan medyada nasıl yansıtlacağını bilmeden böyle yaptığını düşünüyorum, burda tek yanlış çocuğun sakatlanma riskinin düşünülmemiş olması.
Küçüklüğümde beni çok seven bir komşu teyzem sevgisini ısırarak gösterirdi, annemin içi giderdi ısırıldığımı görünce, teyzem siyasi bir kimlik olsaydı ve beni severken medyaya yansısaydı kesin kıyamet kopardı:-)

Hangi partili olursa olsun siyasilerin her hareketinin ( ülkeyi, halkı ilgilendiren durumlar hariç) gündem yapılmasını veya altında birşey aranmasını uygun bulmuyorum.
İcraatleri, siyasetleri üzerinden eleştirilebilirler ama çocuğu sevme şekli incinme, sakatlanma gibi sağlık sıkıntısı dışında haber yapılıpta eleştirilecek birşey değil:)

Son düzenleme:
Ya evet ben de böyle sevenlere cok tepki gösteriyorum. Ama su da gercek ki bu bazi yorelerde maalesef ki sevgi isareti. İçten bir sevgiyi gosterir. Benim tanidiklarim da yapar böyle, cok korkarim ben. Ama hicbir sey de olmadi su zamana kadar.. orasi da ilginç :KK70:

ne var canı bunda :P ben küçükken abim de bana yapardı. bak İstanbul orada diye balkonun panjurlarından göremediğim denizi gösterirdi :D

içim kıyıldı ya böyle sevgi mi olur çocuk basından mı kaldırılır. ilk defa görüyorumm böyle bi kucaklama şekli

Benim rahmetli dedem de kaldırırdı. Boynum kısaymış da uzasın diye. Artık işe yarıyor mu yoksa uzayacağı mı varmış bilmiyorum kuğu gibi boynum var söylemesi ayıp:KK53:

Back