Cilt Bakımı Ürünleri Darphin Paris Kullanıcı Yorumları

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.745
27.702
49
40 yaşımdayım.Şu an çok dert edilecek derecede bir kırışıklık problemim olmasa da artık olgun bir cilt grubuna dahil olduğumdan kırışıklık önlenemez ama geciktirilebilir diye düşünüyorum.Yaklaşık 20-22 yıldır hemen hergün makyaj yapmama,aynı süreçte aktif bir sigara içicisi olmama,uyku düzenime dikkat etmememe (Özellikle hemşirelik yaptığım dönemlerdeki yoğun gece nöbetlerinden dolayı ) yeterince su içmememe rağmen bakıyorumda cildim bana gerçekten iyi dayanmış.Dediğim gibi 40 yaşımda olmama rağmen çoğu insandan daha az kırışıklığım mevcut şuan için.Yüzüm ile ilgili en rahatsızlık duyduğum konu bundan 3-4 yıl önce zayıflamaya bağlı oluşan bir gevşeklik ve yanağımdaki çökmeden dolayı gözüme gözüme batan nazolabial çizgiler.Eşime sorsam o anormal bir durum olmadığını söylüyor ama ben rahatsızlık duyuyorum.Aynaya baktığımda bu derinleşen çizgilerin beni yorgun gösterdiğini düşünüyorum...

Yarı cerrahi düşünmüştüm fakat eşim karşı çıktığı için çok mucizevi bir etki beklemesemde kremlerle ne kadar olabilecekse o kadarına razı olabilecek şekilde düzeltmeye karar verdim...

Gerek burdaki konuları okuyarak gerek internetteki araştırmalarıma dayanarak Vichy de karar vermiştim ve hatta öylesine kesindi ve ben buraya konusunu dahi açtım.

Vichy liftactive kullanıcı yorumları

Eczanaye Vichy almak için girip Darphin almış olarak çıktım.Satıcının beni ikna edebilmesi çok uzun sürmedi öylesine bir mucizevi etkisi varmış ki dedim ya kremlerle mucizeyi bir arada düşünemesemde bir kadın olarak hemen kanıverdim.Anlattığına göre aradığım ürün buymuş benim ve bir daha vazgeçemeyecekmişim ( bu kısmı eşim görmemeli zira bir kereye mahsus o para verilirde sürekli olduğu düşünülürse yandı kendisi )

Sonrasında yaptığım araştırmalarda Darphın ile ilgili hep olumlu yorumlar okudum.Ama ürün fiyatının pahalılığı ürünün etkilerinin hep önüne geçmiş.Burdada bununla ilgili konular mevcut ama tam olarak sonuç ile ilgili bir konuya rastlayamadım.

Satıcının bu ürünü verirken ilk şartı düzenli kullanımdı.Yani düzenli olarak sabah ve akşam kullanmam gerekiyor.Ancak düzenli bir kullanımdan sonra ürünün cildimdeki etkilerini gözlemleyecebilecektim.

IMG_2256.JPG

1958 yılında Pierre Darhin tarafından Darphin Enstitüsü kurulmuştur. Darphin ürünleri, kullanıcılara pürüzsüz, genç ve sağlıklı bir cilt görünümü sunmak için geliştirlmiştir. Cilt temizleyileri, serumları, nemlendiricileri, leke karşıtı ürünleri ve daha bir çok cilt bakımı ürünü ile, geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmıştır.

Kullanmaya başladığım ürünler şunlar :

1- Darphin Purifying Foam Gel Karmadan Yağlıya Dönük Ciltler İçin Köpüklü Yıkama Jeli

18283.jpg

Yağlı ve karma ciltlerin temizlenmesi için geliştirilmiş olan köpüklü temizleme jelidir.
Güzel ve bakımlı olmak günümüz insanları için oldukça önemlidir.
Güzel görünmenin ilk şartı, güzel bir cilttir ve güzel bir cilde sahip olmak için de ilk adım, etkili bir temizleme işlemidir.

