• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetiye metinleri

tatlikedi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
3.855
1.110
448
Merhaba arkadaslar :34:

Bu aralar dügün hazirligi asamasinda olmakla beraber davetiye sorunumuza nasil çözüm getiririm diye o site senin bu site benim dolastim ama söyle güzel bi davetiye metni bulamadim.

Bilmiyorum aranizda kendininkini veya internet üzerinden begendigini bana önerebilecek olan varmi acaba?

Orjinal olsun istiyorum eminim herkes benim gibi düsüyordur ama yinede belirtmek istedim :1:

Var mi bi fikriniz?

Bu aralar dügün hazirligi asamasinda olmakla beraber davetiye sorunumuza nasil çözüm getiririm diye o site senin bu site benim dolastim ama söyle güzel bi davetiye metni bulamadim.

Bilmiyorum aranizda kendininkini veya internet üzerinden begendigini bana önerebilecek olan varmi acaba?

Orjinal olsun istiyorum eminim herkes benim gibi düsüyordur ama yinede belirtmek istedim :1:

Var mi bi fikriniz?

Bende ayni sorunla ugrasiyorum 1 aydir : ) Internette bulduklarim hep klasik. Soyle degisik bisiler istiyorum ama yok...

Nisanlim guzel siir yazar en son care onlar yazdircam davetiye sozunu :37:

Bende ayni sorunla ugrasiyorum 1 aydir : ) Internette bulduklarim hep klasik. Soyle degisik bisiler istiyorum ama yok...

Nisanlim guzel siir yazar en son care onlar yazdircam davetiye sozunu :37:

Aynen canim ya hep klasik internette bulunanlar :19: aslinda iyi fikir nisanlina yazdirman böylelikle size özel olur :34:

Bizde de var aslinda biraz sairlik biraz zorlayim kendimide onuda bakim biseyler üretebilir miyiz :1:

Var mi bi fikriniz?

Canım ben klasik metni yazdırmayı düşünüyorum çünkü öyle şiirli,manili şeyleri sevmiyorum..Sonuçta bir organizasyona çağırıyoruz kimsede zaten emin ol içini okumuyo okusa da hatırlamıyor.Az öz cümlelerle amaca ulaşmak en mantıklısı diye düşünüyorum.

Aynen canim ya hep klasik internette bulunanlar :19: aslinda iyi fikir nisanlina yazdirman böylelikle size özel olur :34:

Bizde de var aslinda biraz sairlik biraz zorlayim kendimide onuda bakim biseyler üretebilir miyiz :1:

Evet bende oyle dusunuyorum hani bize ozel olur kendimizin metni olur diye ama bakalim..

Sen zorla zorla kesin bisiler cikar ikinizden :1:

Bugün değil,
Sonsuz yarınlar için,beraberliğimizin başlangıcına davetlisiniz

Var mi bi fikriniz?

ben eşimden rica ettim o yazacak metni. (biraz kuvvetlidir de şairane yönü :))
ya da bizim için çok özel bir şiirden bir parça var. (Beni ilk o şiirle etkilemişti) onu yazarız belki de.

Back