Darp Raporu ?

Öncelikle geçmiş olsun.
Çok bir bilgim yok ama elinize mutlaka bir evrak vermeler gerekiyor diye biliyorum. Bence karakola ya da hastaneye tekrar gidip, bir sorun.
Şikayetçi oldunuz mu peki? Olduysanız; o raporu dosyanın içine koymuş olabilirler.

Raporun aslı şahsa verilmiyor, ama fotokopisini alabilirsiniz. hastane idaresi tarafından resmî yollarla emniyete ya da savcılığa postalanıyor. Ya da eğer hastane polisi varsa ona teslim ediliyor o gönderiyor. Kesin bilgidir. Merak etmeyin hastaneye girişiniz adli olay olarak yapıldığı için, geçiştirme gibi bir ihtimal asla olmaz.

Böyle durumlarda en en dogrusu önce savcılıga gitmektir.dilekçe verin.onlarda elinizde bi kagıtla sizi hastaneye yönlendirir.savcının gönderdigini anlayan polisde doktorda işini daha özenli yapar bu sayede

Böyle durumlarda en en dogrusu önce savcılıga gitmektir.dilekçe verin.onlarda elinizde bi kagıtla sizi hastaneye yönlendirir.savcının gönderdigini anlayan polisde doktorda işini daha özenli yapar bu sayede
Saçmalamayın. Savcının göndermesine ne gerek var? Doktor zaten biliyor o darp raporunu savcının okuyacağını. Polis de zaten aldığı raporu dosyaya koyup savcılığa gönderiyor. Ha önce ha sonra. Bilmeden sallamayın. O rapor kaybolmaz merak etmeyin. Doktor da polis de bilir ki; o rapor kaybolursa ya da tutulmazsa darp eden şahıstan daha fazla ceza alırlar.

Saçmalamayın. Savcının göndermesine ne gerek var? Doktor zaten biliyor o darp raporunu savcının okuyacağını. Polis de zaten aldığı raporu dosyaya koyup savcılığa gönderiyor. Ha önce ha sonra. Bilmeden sallamayın. O rapor kaybolmaz merak etmeyin. Doktor da polis de bilir ki; o rapor kaybolursa ya da tutulmazsa darp eden şahıstan daha fazla ceza alırlar.
Bu nasıl bir üsluptur ya
Saçmalamayın ne demek
Basıma geldi vakti zamanında
Aynen anlattıgım gibi oldu durum
Yani kafadan sallamıuorum hanımefendi

Direk kendinde baska hastaneye gidip alabilirsin polise gerek yok sonra kendin polise gidip verebilirsin. O kağıtları mutlaka sana vermeleri lazım hatta ayrı bir dosya açıyorlar.

Raporun aslı şahsa verilmiyor, ama fotokopisini alabilirsiniz. hastane idaresi tarafından resmî yollarla emniyete ya da savcılığa postalanıyor. Ya da eğer hastane polisi varsa ona teslim ediliyor o gönderiyor. Kesin bilgidir. Merak etmeyin hastaneye girişiniz adli olay olarak yapıldığı için, geçiştirme gibi bir ihtimal asla olmaz.
Bir ay önce ben şahsen aldim. Ve mahallemdeki polis karakoluna gidebileceğini söylediler. Direk kişiye veriyorlar

Nuray hanımın anlattigi gibi, tedirgin olmayın çok geçmiş olsun

Bu nasıl bir üsluptur ya
Saçmalamayın ne demek
Basıma geldi vakti zamanında
Aynen anlattıgım gibi oldu durum
Yani kafadan sallamıuorum hanımefendi

Tamam da savcılığa gitmek saçma değil mi? Hem gecenin bir yarısı darp edildiniz diyelim, savcıyı nereden bulacaksınız? Şiddet gördüğünüz an polise gitmeniz gerekiyor. Daha sonra şikayetçi olursunuz ve bu savcıya intikal eder.

Bu arada söylendiği gibi, hastanede adli vaka olarak giriş yapılıyor bu durumlar zaten.

Tamam da savcılığa gitmek saçma değil mi? Hem gecenin bir yarısı darp edildiniz diyelim, savcıyı nereden bulacaksınız? Şiddet gördüğünüz an polise gitmeniz gerekiyor. Daha sonra şikayetçi olursunuz ve bu savcıya intikal eder.

Bu arada söylendiği gibi, hastanede adli vaka olarak giriş yapılıyor bu durumlar zaten.
Kuzenim avukat
İlk işim onu aramak olmultu
O da direk savcılıga git dilekçeni ver demişti
Saçma veya degil bende herkes gibi basımdan geceni anlattım
Ayrıca hangi kadınımız şiddete maruz kalır kalmaz solugu karakol yada hastanede alıyor
Milyon tane konu okudum henüz hiç denk gelmedim
Hele bide gecenin yarısı gideni hiiiiçç duymadım
Ayrıca geceleri nöbetci savcı oluyo

Kuzenim avukat
Ayrıca hangi kadınımız şiddete maruz kalır kalmaz solugu karakol yada hastanede alıyor

E ne yapılıyor anlamadım..? Şiddet görünce üzerine uyuyup sabah karakola ve ya savcılığa mı gidiliyor? Tuhafmış.

Yani hastaneyi arayıp isteme hakkım var mıdır?
O raporu ben görmek istiyorum çünkü eğer geçiştirildi ise o hastane de o doktorlardan şikayetçi bile olurum mevzu çok önemli çünkü .

Merhabalar sorum şu;
Şiddete uğradım ve polise gitmiştim polis beni hastaneye götürdü darp raporu alınacak dedi bende vücudumda mor / şiş olan yerleri gösterdim doktora daha sonra benim elime herhangi bir rapor vs vermediler muayeneden sonra polisle beraber çıktım hastaneden polise de bi evrak vermediler.Yani sadece benim morluklarıma mı bakıp geçiştirdiler diye aklımdan geçti ilk defa olduğu içinde nedir / nasıl alınır ne demem gerekir bilgim yoktu.

Ben o hastaneyi arayıp o raporu isteme hakkım var mıdır ?
Normalde darp raporu alan bayanlar varsa aranızda size herhangi bi evrak vs verdiler mi acaba ?
Darp raporu tutulunca,resmi yoldan gereken yerlere hastane tarafından yollanır gizli evrak olarak.Siz de eğer rapor örneğini almak istoyorsanız,pazartesi mesai saatinde gidip hastane başhekimliğine dilekçe yazarak başvurun.Size raporunuzun örneğini verirler.Bu yolu izlerseniz.

darp raporu hastaneden emniyete gizli ve resmi yollanıyor hatta biriktirip yollanıyor diye biliyorum.

belki avukat aracılığıyla ulaşılıyordur.

geçmiş olsun.

Kuzenim avukat
Hayat buradaki konulardan ibaret değil maalesef. Burada yoksa bu durumu yok sayamazsınız. Gecenin bir yarısı gideni hiç duymadıysanız ne mutlu size.Öyle çok şahit oldum ki polis veya jandarmaya sığınan. Geceleri nöbetçi olan savcıya bizzat başvuramazsınız. Evinde tutar nöbetini. Polis telefonla ulaşıp talimat alır. Neyse daha da uzatmak istemiyorum. Konu sahibi Allah yardımcınız olsun sizin ve tüm kadınların :( böyle durumlarda lezyonlar kaybolmadan başvurun lütfen...

Back
X