Cildinizin yapısını belirleyerek uygun olan bir ürünle temizlenmesi, düzgün ve canlı görünen bir cilde sahip olmanız için önemlidir.
Darphin Purifying Foam Gel, içeriğinde phlorogine, oubaku ve meyan kökü bulunur. Cildinizi tahriş etmeden, kuruluğa neden olmadan cildi temizlemeye yardım eder.
Temizlenen cilt yağ fazlasından, kirden, makyaj artıklarından arınarak ferahlık, canlılık kazanır ve yumuşacık olur.

Özellikle ciltten temizlenmeyen makyaj ve kozmetik ürünler, gözeneklerin tıkanmasına, cildin hasarlanmasına, ciltte akne oluşumlarına yol açabilir.
Dengelenmeyen sebum üretimi arttığında, ciltte parlama, akne, siyah nokta ve sivilceler oluşur. Bu oluşumlardan kurtulmak için, cildin yapısına uygun olan bir ürünle etkili bir şekilde temizlenmesi gerekmektedir.
Darphin markası, Fransa’da üretilen bir seriden oluşmaktadır.
Cildin koruyucu bariyerleri pek çok sebepten dolayı, zarar görebilir. Koruyuculuğunu kaybeden cilt zamanla hasarlı oluşumlara neden olabilir. Cilt yağlı bir yapıda bile olsa koruyucu bariyerlerinin zarar görmemesi ve korunması gerekmektedir.

Bu tip ciltlerin özenli bir bakıma ihtiyacı vardır ki, temizliği de oldukça önemlidir.

Doğru ürünlerle yapılmayan cilt temizliği oldukça ciddi cilt hasarlarına sebep olabilmektedir.
Cilt yapısı ve özellikle yüz cilt dokusu oldukça hassastır, iç ve dış etkenlerle kolayca tahriş olur ve yıpranır, hassaslaşır. Özellikle de açık tenli ciltler alerjik reaksiyonlara daha açıktır ve önlem alınmazsa ,doğru ürünlerle temizlik, bakım ve korunması yapılmazsa dış etkilere daha açık hale gelir.

Darphin Purifying Foam Gel, cildinizi nazik bir şekilde temizler, kir, yağ fazlası, makyaj artıklarından temizleyerek canlılık ve ferahlık kazandırmaya yardım eder.
Yağlı ve karma ciltler sivilce ve akne oluşumlarına oldukça yatkındır ve özneli bir bakım gerektirir.

Kullanım Şekli :

Hafifçe ıslattığınız cildinize, köpürterek uygulayın.
Ardından bol su ile durulayınız.

Son düzenleme:
2- Darphin Refreshing Toner Tüm Ciltler İçin Tonik

REFRESH_TONER_D1L1.jpg

Tüm ciltlerin yapısına uygun olarak geliştirilmiş, cildintemizleme bakımının tamamlanması, gözeneklerin temizlenerek sıkılaşması için yardım eden bir toniktir.

Herkesin cilt yapısı, dolayısıyla ihtiyaç duyduğu bakımlar farklıdır. Kuru cilt, doğru ürünler kullanılarak müdahale edilmediğinde zamanla matlaşır, donuk, sağlıksız bir hal alır. Yeterli bakım gösterilmediği zaman daha da hassaslaşır ve savunmasız hale gelir. Böyle ciltlerde bakım ve temizlik oldukça önemlidir, yanlış ürünler kullanarak yapacağınız bakımlar cilde zarar verebilirler.

Karma ciltler de genellikle T bölgesi dediğimiz alın, burun ve çene bölgesi yağlı, yanak bölgesi normal ya da kuru olan cilt tipidir.

Darphin Refreshing Toner Tüm Ciltler İçin Tonik, tüm cilt tiplerinde güvenle kullanabileceğiniz bir toniktir.

Cilt temizliğinizi tamamlamak için doğru bir tonik kullanarak gözenekleri sıkılaştırmalı ve cildi yatıştırmalısınız.

Güzel ve sağlıklı bir cildin temelinde; doğru ürünler kullanılarak, düzenli bir şekilde yapılan temizlik ve bakım işlemleri bulunmaktadır.

Ürünün içeriğinde incir ve muz ağacı çiçeği özleri bulunur. Cildi derinlemesine temizlemeye ve ferahlık kazandırmaya yardım eder. Alkolsüz formülü ile cildi tahriş etmeden, kurutmadan canlandırmaya yardımcı olur.

