Davetiyem...

öylee miii , ay heyecanlısın sen de dimi yaa, saç modeline ve rengine fln karar verebldn mi, ya dans müziği? ben henüz karar veremdm yaaa

yok bende daha karar veremedım :)sacımı karamel kahve tonlarında istıyrum ama daha dans muziğine karar veremedım sacımıda topuz yaptırcam tepeden kınada acık bı model yaptırmayı duşunyorum

benim nişan davetiyemden. hatta bende başlık açıp koymuştum . valla bizim davetiyeyi dağıttığımız herkes hayran kaldı davetiyeye hatta o şeffaf kelebekli kısmına kendi resimlerini koymuşlar bazı akrabalarım :) ilk gördüğümde bayılmıştım bu davetiyeye cok güzel bi seçim yapmışsın sende tebrik ederim :)

yok bende daha karar veremedım :)sacımı karamel kahve tonlarında istıyrum ama daha dans muziğine karar veremedım sacımıda topuz yaptırcam tepeden kınada acık bı model yaptırmayı duşunyorum

BEN DE SAÇIMI kahve bakır yaptrdım, şimdi üzerine karamel attırcam, gelnlkle giden en güzel renk o bence, off telaş bastı beni yaklaştıkça...

sağol cnm ben de çok sevdm yaa :)

evet isteyen davetiye kısmını çıkarp çerceve , resmlk bile yapabilir :) kullanışlıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…