• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Datça Öğretmenevi'nde tatil yapan var mı?

matematikci45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
106
1
96
Manisa
selamlar arkadaşlar. bu yaz eşimle 3 yıl gecikmiş balayımızı yapmak içn :lepi: tatile çıkalım diyoruz ve internetten öğretmenevlerini araştırdım.datça öğretmenevi internet sitesinden gördüğüm kadarıyla çok güzel bi yere benziyor. daha önce orada tatil yapan arkadaşlar(özellikle geçen yaz varsa) fiyatları ne kadardır,kaç ay önceden rezervasyon gerekiyor,bi de resimlerde göründüğü kadar hoş bi ortam mı merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

canım Datça değil ama Mersin Öğretmenevi'ni biliyorum...
harika bir yer, aynı otel gibi..
denize sıfır, 2 adım at, denize gir..
ama çok önceden rezervasyon yapmak gerekli, günlüğü de öğretmenlere 25 TL idi bu yaz..
ama Mersin çok sıcak oluyor yazın, eylül ya da ekim aylarında giderseniz daha da güzel olabilir..
fikir olsun diye paylaşmak istedim...

ama çok önceden rezervasyon yapmak gerekli, günlüğü de öğretmenlere 25 TL idi bu yaz..
ama Mersin çok sıcak oluyor yazın, eylül ya da ekim aylarında giderseniz daha da güzel olabilir..

mersinde hangi öğretmen evi bu:uhm:, merkezdeki mi, üç yıl önce gittim, çay bile içemedim, çok kötü haldeydi:delphin:

sağol canım

biz 2007 de öğretmen evinde değil ama onun çok yakınındaki bir butik otelde kalmıştık. biz memnun kalmıştık. öğretmen evi denize sıfırdı. içini görmedik ama dışardan sıradan duruyordu. orta düzeyde öğretmenevi gbiydi yani. 2007 de 45 ytl idi diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilir. datça sakin bir yer kalınabilir. çok rüzgarlı..suyu soğuk...ama tertemiz...tavsiye derim...

mersinde hangi öğretmen evi bu:uhm:, merkezdeki mi, üç yıl önce gittim, çay bile içemedim, çok kötü haldeydi:delphin:

Suphi Öner Öğretmenevi ve A.S.O Müdürlüğü.. Pozcu'daymış canım..
ben bilmem Mersin'i ama merkezdeydi sanırım..

teşekkürler kahvelokum.şimdi tatille ilgili forumlara da bi göz atacağım.resimlerden çok güzel görünüyo ama böyle yerleri tecrübe ederek karar vermek daha önemli.yorumların için sağol

her yaz datçaya üç dört sefer giderim. en sevdiğim yerdir tatil yerleri içinde ilerdede orda yaşamayı düşündüğüm tek yer.sessiz hoş bi tatil yapmak için birebir. Öğretmenvinde kalmadım ama çok güzel bir yerde ama kıştan revervasyon yaptırmak gerekiyormuş bide torpil lazım diye duymuştum. aynı anda öğretmen arkadaşlardan orda kalanlarla karşılaşmıştık.en kısa zamanda sizin için öğrenirim. sadece hergün düğün oluyor biraz gürültülü gibi bişi demişlerdi diye hatırlıyorum ama sanırım çok memnunlardı.

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.şimdi biraz turistik otelllere baktım erken rezervazyon indirimi olanlara falan ama temmuz-ağustos arası fiyatlar el yakıyor:çok üzgünüm:yine en iyisi burasıymış gibi geliyo ama birkaç güne kadar tlf edip öğrenmeye karar verdim fiyatları...datçaya hiç gitmemiştim ama yorumlardan anladığım kadarıyla güzel biyere benziyo.

Datçaya çok önce gitmiştim çok güzel bir yer sessiz sakin denizi herşeyi çok güzel ama yolu biraz kötüydü.Fakat dediğim gibi çok önce gitmiştim belki yolları düzelmiştir.Datça iyi bir seçim bence tavsiye ederim.

merhaba, ben de geçen yaz balayı için datça öğretmenevini düşünmüştüm. mart gibi aramıştım. bana 1 hazirandan önce rezervasyon kabul etmediklerini söylemişlerdi. fiyatı da net hatırlamıyorum ama suit odalar hotel fiyatına yaklaşıyordu. yani karı koca aynı yatakta yatılabilen yatağı olan odalar. malum diğer odalar tek kişilik yataklardan oluşur. sonra bir kaç kişiden de tatil yerlerindeki öğretmenevlerinde torpil döndüğünü duymuştum. 1 haziranı bekleyip ortada kalmamak için uygun fiyatlı otellerden birinden seçim yaptık.

