Biliyorsunuz bu, bir eylem hazırlığı içinde ama bunu gerçek bir eyleme dönüştürmedikçe tutuklayamazsınız
Hangi uzvumla gülmem gerektiğine karar vermeye çalışırken karamsarlığa boğuldum."Türkiye sebepsiz yere insanların tutuklanabileceği bir ülke değil"
Canli bombayi yakaladik adalete teslim ettik diyen birinden Ne beklenirki
Iyimserlik yapiyorsun, oyle de dememis. eylem olmadan cok zor diyor, ellerinde liste varmis ama eylem yaptiktan sonra yakalayabilirlermis..Her an bomba patlayabilir.
Bomba patlarsa kalan sağlar bizimdir patlamazsa hala onlar bizim vatandaşımız olur..
Geçerli eylemmiş..
Bos yere içeri alınanlarda var ama neyse..
Bi 100 kişi daha ölsün söz harekete gecicez der gibi olmuş..
Ama abla napayım bana gelişi 100 kişi...
Iyimserlik yapiyorsun, oyle de dememis. eylem olmadan cok zor diyor, ellerinde liste varmis ama eylem yaptiktan sonra yakalayabilirlermis..
ürkiye sebepsiz yere insanların tutuklanabileceği bir ülke değil.
Yani şimdi ben yanlış mı anlıyorum?"Biliyorsunuz bu, bir eylem hazırlığı içinde ama bunu gerçek bir eyleme dönüştürmedikçe veya elinizde o eylemin olabileceğine dair bir veri olmadıkça tutuklayamazsınız. Türkiye, demokratik bir hukuk devleti.
saray olunca uygulama farklıdır mutlaka,kaç km geriden ararlarYani şimdi ben yanlış mı anlıyorum?
Misal adamın biri bombaları üzerine bağladı ve sarayın önüne gitti,bu adam sarayı patlatmadan tutuklayamıyacaklarmıymış.
doğru anladın. adam sarayı patlatacak sonra kalan parçalarını tutuklayacaklarYani şimdi ben yanlış mı anlıyorum?
Misal adamın biri bombaları üzerine bağladı ve sarayın önüne gitti,bu adam sarayı patlatmadan tutuklayamıyacaklarmıymış.
saray olunca uygulama farklıdır mutlaka,kaç km geriden ararlar
Ben artık bu ülkede yaşamak istemiyorum ya.doğru anladın. adam sarayı patlatacak sonra kalan parçalarını tutuklayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?