D dolphinss Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2009 123 1 96 Bursa 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dolphinss #1 David Beckham-Intimately Beckham night Kullanan arkadaşlar var mı?Parfüm nasıl içeriğinde neler var yardımcı olabilirler mi acaba?
David Beckham-Intimately Beckham night Kullanan arkadaşlar var mı?Parfüm nasıl içeriğinde neler var yardımcı olabilirler mi acaba?
D dolphinss Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2009 123 1 96 Bursa 16 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dolphinss #2 kimsemi kullanmadı yahuuuuuuuuu
P pelda Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2009 62 1 96 Diğer 17 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dolphinss #3 Ben Beckham Signature'ı yeni aldım.ıçinde paçuli var.Çok beğendim kokusunu.Intimately Beckham'ın kokusunu bilmiyorum
Ben Beckham Signature'ı yeni aldım.ıçinde paçuli var.Çok beğendim kokusunu.Intimately Beckham'ın kokusunu bilmiyorum
sezen01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2009 370 3 96 52 İsviçre 22 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dolphinss #4 cnm bende becham signature kullaniyorum cok güzel cokta degisik bir koku...
D dolphinss Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2009 123 1 96 Bursa 14 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dolphinss #5 Kızlar signature nasılbir koku tam olarak? Ben sade fazlaağır olmayan kokulardan hoşlanıyorum.Mesela bir kaç isim yazayım bvlgari cristal,Bvlgari grenn omnia(yeşil olan) bu tarz sadec kokuları seviyorum beckham signature bana uyar mı sizce?
Kızlar signature nasılbir koku tam olarak? Ben sade fazlaağır olmayan kokulardan hoşlanıyorum.Mesela bir kaç isim yazayım bvlgari cristal,Bvlgari grenn omnia(yeşil olan) bu tarz sadec kokuları seviyorum beckham signature bana uyar mı sizce?