Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanma davası açılırken 35,90 lira başvuru harcı alınır,tebligat,tanık vs ücretleri için başlangıçta genel olarak 100 lira da gider avansı alınır.Yargılama devam ederken yatırdığınız gider avansı yetmezse tekrar gider avansı yatırılır.
Avukatsız dava açabilirsin birde devlet avukat veriyor avukat için herhangi bir ücret ödemen gerekmez. Tabi kendin avukat tutmayı düşünüyorsan her avukatın ücreti farklıdır.
merhaba ben boşanma davası açmıştım sonra tabi vazgeçtim.neyse ben de avukatsız başvurdum.dilekçe yazıyorsun bir de harç parası oluyor.toplamda en fazla 350 tl civarı tutuyor tüm işlemler.duruşmayı 7 ay sornasına verdiler 7. ayda barıştık ve şuan çok mutluyuz,tabi her insanın derdi durumu farklı,ama iyi biriyse aranızxdaki problem aşılamicak bişey değilse boşanma derim.sevgiler..