• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu'ndan flaş 'dokunulmazlık' açıklaması!

minnakkelebekim

♡♥♡ MERYEM ELİF ♡♥♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.973
7.239
248
38
Başbakan Ahmet Davutoğlu, TESK Genel Merkezi'ni ziyaretinde konuştu.

Dokunulmazlıklara ilişkin Davutoğlu, "Gelin hep beraber dokunulmazlıkları kaldıralım. Hiçbir parti ayrımı gözetmeden şu anda Meclis'te dosya olarak bekleyen 506 dokunulmazlık fezlekesi var. Hepsini birden devreye sokalım. Ak Parti'nin çekinecek hiçbir dosyası yok. Hiç çekinmiyoruz. Madem ki meydan okudunuz ben de hodri meydan diyorum. 506 dokunulmazlık fezlekesini de Meclis'e getirmeye hazırız" dedi.

CHP'DEN JET YANIT

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dokunulmazlık çağrısına yanıt veren CHP Grup başkanvekili Levent Gök, "Bizim dediğimiz noktaya geldiler" dedi.

http://www.posta.com.tr/siyaset/Hab...kunulmazlik--aciklamasi-.htm?ArticleID=332655

Cumhurbaskanligi makaminin da dokunulmazligi kalkacak miymis?:KK53:
HSYK eskisi gibi yeniden bagimsiz olacak miymis? Yoksa hala mahkemelere hakimi ve savciyi AKPnin Adalet Bakani mi atayacakmis?:KK53:
Hadi hep beraber hepisini yargilayip aklayalim, saibeli bakan kalmasin, adliyede tozlu dosya kalmasin, ne guzel..:KK9:

Karar olması gereken karar.. Chp senelerdir bu konuda böyle olması gerektiğini söyledi..
Ama ne kadar adil uygulanacak ?
Yani varsayalım, Akp li bir vekilin yaptığı yolsuzlukla, Chp li vekilin yaptığı yolsuzluk eşit yargılanacak mı? (Akp iktidar partisi olduğu için diyorum)
Ya da Akp li bakanların yaptığı aleni belgeli ispatlı yolsuzluklar ile ilgili eşit adil ve yasalara uygun yargılama yapılacak mı?
Ben eşitlikten yanayım, hdp ye karşı eşitlik hissim yok.. Çünkü kürt halkını savunuyoruz diyerek hem teröre destek olduğu için, hem de Kürt vatandaşı bu ülkeden ötekileştirdikleri ve ötekileştirme çabasında oldukları için..
Ben devletime, adalete inanmak isterdim..

Niye? Zamanlama mukemmel, hazir yargi ellerindeyken, istediklerini atip istediklerini aklama firsati.. Daha iyisi can sagligi..

Ben iyimser olmak istiyorum, yani eğer PKK destekçisi CHPli vekil varsa oda yargılansın.

Onun harici gerçekten suçlu kim varsa yargılansın, ama iftira ile birilerinin kellelerini almaya çalışırlarsa o iş yaş. (Bknz: Ergenekon Davası)

Ausencia Ausencia ne diyorsun bu konuda?

A ha , Davutoğlu'nun sıkı takipcim olduğunu bilmiyordum :confused: Sabah ki isyanıma yanıt gelmiş.

Dokunulmazlık kaldırılmasına bugüne kadar sıra gelmemiş olması kabahat .

Jet bir önerge ile hemen kaldırılsın .

Kimin canı yanacaksa yansın .

Adil bir yargılama ile .

Şimdi zaten adil olmaz diye "dokunulmazlığın kaldırılmasına da " karşı çıkacak değiliz ya :63:

Niye? Zamanlama mukemmel, hazir yargi ellerindeyken, istediklerini atip istediklerini aklama firsati.. Daha iyisi can sagligi..

Her ne kadar yargı ellerinde olsada
O kadar uzun boylu değil. rest çekiyor, bahsettiği dosyalar malum.
Birde zaten bütün dokunulmazlıklar kalksın demesi bile , dokunulmazlıklara dokunulmasın demenin diğer yolu.
Bunu dedikten sonra milletin yok Hdp ydi yok bilmem neydi diye başlayacağını biliyor.

Ben iyimser olmak istiyorum, yani eğer PKK destekçisi CHPli vekil varsa oda yargılansın.

Onun harici gerçekten suçlu kim varsa yargılansın, ama iftira ile birilerinin kellelerini almaya çalışırlarsa o iş yaş. (Bknz: Ergenekon Davası)
Yapacaklar.. Yargi ellerinde.. Yolsuzluk kasetleri ortalara sacildiginda neler oldugunu gorduk. Operasyonlar aninda durduruldu, binlerce emniyet gorevlisi suruldu, isten atildi, savcilar hakkinda tutuklama karari cikti, belgeler ellerinden alindi, ayakkabi kutulari ve para sayma makinalarinin otesine gidilemedi. Bir gunde o kadar anca, daha neler cikacakti kimbilir..Pesinden ortalik sakinlesince Agaoglu, Sarraf, apar topar yargilanip saliverildi, bavulla yakalanan paralar faizleri ile iade edildi. HSYK de zaten 2010-2014 suresi icinde getirilen duzenlemelerle tamamen kendilerine baglandi, artik laf dinlemeyen hakimleri savcilari bir emirle yerlerinden edebiliyorlar. Ne bekliyorsunuz ki?

A ha , Davutoğlu'nun sıkı takipcim olduğunu bilmiyordum :confused: Sabah ki isyanıma yanıt gelmiş.

Dokunulmazlık kaldırılmasına bugüne kadar sıra gelmemiş olması kabahat .

Jet bir önerge ile hemen kaldırılsın .

Kimin canı yanacaksa yansın .

Adil bir yargılama ile .

Şimdi zaten adil olmaz diye "dokunulmazlığın kaldırılmasına da " karşı çıkacak değiliz ya :63:

Başbakan kimi takip edecegini biliyor :))
Dokunulmazlik kalksın diyenler şimdi de ama adil olmaz ki türküsünu cigirmaya başladılar. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır :63:

Back