• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Davut guven

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
323
Samsun ondokuz mayis universitesinde davut guvene tup bebek yaptiran varmi ? Veya onerebilecek tup bebek uzmani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Samsun ondokuz mayis universitesinde davut guvene tup bebek yaptiran varmi ? Veya onerebilecek tup bebek uzmani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merabalar acaba dawut hocaya tüp yatirdinizmi eski bi konu ama umarım görürsünüz :KK3:

Yaptircaktim karaciger enzimlerim yüksek cikti iptal oldu diğer ay a kaldı ama çok güleryüzlü iyi bi doktor ilgili hastasıyla
Bende ona gidiyorum bana 2 aydir sadece vitamin verdi bisteron decavit bide omepaQ10 diye sende kullanmismiydn bunlari belkide karsilasmisizdir orda

Bende ona gidiyorum bana 2 aydir sadece vitamin verdi bisteron decavit bide omepaQ10 diye sende kullanmismiydn bunlari belkide karsilasmisizdir orda
Sadece decavit werdi bana cnm olabilir belki de karşılaştık :KK66:

Benim amh degerim dusuk o yuzden yumurta kalitesini arttirmak icin 2 ay kullan dedi ogustosun 15i gibi gidicem tekrar bakalm ne diyecek insallah tekrar vitamin vermez
İnşallah cnm artık başlar ibrahim sarcoglu kürleri war amh için onlar yapsana netten araştırıp da.. Bende ağustos 15 gibi gelcem insalalh. Adetimi bekliyorum işte .. sen samsun da mı otruyosun

kizlar eski konu ama yardimci olursaniz sevinirim bende davut guvene gidicem 19 mayis universitesine tup bebek icin napmam lazim randevumu alip gidicem yoksa direk mi gidim
Direkt git cnm ama sabah erken gitmelisin.. hayırlısı olsun hakkında..

Yok randevu olmuyo orda cnm.. ben daha yaptırmadım.. karaciğer yağlanması var dawut hoca yapmadı
cnm kusura bakma zamanini aliyorum ama merak ediyorum iste sureci amasyadan gelip gidicem bide otobusle onun sitreside var kac gunde bir muayeneye cagriyor

Sabah 10 çok geç 8 buçuk ta orda olki öğleden sonraya kalmasın muayene cnm.. sanırım iki günde bir cagiriyirmus ordaki kızlara sormuştum bnde
tuh ya amasyadan otobus 7 de var 10 gibi orda oluyoruz ogleden sonra olsada bakarmi acaba

Back
X