Toniklemiş cilt bir sonraki bakım uygulamasına hazır hale gelir, hızlı ve kalıcı etkiler elde etmenize yardım eder.

Dermatolojik olarak test edilmiş olan tonik, Fransa’da üretilmiştir ve ürünün içeriğinde pek çok bitkisel maddeler kullanılmıştır.

Kullanım Şekli :

Her gün sabah ve akşamları uygun bir ürünle temizlediğiniz cildinizde, yüz ve boyun bölgesine uygulayınız.

Ardından uygun bir bakım kremi ile cildinizi besleyerek güçlendiriniz.

Son düzenleme:
3-Darphin Uplifting Serum Eyelids Definition

15943082501-6-700.jpg

Göz çevresinde nemlenme ve toparlanma sağlamaya çalışır. Göz çevresinin esnekliğini artırmaya çalışır. İçeriği doğal özlerle förmüle edilmiştir. Göz çevresinde sıkılaşma sağlayabilir. Göz çevresinde canlanma ve pürüzsüzlük hissi sağlamaya çalışır.

Sonuç: Göz çevresinde sıkılaşma etkisi sağlamaya yardımcıdır.
Kullanım Şekli:Sabah ve akşam göz çevresine uygulanır.

Uplifting Serum Eyelids Definition, genç ve sağlıklı görünüm kazandırmaya yardımcı göz serumudur. Her bir damlası sıkılaştırıcı ve toparlayıcı etki sunar.

Yüzümüzdeki en hassas yer göz çevresidir. Yorgunluk,uykusuzluk, stres, yaşlılık, güneş ışınları, hormonal değişiklikler gibi etkenlerin olumsuzluklarını yansıtır. Yorgunluk ve uykusuzluk belirtileri genellikle morluklar, halkalar, torbalanmalar ve şişliklerdir. Yaşlılık etkileri ise kırışıklık ve çizgilerdir. Bu kusurlar göz altı ve göz çevresinde görülen sorunlardır.

Yaş ilerledikçe hücre onarımı ve yenilenmeleri azalır, böylece cildin kendini yenilemesi zorlaşır. Kırışıklıklar ve çizgiler daha belirgin hale gelir. Stres, sigara kullanımı, güneş ışınları, dengesiz beslenme gibi durumlar bu süreci hızlandırır.

Göz çevresi cildi hassas, narin ve ince yapıdadır. Sıkılaştırıcı ve canlandırıcı özellikli ürünler göz çevresinin bakımını yapar. Yüzdeki kırışıklık ve çizgiler için geliştirilen ürünlerin birçoğu göz çevresinde kullanıma uygun olmaz. Göz çevresi kusurları için göz çevresine uygun formüle edilmiş ürünler tercih edilmelidir.

Darphin Uplifting Serum Eyelids Definition 15 ml,sıkılaştırıcı ve toparlayıcı göz çevresi serumudur.İçeriğinde sıkılaştırıcı etkili doğal özler ve çiçek kokulu kristaller bulunur.
Immortelle ve acı yonca içerir.Göz çevresindeki kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Göz çevresinin sıkılaşmasına ve canlanmasına yardımcıdır.

Dermatolojik ve oftalmolojik test edilmiştir.

Son düzenleme:
4-Darphin Stimulskin Plus Divine Eye Cream

Darphin_Stimulskin_Plus_Divine_Illuminating_Eye_Cream_15ml_1375700868.png

Hassas göz çevresinde oluşan koyu renk halkalar, şişlikler, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümlerinde azalma sağlamaya yardımcı bakım kremidir. Hassas göz çevresinde esneklik ve sıkılaşma sağlamaya yardımcı olur. Paraben içermeyen ürünün içeriğinin büyük bir kısmı doğal içeriklidir. Fransa’da üretilmiştir. Antiaging özellik göstermek için yardımcı üründür.

Sonuç : Göz çevresi bakımı için tasarlanmış ürün, nem ve sıkılaşma sağlamaya, kusurları yumuşatmaya yardımcı olur.

