davetiye yazım

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
allah ayırmazsa kullara o şansı vermiyoruz
gönülden allah ayırmasın diyecek tüm dostları düğünümüze bekliyoruz

bunu yazdırmayı düşünüyorum
gelin arabasının arkasındada allah ayırmazsa kullara o şansı vermiyoruz yazacak
nasıl olur sizce
benim çok hoşuma gitti

seçim senin canım ama bu cümlede anlamadığım ALLAH neden ayırsın ki ayıranlar hep kullar diil mi

çok güzel ve farklı olmuş canım...Allah ayırmasın inşallah:)))
bak dedim o cümleyi bu durumda düğüne bende davetliyim:))))))))))))

Bunu da sedefe gönderme yapmak amacıyla düşünmüşsün sanırım.Onu nekadar saplantı yaptığın çok açık.Çok gençsin, yapma bukadar.Bu çocukla normal şartlarda belki de bitecek bir ilişkin var ama Sedefe olan saplantından dolayı evleniyorsun bence.Kazanan olma durumu...

dugun davetıyesı yazısından cok nısbet yazısına benzemıs bence yıllar sonra donup okuyunca pısman olursunuz gıbı gelıyor bunun yerıne farklı bırseyler olsa daha keyıflı olmaz mı?

Birilerini iğnelemek amacıyla yazıldığı çok açık.
Gereksiz bence tatlım.
Daha sempatik şeyler varken neden birilerine laf sokmaya çalışır gibi bi davetiyen olsun ki
İtici durmuş bi de

Mutlu gününe dostunu arkadaşını davet ederken, iğneleyicii negatif enerjili kelimeler kullanmamalı insan. Hiç hoş olmamış. Okurken ruhum daraldı. Halbuki davetiyeyi okuyan sevinmeli neşe duymalı

bencede hem klasik hem göndermeli gibi geldi ayıp olur diğer okuyuculrada hoş deil ben şun utavsiye ederm. kendi davetyeme düşndm

Aşk semtinden, mutluluk arsası aldık kendimize, bu büyük aşkın barınacağı bir ev kuruyoruz kendimize, evlilik adını verdik bu güzel evimize, sizide bekleriz düğünümüze ...

sedef'e karsı ezilmişligini böle dısarı vuruyorsun sanırım.. hala onda takılısın.

en mutlu !! gününde böyle yazı

-------------------

mutluluklar diyecegim ama mutlu olabilecegine cidden inanmıyorum. kendini göz göre göre heba ediyorsun.. yasananları nasıl sindirdin ayrı mesele. umarım sedeften yakınmalarla dolu konularını görmeyiz burda. !

' O güzel günü bile başkalarını ( Sedef'i ) düşünerek mahvediyorum ' demenin başka bir versiyonu bu herhalde..

Çok itici olmuş. Siz bu adamla mutlu olamazsınız. Sizin aklınız hep eltinizde...

Davetiyeyi bile ona göre yazmışsınız. Cidden neden kafayı onunla bozdunuz anlayamıyorum.

sen taktın kafaya ha
kim neden ayırmak istesinki sizi..

ne sedefmiş arkadaş....
olmamış canım olmamış..
nasıl bi takıntı bu anlayamıyorum valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…