• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu'ndan flaş 'dokunulmazlık' açıklaması!

A ha , Davutoğlu'nun sıkı takipcim olduğunu bilmiyordum :confused: Sabah ki isyanıma yanıt gelmiş.

Dokunulmazlık kaldırılmasına bugüne kadar sıra gelmemiş olması kabahat .

Jet bir önerge ile hemen kaldırılsın .

Kimin canı yanacaksa yansın .

Adil bir yargılama ile .

Şimdi zaten adil olmaz diye "dokunulmazlığın kaldırılmasına da " karşı çıkacak değiliz ya :63:

Nasıl yaaa, ben kaç senedir diyorum kalksın diye, kırıldım şimdi Başbakan'a:KK12:
Dokunulmazlıklar seneler önce kaldırılmalıydı, şimdi gündeme getiriyorlar neyse bu da birşeydir ama gerçekten yargılanması gereken herkes yargılanmalı ve hiçbir bakan ya da vekille ilgili belgeler, deliller toplanırken aba altından sopa gösterilmemeli.

Vekiller yolsuzluk, terör yandaşlığı, kanunlara aykırı bir tutumda yargılanacaklarını bilsinler ki suç işlemesinler.
İktidar partisindeki vekiller koltuğumuz, arkamız sağlam diye düşünmesin, muhalefet partileri dokunulmazlık var nasılsa deyip yaptığım kardır demesin.

Nasıl yaaa, ben kaç senedir diyorum kalksın diye, kırıldım şimdi Başbakan'a:KK12:
Dokunulmazlıklar seneler önce kaldırılmalıydı, şimdi gündeme getiriyorlar neyse bu da birşeydir ama gerçekten yargılanması gereken herkes yargılanmalı ve hiçbir bakan ya da vekille ilgili belgeler, deliller toplanırken aba altından sopa gösterilmemeli.

Vekiller yolsuzluk, terör yandaşlığı, kanunlara aykırı bir tutumda yargılanacaklarını bilsinler ki suç işlemesinler.
İktidar partisindeki vekiller koltuğumuz, arkamız sağlam diye düşünmesin, muhalefet partileri dokunulmazlık var nasılsa deyip yaptığım kardır demesin.

Ya hemen kıskanmak yok :confused: Bende senelerdir yazar , söylerim munem ama bu sabah isyan edince dayanamadı başbakanım , nekahat dönemi jesti bana :KK70:

Ve kesinlikle her bir cümlene katılıyorum . Zaten dokunulmazlık kalkmasın diyecek bir vatandaşta yoktur . Düşünsene adamların milletvekili etiketleri ile hele de ülkemizde ( malum ye kürküm yecilerimiz,milletvekili yakinimdirlerimiz, bir alo ile türlü olmaz işlere olur diyecek yancılarımız çok) eğer mayaları bozuk ise halledemeyecekleri sümen altı iş yok .
Olay sadece Hdp ve terör değil . O zaten aleni ve suç .
Ne varsa ya da bundan sonra ne olacaksa adil bir yargılanma ile varsa cezaları alsınlar.
Bu iyi bir gelişme . Yıllardır istenen . Şimdi Akp hükümetinde geçte olsa yapılıyor diye , dokunulmazlık kaldırılması dahi tartışmaya açık bir hal almalı bence

Ben inanmıyorum kaldırıcaklarını.
Her olay sonrası halkın ağzına bir parmak bal sürüp susturuyolar.Buda o ballardan işte.Bir süre sonra başka bir olay olur bu konuda unutulur.

Uzerlerinde cok buyuk baski var. Ben onlarin yerinde olsam kaldirirdim, hatta Cb icin bile.. Yargilar, aklar, yeniden "olmadi boyle" deyip dokunulmazligi geri koyardim. Bundan iyi firsat bir daha ele gecer mi bilmem, hazir yargi ellerindeyken.. Tek engel Anayasa mahkemesi. CBni orada yargilariz ancak derlerse is yas.. Orada hala Abdullah Gul'un atadigi yargiclar var, aralari da bu ara limoni.. O da "Anayasa mahkemesinin kararlarina saygi duymuyor, takmiyorum" deyip geciyor simdilik ama kazin ayagi oyle degil tabii..

Gerci CBninin dokunulmazligi yok bildigim kadari ile.. Baska kurallar var, sadece vatan hainliginden yargilanabilme, yeterli milletvekili sayisi gibi.. Yani dayandigin sayica ustun bir destegin varsa ve vatan hainligi iddiasi yoksa CBnina her yol Paris..:KK14:

Bence de hepsi kalksın. Dokunulmazlık, özgür çalışmak için kullanılmıyor ki, işin suyunu çıkartmışlar.

Back