• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetiyem...

öylee miii , ay heyecanlısın sen de dimi yaa, saç modeline ve rengine fln karar verebldn mi, ya dans müziği? ben henüz karar veremdm yaaa :52:

yok bende daha karar veremedım :)sacımı karamel kahve tonlarında istıyrum ama daha dans muziğine karar veremedım sacımıda topuz yaptırcam tepeden kınada acık bı model yaptırmayı duşunyorum :16:

benim nişan davetiyemden. hatta bende başlık açıp koymuştum . valla bizim davetiyeyi dağıttığımız herkes hayran kaldı davetiyeye hatta o şeffaf kelebekli kısmına kendi resimlerini koymuşlar bazı akrabalarım :) ilk gördüğümde bayılmıştım bu davetiyeye cok güzel bi seçim yapmışsın sende tebrik ederim :)

yok bende daha karar veremedım :)sacımı karamel kahve tonlarında istıyrum ama daha dans muziğine karar veremedım sacımıda topuz yaptırcam tepeden kınada acık bı model yaptırmayı duşunyorum :16:

BEN DE SAÇIMI kahve bakır yaptrdım, şimdi üzerine karamel attırcam, gelnlkle giden en güzel renk o bence, off telaş bastı beni yaklaştıkça...

benim nişan davetiyemden. hatta bende başlık açıp koymuştum . valla bizim davetiyeyi dağıttığımız herkes hayran kaldı davetiyeye hatta o şeffaf kelebekli kısmına kendi resimlerini koymuşlar bazı akrabalarım :) ilk gördüğümde bayılmıştım bu davetiyeye cok güzel bi seçim yapmışsın sende tebrik ederim :)

sağol cnm ben de çok sevdm yaa :)

evet isteyen davetiye kısmını çıkarp çerceve , resmlk bile yapabilir :) kullanışlıı

Back