Kullanım Şekli : Sabah ve akşam temiz, kuru göz çevrenize parmak uçlarınızla hafifçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Düzenli olarak kullanmanız gerekmektedir.

İçerik : Peptitler, kantoron, leocarpa birch içermektedir.
Cildimiz zamana bağlı olarak, beslenme, yaşam şekli, stres, kullanılan ilaçlar, bazı rahatsızlıklardan dolayı farklılıklar gösterebilir. Her insanın cildi farklı yapıdadır ve cilt dışarıdan destekle düzgün görünümü daha uzun süre koruyabilir ya da bazı sorunlarından kurtulabilir.

Yüzümüz sürekli dış etkilere açık olduğundan vücudun diğer bölümlerine göre daha hızlı deformasyona uğrar ve daha hızlı yaşlanma belirtileri gösterir. Özellikle göz çevresi incedir, sürekli kasları çalıştığından da yaşlanma, yorgunluk, stres belirtileri ilk önce bu bölgede görülür. Göz çevresi hassas olduğundan yüz için kullanacağınız pek çok ürün bu bölgede kullanılmamalı, sadece göz çevresine uygun ürünler tercih edilmelidir.

Darphin Stimulskin Plus Divine Eye Cream 15 ml, göz çevresinde oluşan ince çizgiler, şişlikler, koyu renkli halkalar, esneklik kaybı gibi belirtiler için tasarlanmıştır. Hassas yapıda olan göz çevreleri için uygun olan ürün, sıkılaşma sağlamaya ve göz çevrenize daha genç bir görünüm kazandırmaya yardım eder. Darphin ürünlerinin en büyük özelliği olan bitkisel içeriklerle formüle edilen ürün ayrıca zararlı olduğu bilinen parabenler içermemektedir.

İlk olarak ve hızlı şekilde kırışıklıklar ve sorunlar oluşabilen göz çevresinin dışarıdan bir destekle güçlendirilmesi, ihtiyacı olan şekilde beslenmesi, sorunlarının giderilmesi önemlidir.

Darphin markası, tüm cilt tiplerinin ihtiyaçlarına yönelik, bitkisel içerikler kullanılan ürün çeşitlerine sahiptir. Siz de cildinizin temizlenmesi ve bakımı için Darphin ürünlerini kullanabilir ve bitkilerin, doğanın gücünü, ışıltısını yaşayabilirsiniz.

Son düzenleme:
5-Darphin Predermine Firming Wrinkle Repair Serum

Darphin-Predermine-Firming-Wrinkle-Repair-Serum.jpg

Darphin Predermine Firming Wrinkle Repair Serum,ciltteki kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcıdır.

E vitamini, Atkuyruğu otu, Bitkisel suni kollajen içerir. İçeriğindeki hammaddelerin %93 ünü doğal kaynaklar oluşturur. Gözenekleri tıkamaz ve cildi nemlendirmeye yardımcıdır.

Cilde parlaklık, esneklik ve canlılık sağlamaya çalışır. Kırışıklıklara karşı cilt yapısını güçlendirmeyi hedefler.Cilde gençlik ışıltısı katmaya çalışır. Aydınlık bir görünüm ve parlaklık sağlamaya çalışır. Pürüzsüz bir cilt görünümü elde etmenize yardımcıdır.

Cildimizi erken yaşlarda bakım yapmaya özen göstermezsek, cilt ilerki yaşlarda yaşlanma etkilerine ve çevresel etkenlere karşı daha hassas olur. Yıpranma etkileri daha erken görülmeye başlar.

Kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı olmaya çalışır. Ürünün formülünde paraben, mineral yağ ve hayvansal kökenli hammedeler bulunmaz.

Sonuç: Cilde canlılık kazandırmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Sabahları 3 damla serumu, içten dışa doğru, dairesel hareketlerle ve nazikçe masaj yaparak, yüz ve boyun bölgesine uygulayabilirsiniz.

Zamana engel olamayız, akıp gider. Zaman geçerken, belli bir yaştan sonra ciltte kırışıklıklar oluşmaya başlar. Bu ince çizgiler, zaman geçtikçe, derinleşmeye başlar.

Cildimizde kırışıklık ve çizgi görünümleri ortaya çıktığında da, gerekli önlemleri almalıyız. Cilde doğru ürünlerle bakım yapmak çok önemlidir.