2008 temmuz sonu-ağustos ortasına kadar datça öğretmenevinde kaldım.bu sene de tekrar oraya gideceğim ailemle kismet olursa.fiyatlar,odanın konumuna göre değişiyor ( denize bakıp bakmamasına göre ) . suit oda ( balayı odası )160 tl idi. diğer odalar 1 kişi için günlük 60 tl idi. yani kuzenle benim kaldığım oda öyleydi.bu fiyatlara yalnızca sabah kahvaltısı dahil.öğle yemeği fix menü akşam yemeği ala carte.ödemesi size ait.akşam yemeği menüsü yaklaşık 8-10 tl ( 1 kişi için ).kahvaltı dışındaki fiyatlar oda fiyatına dahil değil.suit oda tamamen,sitede resimde gösterildiği gibi.gayet de rahat ( mini buzdolabı,tv,klima zaten her odada var,bornoz takımı,masası,dolapları...) diğer odalarda normal.mini tv si kliması balkonda masası vs.. ( ayrıntıya girmeye çalıştım normal ama temiz odaları ) akşam yemeği zaten havuz kenarında canlı müzik eşliğinde yeniyor.hiç gürültü yok.düğün vs ye de hiç rastlamadım.denize sıfır.öğretmenevinin 0 olduğu deniz çok temiz ama kum yok denizin içi de büyük taşlarla dolu.sahil de taş küçük küçük,deniz taşı çakıl taşı.. kumu yok ama üzerine havluyu serince oturulabiliyor.sahili kumlu olsun istediğimiz için Kara İncir plajına giderdik.Datça Öğretmenevine 3-5 km çok yakın..sonra öğretmenevinden çıkıp akşamları gezerdik en sevdiğim yer de giderseniz görürsünüz akşamları gençler bi meydan vardı orda müzik yaparlardı,gitar,yan flüt,tef,vs...eğlence mekanlarından en ünlüsü Gallus disc,cafe var cumartesi ve çarşamba yoğun olur kalabalık güzel olur.datça kesinlikle gezilmeye görülmeye değer sakin ve süper bir yer.öğretmenevi de çok rahat temiz,hiç bir sıkıntı çekmedik.memnunuz.havası da cok yakıcı sıcak değil nem de fazla yok nefes alabiliyoruz rahat rahat ( özellikle astım hastaları için muğladaki en ideal tatil yeri ) kafanıza takılan başka bir şeyler de varsa yardımcı olurum seve seve.temmuz 13 ünde gideceğiz inş.1 ay öncesinden rezervasyonumuz var bildiğim kadarıyla . tam fiyatlar için bence arayıp sorabilirsiniz.

mrb .tatilden geleli 1 hafta oldu.datça öğretmenevindeydik bu sene de.fiyatları söyleyim.suit oda dışındaki odalar 1 kişi için üyelere günlük 40 tl.kamuya 50 tl.bu fiyata kahvaltı dahil.öğle ve akşam yemeği ücretleri size ait.EKİM AYINDA da acık oluyor.ama yoğun olmuyor.gittiğimizde çok yoğundu.önceden rezervasyon yaptırmak gerekli.sorularınız olursa yanıtlarım seve seve.öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz.NOT:DATÇAYA GİDENLERE AKTUR'u GÖRMELERİNİ ŞİDDETLE ÖNERİRİM...MAVİ BAYRAK ÖDÜLÜNE SAHİP BİR CENNET.DATÇA ÖĞRETMENEVİNDEN 27 KM İLERDE.

öğretmenevinde yer bulabileceğinizi çok sanmıyorum... böyle yerlerin (turistik) yüzde doksanı ayrıcalıklı kişlere ayrılıo ve yer yok denilio:CüvCüv:

Back