- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
seviyorum çünkü bu sayfayı çok kaliteliBaya günlük olarak kullanıosun burayı. Garip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seviyorum çünkü bu sayfayı çok kaliteliBaya günlük olarak kullanıosun burayı. Garip
Tabi canım. Asker eğlencesi yani bu boru mu?Asker eğlencesine de cagirdiysa kesin evlenmek istiyordur zaten
Nedenakışına bıraktım zaten ama annem dün başımın etini yedi gece ben onu hesaba almamışım normalde bacımı götürmem lazımmış neler neler dedi gece gece
ya konuşuyoruz başlarkende dedik biz ciddi bir ilişki içindeyiz zamanla tanıcaz birbirimizi dedi zaten ilerisi için kimsenin garantisi yok belki sen benim belki ben senin bir huyunu beğenmicem dedi ama şu an görünüşe göre anlaşamadığımız bir konu yok
Ben hiç öyle düşünmüyorum bu işler kısmet. 10 sene konuşup ayrılanda gördüm. 1 ay da tanışıp evlenende2 ayda erkek arkadaşınızı ne kadar tanıdınız?
Sizin herşey tamam mı? Hiç mi kriteriniz, hassasiyetiniz, karşınızdaki adamda aradığınız bir özellik, kafanıza takılan bir hareketi yok? Önemli olan ne düşündüğü, bu ilişkiyi ne kadar ciddiye aldığı sizin için.
Nefes alsın yeter diye bakıyorsunuz ilişkiye resmen.
Amaç sadece evlenmekse bir haftada evlenilebilir. Evlenmekten öte sağlam temelli uzun ömürlü bir evlilik yapabilmek önemli olan.Ben hiç öyle düşünmüyorum bu işler kısmet. 10 sene konuşup ayrılanda gördüm. 1 ay da tanışıp evlenende
Davet edilmezsin dedim ama edilmişsin :) ailesiyle tanıştırdığına göre ciddidir diye düşünüyorum ama bazı erkekler her tanıştığı kızı ailesiylede tanıştırabiliyor.Secgilinizin karakterine göre siz karar verin artıkKızlar dün konu açmıştım. Kardeşinin asker eğlencesine davet etmedi diye. Akşam üstü 4 gibi canım hazırlan akşam alacağım dedi bende davet etmedin dedim davet mi bekliyorsun falan dedi ve ben akşam gittim eğlenceye ailesi de vardı annesi ile tanıştırdı kuzeni ile tanıştırdı. Teyzeleri falan vardı onlarla tanışmadım. Zaten arkadaşları ve hanımları vardı ben genelde onların yanında durdum. Annesinin yanına pek gitmedim kadın genelde ben,m çevremde durmaya çalıştı. Halay da çektim oyun da oynadım hiç çekinmedim. Kuzeni maşallah çok güzel kız demiş. En son askere kına yakılırken sevgilim ve annesi benim yanımda idiler. Sevgilim bir koluna annesini bir koluna beni aldı. 10 gibi annesine nezaketen öptüm vedalaştım. Sonra zaten arkadaşları toplandık mekana gittik. Bu çocuk arada evlilik konusunu açar hatta dün dedi ki aşkım bir televizyon gördüm geçen gün onu alacaktım ama param kalmadı o an dedi. Şimdi sizce bu çocuk benimle ciddi mi gerçekten.
benim ki biraz maymun iştahlıDavet edilmezsin dedim ama edilmişsin :) ailesiyle tanıştırdığına göre ciddidir diye düşünüyorum ama bazı erkekler her tanıştığı kızı ailesiylede tanıştırabiliyor.Secgilinizin karakterine göre siz karar verin artık
amin inşallah canım benimyaşınız genç
işiniz gücünüz var
anı yaşayın
boş verin evlenir mi evlenmez mi vs
çağırmış arkadaşları eşleri vs de varmış gitmişsiniz
anneniz de hemen geldi derler neden yalnız gittin diye kendince trip yapmış
ona şöyle anlatın
iş yerinden X in davetine gider gibi gittim diye
yani Ayşe nin kardeşi askere giderken eğlencesine gittim annesi ile nezaketen tanıştım
arkadaşlarla oturduk oynadık vs
çıkarken de Ayşe nin annesine hoşça kalın dedim ve geldim
olaya böyle bakınca sıkıntı yok
bu kişi kadın ya da erkek olunca değişmesin işler daha ilişki iki aylık
bir daha ki ay sadece basit bir anı da olabilir
20 yıl sonra çocuklarınıza amcan askere giderken böyle oldu diye de anlatabilirsiniz