Son düzenleme:
darphin ürünlerinin mucizevi etkilerinden bende haberdarım,düzenli kullanımda faydasını göreceğinizden eminim
set halinde mi aldınız maliyeti ne oldu?

6-Darphin Predermine Cream Normal Skin

NMC6653_mk.jpg

Cildiniz canlıdır ve her canlı gibi bakıma, beslenmeye,onarılmaya ve korunmaya ihtiyaç duyar.
Her insanın cilt yapısı ve cildinin ihtiyaçları farklıdır,bu belirlenerek uygun olan ürünlerle bakımı yapılmalıdır.

Darphin Predermine Cream, cilde yoğun bir nem kazandırarak kaybettiği elastikiyeti yeniden kazandırmaya ve cildin toparlanarak daha düzgün bir görünüm kazanmasına yardım eder.

İçeriğinde Peptitler, Hyalüronik asit tanecikleri,iris çiçeğinin özü, Kokum ve Pirinç yağı bulunur. Ciltteki ince çizgi ve kırışıklık görünümlerinde düzelme sağlamaya yardım eder.

Cildin nemlendirilmesi önemlidir, zamanında önlem alınmayan ciltler cansız, mat bir görünüm alır, kaşıntı ve atopik oluşumlar görülebilir.

Özellikle hormonal sebepler yüzünden bazen cilt zayıf düşer çabuk yıpranır ve dış etkenlere daha fazla açık hale gelir ; güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına maruz kalmak, dengesiz beslenmek, yanlış ve zararlı kozmetikleri kullanmak, içki, alkol tüketimi, hormonal hastalıklar, stres ve bunun gibi pek çok iç ve dış etkenler cilt yaşlanmasını ,cilt dokusunun zarar görmesini ve hücre yenilenmelerinin yavaşlamasına neden olur.

Pirinç yağında diğer bitkisel yağlara oranla 4 kat dahafazla sağlıklı yağ asidi bulunur.

Hyalüronik asit,İris özleri içerir.

Özel formülasyonunda bulunan etken maddeler sayesinde daha aydınlanmış ve dinç görünümlü bir cilde kavuşmanız yardım eder, cilt bariyerlerini güçlendirerek dokunun sıkılaşmasına ve daha doğal görünümlü bir cilde kavuşmasına yardım eder.

Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün,Fransa‘da üretilmektedir.

Kullanım Şekli:

Sabah ve akşamları temiz ve toniklenmiş cilt üzerine normal cilt üzerine uygulayınız.

Son düzenleme:
7-Darphin Ideal Resource Light Re-Birth Overnight Cream Tüm Ciltler İçin İnce Çizgi ve Parlaklık Kremi Gece

18300.jpg

İdeal Resource, ince çizgi ve parlaklık bakım serisidir.Cilde ışıltı, tazelik ve nemlilik kazandırmaya yardım eder. 20li yaşlardaki canlı ve sağlık görünümden donuk ve gözenekli görünüme geçiş dönemlerinde bayanlar cilt bakımı için arayışlara başlar. Darphin, bu geçiş dönemi için 3 önemli bitkiyi kullanarak çizgilerin hafiflemesine ve cildin nemlenmesine yardımcı olur.

Light Re-birth Overnight Cream, içerisindeki acı portakal ağacı çiçeklerinin hidro damıtılmasıyla elde edilmiştir. Yatıştırıcı Neroliyağı içerir. Cildin gece boyunca onarımını hızlandırmaya yardımcı olur. Asetilglukozamin ve Salisilik Asit içeren ürün, cilde parlaklık kazandırmaya ve gece boyunca hücre yenilenmesini destekleyici peeling etkisi yapmaya yardım eder. Işıltılı, nemlenmiş ve tazelenmiş bir cilt sunmada yardımcıdır.

Darphin Ideal Resource Light Re-Birth Overnight Cream, tümciltler için gece kullanılan ince çizgi ve parlaklık bakım kremi.

30lu yaşlarla birlikte hücre yenilemeleri yavaşlamaya başladığı için cilt genç, canlı ve pürüzsüz görünümünü kaybetmeye başlar.

