ya bankanın kredi ödemelerinde zorunlu tuttuğu sigortası vardı banka hallettiği için çok bilgim yok bi banka ile görüşeyim teşekkürlerYukarıda dursun diye yazıyorum. Ama fikrimi de söyleyeyim. Dask benim bildiğim ev yıkılınca ya da oturulamaz hale gelince devreye giriyor. Bunun gibi ufak hasarlar içim konut sigortası var.
Araştırdığım kadarı ile hasarlar ile de ilgileniliyorDask sadece yıkılan evin yeniden yapım maliyetini üstlenmiyor mu? Ben eksik de biliyor olabilirim tabi.
Atıyorum ev yıkıldı,tekrar yapılması için 500 bin lazım,devlet size onu ödüyor, evinizin gerçek ederini ödemiyor.
İnşallah öyledirAraştırdığım kadarı ile hasarlar ile de ilgileniliyor
Duvarlarda (sıvaların altında) çatlak ağır hasarlı demek değil mi? Benm de çok bilgim yok dask ın kapsamı hakkında? Umarım bölgedeki tüm hasarlı evlere sağlıklı teşhis konurmerhabalar,Hepimize tekrar geçmiş olsun tüm yaraların hemen sarılması ve güzel günler görmek dileği ile…10 ildeki deprem bölgesinden birindeyim evimizde ufak çatlaklar var duvar kağıtları patlamış duvarlar alttan çatlamış vb evimin kredi ödemesi devam ediyor bu yüzden zorunlu sigortası vardı,dask bu hasarları giderir mi hasar dosyası oluşturdum gelip bakmaları için bir süreleri var mı çatlakları gördükçe psikolojim bozuluyor tekrar o geceye dönüyorum bu konuda bilgisi olan var mı