David Walker

cherry85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
194
1
0
39
Konya
david wlkrn kalıcı ve çok güzel olan parfümleri var mı arkadaşlar?:79::79::79::79:

david walker hiç kalıcı değil. tavsiye etmem. ben hemen geri verdim.Kazakta bile yarım saat kalmıyor.Hem aldığım kokular öyle hafif kokular da değildi...

bende girip denemiştim sadece almadım ama cuma günü sıkmıştım bileğime p.tesi hırkanın kolunda hala kokuyodu kolumu hareket ettirdikçe hoşuma gitti açıkcası..

gayet kalıcı . . angel agır bi koku mesela gecen hafta sıkmıştım hala kokusu var hemde bariz bi şekilde . ben memnunum.

kızlar bu david walkerin de sahtesi var galiba ama inanın bizimkiler hiiiç kokmuyordu. zaten koksa gidip geri vermezdim. sonra duydum ki çok şikayet varmış bu konuda. ben izmir kemeraltı şubesinden aldım.acaba şişeden şişeye farkediyormuki.ama bir erkek bir bayan parfümü aldık.İkisi de aynıydı....

kızlar ben de aldım david walkerdan dpden bin kat ii. hem böyle alkol kokmuyor hem mde daha kalıcı. hem en önemlisi yağlı his bırakmıyor.
denediklerim yada aldıklarım:
lanvin oxygenerj,inalini bilmiyorum ama ezilmiş çiçek kokusu gibi geldi burnuma hoşuma gitmedi
very irrestiblerjinaline benzetmişler gayet de kalıcı çiçeksi bi koku
absolutelly irrestible:gerçeğine benziyor ve gerçeğinden daha kalıcı olduğunu düşünüyorum
channel chance:gerçeğine benziyor ancak gerçeğinden daha az kalıcı
acqua di gioerkek parfümü:hiç kalmadı anlamadım bile uçtu gitti
issey miyake:gerçeğini bilmiyorum ama hiç beğenmedim kokuyu.açılış notaları çok kötü
ralph lauren ralp:gerçeğine benziyor.şekersi teenage kokusu
carolina heerrera 212 sexy:çok kötü bir kokuymuş orjinalini bilmiyorum çok şekerli eşim de hiç beğenmedi
c.dior pure poision:hiç ama hiç benzemiyor orjinaline. oldukça kötü yapmışlar
b.spears midnigh fantasy:allahım böyle itici başağrıtıccı bi koku yok. aynı jelibon gibi kokuyor. eşim de beğenmedi hiç
b4 kodlu parfüm var denemedim ama aynı beyaz çikolata kokusuymuş
umarım yardımcı olmuşumdur kızlar

çok teşekkür ederim canım

maşallah denemediğin kaldımı kıı

Orjinaline kıyamadığım 2-3 kokunun açığını David Walker'dan aldım.Orjinaline çok benziyorlar.Hatta daha yoğun ve kalıcılar.Alkol yağ oranı da fazla olmadığı için ne kıyafetleriniz lekeleniyor ne de cildiniz tahriş olup kaşınıyorsunuz.

Ancak Bvlgari Jasmine Noir'i denedğimde D.W den hayal kırıklığına uğradım çünkü orjinal kokuya hiç mi hiç benzemiyor :/Yetkililer bu işe bir el atın bu parfümün esanslarında bir eksilik ,yanlışlık olduğu açık.Manasız bir koku olmuş.

b 169 almıştım burberry brit isteyerek ama beğenmedim ve acaba başka mı verdi diye internetten bulmaya çalıştım hangi orjinalin açığı acaba diye ama bulamadım siz biliyor musunuz?
bir de noa aldım güzel temiz bir koku

Dün David Walkera gittim ilk defa. Birkaç koku denedim. Denediklerimin hiç biri alkol kokmuyordu. Kodların listesinin resmini çektim, burada bulunsun.

Eklentiler

• IMG_20180619_164614759.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 20.847
Son düzenleme:
Özellikle Ralph Loren Ralph ve Hugo Boss İntense merak ediyordum. Ralph meyvemsi fresh bir koku aslında güzel ama ben bu tarz kokuları pek beğenmiyorum. Hugo ise pudralı çiçeksi bir koku gibi geldi bana beğendim bunu, ama 50 ml olmadığı için almadım.
212 nyc (klasik) ve Dior Pure Poison denedim. Bunlarda sabunsuluk çok fazla özellikle 212 saf sabun gibi kokuyor. Dior ise tabiri caizse çiçekli sabun gibi. Temiz kokuları seviyorum aslında ama böyle sadece sabun kokan ya da sabunu çok ön planda olan kokuları kullanmak istemiyorum, parfüm olarak kullanacağım kokunun ayrıca bir özelliği daha olmalı diye düşünüyorum. O yüzden bunları da almadım.
Kenzo Amour denedim hiç fena değil bence, orijinalini kullandığım için biliyorum.
Narciso Rodriguez For Her denemek istedim, ilgilenen kişi o yok dedi klasik Narciso var dedi onu sıktı. Eve geldikten sonra listeye bakınca aslında For Her listede var, acaba satıcı yanlış mı biliyor, belki bana denettiği For Her. Ben de ikisi arasındaki farkı bilmediğim için emin olamadım.
Bunlardan başka bir sürü merak ettiğim koku var aslında ama daha fazla denenmiyor biliyorsunuz. Hiçbirini almadan elim boş döndüm. Ama tekrar gidersem Hugo Boss İntense alıcam, kafaya taktım.

ben dün sexy graffiti ve burberry classic aldım gayet kalıcı ve hoşlar.

ayrıca burberry weekend, crystal noir ve jasmin noir denedim. orjinallerini bilmiyorum. ama kokular durdukça çok hoş oldu. dünden beri ceketimin kolunda kokuyorlar bence kalıcılar. parfüm sonuçta bu alkol var ve o uçana kadar çok yayılıyor, uçtuktan sonra geriye yağ ve esans kalıyor. onu da tazeleyiverin ne olacak? ben sabah 1 kez 4 fıs sıkıyorum ( parfüm çok ağır değilse) ve tüm gün duruyor. burnuma geliyor kokusu. başkalarını boğmak da istemem.

crystal noir yumuşak bir koku, çiçeksi ve yumuşak, ıslak mendil gibi kokuyor hafiften. ama ağır olduğu için kışa gider.

jasmin noir tam tersine sert, odunsu, çiçeksi ve hafiften de tarçın kokladım. tam bir kış kokusu <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…