Light Re-Birth Overnight Cream, cilde ışıltı kazandırmaya yardımcı krem Line Polish Complex teknolojisi içerir.

Dermotolog testinden geçmiştir.
Kullanım Şekli:

Temiz yüze, fındık büyüklüğünde kremi masajla uygulayın.

Son düzenleme:
darphin ürünlerinin mucizevi etkilerinden bende haberdarım,düzenli kullanımda faydasını göreceğinizden eminim
set halinde mi aldınız maliyeti ne oldu?

Umarım faydasını görebilirim.Dediğim gibi düzenli kullanım gerekiyor.Burda bahsettiğim ürünleri aldım.Toplamda 2,000 TL ödedim.

Evet yukarda bahsettiğim ürünleri aldım ve kullanmaya başladım.Kullandıkça etkilerini burda sizlerle paylaşacağım.Kullandığım ürünlerin olumlu olumsuz özelliklerinden bahsedeceğim.Sizlerdende Darphin Paris ürünlerini kullananlar fikirlerini yazarsa almayı düşünen bayanlara fikir vermesi açısından oldukça iyi olacaktır..

Ben de annem için ürün arıyorum. Yılarca çok kaliteli (ya da kaliteli bilinen) markaları kullandı. Ama son 2 yıldır vazgeçmiş durumda. Bu yaştan sonra operasyon harici bir şey işime yaramaz diyor. Böyle dandik şeyleri sırf sürmek için sürüyor. Acaba sizin aldığınız seri +50 yaş üzeri için de uygun mudur? Kendi almıyor, bari ben alayım diyorum. Ya da olmadı istediği operasyonu yaptıracağız mecbur.

Çocukluğunuzdan beri cildiyle ilgilenen annenizin, bir tonik sürmeye üşendiğini düşünsenize, çok garip geliyor.

Ben de annem için ürün arıyorum. Yılarca çok kaliteli (ya da kaliteli bilinen) markaları kullandı. Ama son 2 yıldır vazgeçmiş durumda. Bu yaştan sonra operasyon harici bir şey işime yaramaz diyor. Böyle dandik şeyleri sırf sürmek için sürüyor. Acaba sizin aldığınız seri +50 yaş üzeri için de uygun mudur? Kendi almıyor, bari ben alayım diyorum. Ya da olmadı istediği operasyonu yaptıracağız mecbur.

Çocukluğunuzdan beri cildiyle ilgilenen annenizin, bir tonik sürmeye üşendiğini düşünsenize, çok garip geliyor.

Şöyle bir şey var bu tarz ürünler oluşmuş olanı pek onarmıyorlar. Oluşacak olanı geciktirebilirler diye düşünüyorum ben.O yüzden çok mucizevi etkiler beklemiyorum.Ama yaptığım araştırmalar ve satıcınında söylediklerine bakılırsa bu ürün gayet iyi sonuçlar verecekmiş bekleyip göreceğim. Eczanelerde bulabilirsiniz bu ürünleri. Standları var ve satış elemanları. Onlar istediğiniz ihtiyacınız olan ürüne yönlendirirler sizi.Bu ürünler benim ihtiyacım olanlardı ama annenizin cilt ihtiyacına uygun +50 yaş üstü ürünlerde mevcut. .
Ama size tavsiyem yaptırabiliyorsanız cerrahi yaptırın derim. Benim eşim karşı gelmese ben kesinlikle yarı cerrahi isterdim.10-15 yıl garanti düşünsenize. Yada şimdilerde ameliyatsızda prp ,örümcek ağı....vs birçok yöntem mevcut.Bunlarıda araştırın.birde tonik sürmeye bile üşeniyorsa bu ürünlerde başarısız olabilir. O kadar parada boşa gider.Çünkü satıcının ilk şartı düzenli kullanmam yönündeydi .Jel ile temizle,tonik sür, serum sür, krem sür...Bunları sabah akşam düzenli olarak yapabileceksiniz alın. .Yoksa boşa o kadar para verirsiniz. ..

