• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetiyem...

dilca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.070
4
116
Ankara
$SEDEF-DAVETIYE-3596_1189_large.jpg
model buydu,
$SDC11517.jpg
bu da benmm ki,
bu da davetiye metnim,
24 TEMMUZ PAZAR
Diledi kaçamak bakışlardan usanan gözlerimiz,
İsyan etti kavuşmayı bekleyen ellerimiz,
Leyla ile Mecnun misali atan kalplerimiz,
En nihayetinde eriyorlar vuslata,
Kısmetse Temmuzun 24 ü, davetlisiniz bu konvoya.
&
Çağırıyoruz bu vesileyle sizleri
Ailenizi de alıp gelin, onurlandırın bizleri,
eĞlenceye bekliyoruz tüm sevenlerimizi,
Ricamız tekrarı olmayan bu özel günde,
Israrla aramızda görmek sizleri!
BEKLİYORUZ 
NASIL?
DİLEK & ÇAĞRI
baş harflerden isimlerimz çıkıyor,akrostiş şiir ;)

Hıı, yanındaki kırmızı kelebekler kınalarım, mmagnetli dolap süsü olarak yaptrdım.

Son düzenleme:
ya nedden kmse fikrini paylaşmıyorr,ben çok beğenerek hazırlamıştıımmm amaaa :59:

her şeyiyle çok güzel olmuş bir ömür boyu mutluluklar dilerim dilek & çağrı çiftine :34:

böyle uzun metinlerden ziyade kısa ve öz davetiyeleri seviyorum ama sizin tercihiniz böyle olduğuna göre yazdığınız şiir hoş olmuş.

çeyiz blog sitesi Çeyiz Kız

böyle uzun metinlerden ziyade kısa ve öz davetiyeleri seviyorum ama sizin tercihiniz böyle olduğuna göre yazdığınız şiir hoş olmuş.

çeyiz blog sitesi Çeyiz Kız

teşekkrler, aslında kısa ve özü ben de düşünmüyor deildim ama hiç farklı kısa ve öz bir söz bulamadım, yazamadım da, farklı olsun istediğimz için de böle bişey yapmaya karar verdk :34:

teşekkrler, aslında kısa ve özü ben de düşünmüyor deildim ama hiç farklı kısa ve öz bir söz bulamadım, yazamadım da, farklı olsun istediğimz için de böle bişey yapmaya karar verdk :34:

siz beğendiyseniz zaten başkasının beğenmesi çokta önemli değil ama maalesef bayanlar olarak bunu pek yapamıyoruz. mutlaka başkalarının fikrini almamız gerekiyor :77:

Çeyiz Kız

davetiyende metninde cok güzel :nazar:
bir ömür boyu mutluklar diliyorum.allah mutlulugunuzu hic bozmasin :nazar:

herkese çok teşekkrler...
bişey sorcam kızlar, zarfın arkasına böyle farklı, hoş bi kalemle isim yazılıyorlar, o kalemi ne diye istiyoruz kırtasiyelerden?

Back