davidoff kullananlar !!!

frtglsnfrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
244
1
96
Çorum
slm kızlar aranızda davidof kullanan varmı??? çeşitleri var sanırım davidofun hangisini tavsiye edersiniz yaz kokusu olarak???bide hangi marrkadan almamı önerirsiniz açık parfümlerden___

slm kızlar aranızda davidof kullanan varmı??? çeşitleri var sanırım davidofun hangisini tavsiye edersiniz yaz kokusu olarak???bide hangi marrkadan almamı önerirsiniz açık parfümlerden___

davidoff cool water var bu çok fresh bi koku ve cidden çok beğenenleri var ben fresh koku sevmiyorum başımı ağrıtıyor ama çok beğenilen bi koku fresh seversen o güzel üstelikte yaz için enuygunu aslında fresler temiz ferah mis.. bide davidoffun echo diye kokusu var bu daha yumuşak buda çiçeksi bi koku hafif kremsi gibide nebilim tarif edemedi ama cool water gibi keskin ve belirgin diil..ama kalıcı tabi ben bunları biliyorum canım .
açık parfüm olarakda ben yıllardır SMELLS GOOD kullanıyorum çokda memnunum ama sizin orda şubesi varmıdır bilmiyorum birde 1 senedir BARGELLO ya başladım buda fiyatı uygun ve bi alana bir bedavası var kokusuda çok kalıcı bunu kullanıyorum bayadır..bazende dp den alıyorum ama nadiren.. orda varsa öncelikle bargello denemeni tavsiye ederim

canım benm sağol ya ama söylediğin markaların ikisininde şubesi yok ki burda

ozaman dp vardır heralde en yaygın şube olan o sanırım zaten dp ninde kokuları güzel..yada sizin oralarda olanlardan bi dene..bunlar benim bildiklerimdi oyüzden söyledim başka firmalarda var aslında ama ben hiç denemdim cnm daha önce..

dp de yok : tokattayım ben okuyorum.burda sadece edel athena ve my stical var memleketime bi gideym bakıcam cnm :):)

mystical parfümleri çok kalıteli kalıcı ve orjinallerine yakın oluyor bence mysticala bak derim. her girdiğimde mutlaka parfüm alırım bir tanede aklıma yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…