Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de aldım david walkerdan dpden bin kat ii. hem böyle alkol kokmuyor hem mde daha kalıcı. hem en önemlisi yağlı his bırakmıyor.
denediklerim yada aldıklarım:
lanvin oxygenerj,inalini bilmiyorum ama ezilmiş çiçek kokusu gibi geldi burnuma hoşuma gitmedi
very irrestiblerjinaline benzetmişler gayet de kalıcı çiçeksi bi koku
absolutelly irrestible:gerçeğine benziyor ve gerçeğinden daha kalıcı olduğunu düşünüyorum
channel chance:gerçeğine benziyor ancak gerçeğinden daha az kalıcı
acqua di gioerkek parfümü:hiç kalmadı anlamadım bile uçtu gitti
issey miyake:gerçeğini bilmiyorum ama hiç beğenmedim kokuyu.açılış notaları çok kötü
ralph lauren ralp:gerçeğine benziyor.şekersi teenage kokusu
carolina heerrera 212 sexy:çok kötü bir kokuymuş orjinalini bilmiyorum çok şekerli eşim de hiç beğenmedi
c.dior pure poision:hiç ama hiç benzemiyor orjinaline. oldukça kötü yapmışlar
b.spears midnigh fantasy:allahım böyle itici başağrıtıccı bi koku yok. aynı jelibon gibi kokuyor. eşim de beğenmedi hiç
b4 kodlu parfüm var denemedim ama aynı beyaz çikolata kokusuymuş
umarım yardımcı olmuşumdur kızlar
maşallah denemediğin kaldımı kııkızlar ben de aldım david walkerdan dpden bin kat ii. hem böyle alkol kokmuyor hem mde daha kalıcı. hem en önemlisi yağlı his bırakmıyor.
denediklerim yada aldıklarım:
lanvin oxygenerj,inalini bilmiyorum ama ezilmiş çiçek kokusu gibi geldi burnuma hoşuma gitmedi
very irrestiblerjinaline benzetmişler gayet de kalıcı çiçeksi bi koku
absolutelly irrestible:gerçeğine benziyor ve gerçeğinden daha kalıcı olduğunu düşünüyorum
channel chance:gerçeğine benziyor ancak gerçeğinden daha az kalıcı
acqua di gioerkek parfümü:hiç kalmadı anlamadım bile uçtu gitti
issey miyake:gerçeğini bilmiyorum ama hiç beğenmedim kokuyu.açılış notaları çok kötü
ralph lauren ralp:gerçeğine benziyor.şekersi teenage kokusu
carolina heerrera 212 sexy:çok kötü bir kokuymuş orjinalini bilmiyorum çok şekerli eşim de hiç beğenmedi
c.dior pure poision:hiç ama hiç benzemiyor orjinaline. oldukça kötü yapmışlar
b.spears midnigh fantasy:allahım böyle itici başağrıtıccı bi koku yok. aynı jelibon gibi kokuyor. eşim de beğenmedi hiç
b4 kodlu parfüm var denemedim ama aynı beyaz çikolata kokusuymuş
umarım yardımcı olmuşumdur kızlar
maşallah denemediğin kaldımı kıı
b 56 yı tavsiye ederim escada..