Şöyle bir şey var bu tarz ürünler oluşmuş olanı pek onarmıyorlar. Oluşacak olanı geciktirebilirler diye düşünüyorum ben.O yüzden çok mucizevi etkiler beklemiyorum.Ama yaptığım araştırmalar ve satıcınında söylediklerine bakılırsa bu ürün gayet iyi sonuçlar verecekmiş bekleyip göreceğim. Eczanelerde bulabilirsiniz bu ürünleri. Standları var ve satış elemanları. Onlar istediğiniz ihtiyacınız olan ürüne yönlendirirler sizi.Bu ürünler benim ihtiyacım olanlardı ama annenizin cilt ihtiyacına uygun +50 yaş üstü ürünlerde mevcut. .
Ama size tavsiyem yaptırabiliyorsanız cerrahi yaptırın derim. Benim eşim karşı gelmese ben kesinlikle yarı cerrahi isterdim.10-15 yıl garanti düşünsenize. Yada şimdilerde ameliyatsızda prp ,örümcek ağı....vs birçok yöntem mevcut.Bunlarıda araştırın.birde tonik sürmeye bile üşeniyorsa bu ürünlerde başarısız olabilir. O kadar parada boşa gider.Çünkü satıcının ilk şartı düzenli kullanmam yönündeydi .Jel ile temizle,tonik sür, serum sür, krem sür...Bunları sabah akşam düzenli olarak yapabileceksiniz alın. .Yoksa boşa o kadar para verirsiniz. ..
Çok teşekkür ederim üşenmeden cevapladığınız için.
Annem kendimi bildim bileli, çocukluğumdan beri hiç aksatmazdı. Artık dediğim gibi doktor müdahalesi olmadan düzelme olmayacağına inanıyor. Aynı dediğiniz gibi de çok seçenek var artık.
Ancak sizin yaşınız için çok erken olduğunu düşünüyorum. Mesela PRP var (dikkat edilmesi gereken nokta aynı isim de bir de kemiklerle, bacaklarla ilgili bir yöntem var, o değil elbette). Özel hastanelerin bazılarında var. Sanırım annemle konuşup, ne istediğini öğrenip ona göre yol izleyeceğim.
Ama siz dediğimi göz ardı etmeyin, 40lı yaşlar çok erken müdahale için, çok içten söylüyorum.

Düzenli olarak ürünleri kullanmaya devam ediyorum.Yaklaşık 3-4 gündür sabah akşam aksatmadan uyguluyorum.Şimdilik izlenimler oldukça iyi ama henüz bir şey söylemek için çok erken.En sıkıldığım nokta göz çevresi bakımı ve yüz bakımının ayrı ayrı olması.Süreyi uzattığı için sıkıyor insanı.Ama yapacak birşeyde yok bu şekilde kullanmaya devam.Umarım sıkılıp bırakmam bu durumdan.
Sabah akşam bakımlarından sonra aynadaki görüntü oldukça başarılı sağlıklı,temiz,kadifemsi bir cilt...Üstüne yapılan makyaj için güzel bir baz ..Yüzü parlatmadığı için görüntü oldukça hoş duruyor ve saatler geçsede parlatmıyor yüzü.

Arasıra ihmallerim olsada kullanmaya devam ediyorum.İlk baştada mucizevi birşey beklemiyorum diye belirtmiştim ama azda olsa işe yaradı yaklaşık bu bir aylık kullanımda.İlk ay için çok az belkide ama etkinliğine %5 diyebiliriz.Kullanmaya devam edeceğim.
En büyük sıkıntım öncede belirttim göz çevresine ayrı serum ayrı krem,yüz için ayrı serum gece ayrı,gündüz ayrı krem...Hergün sabah 15 akşam 15 dakika bu bakıma ayırmak gerekiyor..

Birde dünyanın parası verilen bu ürünlerin içeriklerinin azlığı büyük külfet olacak gibi.Özellikle serumlar ve göz kreminin miktarları çok az nerdeyse bitti sayılır.Gece ve gündüz kremleri tamam iyi miktar ama diğerleri çok az..

Merhaba. Nasıl gidiyor darphin kullanımınız?Ben de clinuqe aldım.göz çevresi ,tonik;nemlendirici,temizleyici, kil maskesi.daha kullanmaya başlamadım.eskileri bitiremedim henüz.:/

X