DasilvaDido'nun evi;)

dasilvadido

NoŞugar:)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
3.610
22
358
40
Merhaba Arkadaşlar,
fotoğraf makinemle yaşadığım ikili mücadele nihayet bitti, naçizane evimin fotoğraflarını söz verdiğim dostlarım ve fikir sahibi olmak isteyen herkesler için ekliyorum, önerilerinizi de bekliyorumzemuszemus
Evimiz kira olduğu için, mevcut şartlar içinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, ki içimize çok sindi her huzurlu ev gibi, benim evim de güzel bir ev oldukaydirigubbakcemile3
Eveeet mutfağımızla başlayalım efenim:

Mutfak tülüm de böyle:

Salondan devammm

Teyzeciğimin düğün hediyesikaydirigubbakcemile2

Salonumun Tülü

Nişan,Kına ve Nikah fotolarımızdan bir demetsengözlerimebaksanab

ilk yorum benden olsun canım..çok hoş sade ve huzur kokan bir evin var..a.s Allah daim mutlu etsin canım ...yatak odandaki nevresimin de çok hoş bu arada

Allah aĞız tadıyla huzurla saĞlıklı yaŞamak nasıp tsın cnm
eşya almak 1 günlük iş rabbim huzurunuzu bol versin

canım salonunu ve yatak odanı çok beğendim ve bende o renkleri kullanmayı düşünüyorum evimde eşim askerden gelince evimizi kurucaz inş o yüzden fikir sahibi olmak istiyorum

didemcim evinde huzurlu sağlıklı otursunuz inşallah eşinle bir ömür yatak odanda lila tonu kullanmıssın hoş olmuş fanatik beşiktaslı olarak nevresimin de siyah beyaz çok hoş...

salonunda çok güzel olmuş sade ve hoş teyzenin hediyesini çok beğendim.hello kitty de gözümden kaçmadı salondaki tvnin üstündeki çok sevdiğini biliyorum evinde de var :) koridor halını da beğendim kahve tonlarını seviyorum bende.çok bekledik footoları ama gördük artık :)

dideeeeeem yatak odanda mor esintileri gördum sankiiii çok şık evin var cnm allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsn

yeni evlisin sanırım ,allah mutluluk huzur versin ,hiçbir eksiğin yok gördüğüm kadarıyla ,çok ta güzel herşey ,salon tüllerinin yanına koltuklara uyumlu fon perde yaptırırsan daha hoş olur ,yatak odan da çok güzelmiş ,ben beğendim ..güle güle otur canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…