• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dava açmak icin?

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Kızlar bir sorum olacak? Boşanma davası açarken ilk etapta(avukatsiz ) herhangi bir ücret ödeniyor mu? Ve ne gerekiyor?

Kızlar bir sorum olacak? Boşanma davası açarken ilk etapta(avukatsiz ) herhangi bir ücret ödeniyor mu? Ve ne gerekiyor?
sadece dilekçe yazdırdım oda 80 lira o kadar başka para ödemedim oda dün avukatsız başvurdum ilk ben sonrasında avukat ilgilenecek

sadece dilekçe yazdırdım oda 80 lira o kadar başka para ödemedim oda dün avukatsız başvurdum ilk ben sonrasında avukat ilgilenecek

Avukat neden tutuyorsunuz? Çekişmeli mi bosanacaksiniz

Boşanma davası açılırken 35,90 lira başvuru harcı alınır,tebligat,tanık vs ücretleri için başlangıçta genel olarak 100 lira da gider avansı alınır.Yargılama devam ederken yatırdığınız gider avansı yetmezse tekrar gider avansı yatırılır.

Bir de ben baya masraflı biliyordum 600 lira falan siz 40 lira falan diyorsunuz o kadar uygun muymus

Avukatsız dava açabilirsin birde devlet avukat veriyor avukat için herhangi bir ücret ödemen gerekmez. Tabi kendin avukat tutmayı düşünüyorsan her avukatın ücreti farklıdır.

merhaba ben boşanma davası açmıştım sonra tabi vazgeçtim.neyse ben de avukatsız başvurdum.dilekçe yazıyorsun bir de harç parası oluyor.toplamda en fazla 350 tl civarı tutuyor tüm işlemler.duruşmayı 7 ay sornasına verdiler 7. ayda barıştık ve şuan çok mutluyuz,tabi her insanın derdi durumu farklı,ama iyi biriyse aranızxdaki problem aşılamicak bişey değilse boşanma derim.sevgiler..

Back
X