davetiyemi seçemiyorum yardım ediiiin :(

kesinlikle ilkini seçerdim sade ve zarif hafif pudra pembesi yapardım davetiyemide ayyyy bunu pc me kopyalayabilirmiyim canım ikincide hoş ama yok yahu ilki bana hitap ediyorrr

Ben de sonuncuyu begendim cunku bu klasik pembe renkle, english tarzi mi diyorlar ne, o tarz gullere zaafim var( internetim sorunlu, gonderilmedi sanip asagida tekrar yazip gondermisim. Kusura bakmayin)

Son düzenleme:
Ben beşinciyi çok begendim canım.Kızların yorumuyla gördüğüm kadarıyla en begenilenlerin başında da o geliyor zaten.Çok sade ve asil.Hayırlı olsun,Allah bize de davetiye seçimi için karasız kaldıgımız günleri yaşatsın inşallah:)

Son düzenleme:
Ben sonuncuyu begendim, gullere, hele ki klasik tarz gullere zaafim var. ama arasindan gelinle damadin isminin gorunmeai hos olmus ta, onun altinda sanirim yer zaman yazan yerin gorunmeai hos olmamis. Onu hallederlerse bence cok hos. Romantik

kesinlikle ilkini seçerdim sade ve zarif hafif pudra pembesi yapardım davetiyemide ayyyy bunu pc me kopyalayabilirmiyim canım ikincide hoş ama yok yahu ilki bana hitap ediyorrr

tabi koyabilirsin ne demek :)) erdem davetiyenin o bu arada beşinci olan nasıl onu sipariş verebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…