• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

drbeauty123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
305
104
103
Ankara
Merhaba daha once kumar ile ilgili konu acmistim. Oynamayi agustosta biraktim esime ve aileme soz verdigim icin. Dun esimin kartindan bir miktar para cekmistim nakit.avans seklimde.hic.param kalmadigi icin. Bu arada.doktorum. tum kartlarim babamda o yonetiyor.artik. esim yine mi kumara basladin diye vurdu. Saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim.. ayri bi yere cikmak istiyorum ama cebimde harcliktan baska birsey yok. Kalacak bi arkadasim da yok. Ailem de onunla bosanirsam yanimda olmayacaklarini soylediler. Ben ne yapacagim 😔

Öncelikle geçmiş olsun.
Darp raporu alın elinizde bulunsun
Kumar bağımlılığınız için tedavi olmayı düşündünüz mü? :kahve:

doktor musun?
yapma ya
bilemiyorum ama durum iyi değil
boş kaldığın için mi
uzman misin
değilsen uzmanlığa çalış
uzmansan doç için doç isen profesör ol
anladığım kadarı ile kimsenin sana güvenize saygısına kalmamış
bu şiddeti haklı çıkarmaz
lakin durum iyi değil

Son düzenleme:
Önceki konularını hatırlıyorumm, en son boşanıyordun diye kalmış aklımda. Yani yanlış hatırlamıyorsam çok borcun vardı hatta ?

Canım sen çok pasif kalıyorsun kendi hayatında 🙁

Kimse kimseye siddet uygulayamaz ne hakla size vuruyor bir de kanatmis dudaginizi. Darp raporu almak bir dr olarak cok daha kolay olur sizin icin. Alin bence de. Yav aileniz nasil yaninda olmayiz diyebiliyor anlamiyorum. Oyle aile yaninizda olmasin zaten. Kendiniz toparlarsiniz durumu mesleginiz buyuk sansiniz. Borcunuz az kalmisti zaten.

Merhaba daha once kumar ile ilgili konu acmistim. Oynamayi agustosta biraktim esime ve aileme soz verdigim icin. Dun esimin kartindan bir miktar para cekmistim nakit.avans seklimde.hic.param kalmadigi icin. Bu arada.doktorum. tum kartlarim babamda o yonetiyor.artik. esim yine mi kumara basladin diye vurdu. Saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim.. ayri bi yere cikmak istiyorum ama cebimde harcliktan baska birsey yok. Kalacak bi arkadasim da yok. Ailem de onunla bosanirsam yanimda olmayacaklarini soylediler. Ben ne yapacagim 😔
Kartın yonetimi niye babanda onlari al bir kere.. su adama da donme dedik dimi kac defa.. calismayan adam senin kumarına laf ediyo.. 5 yaşındaki çocuk senden daha bagimsiz

Söyleyecek söz bulamadım.
Boşanmak istiyorsan herkese rest cekeceksin.
Ailene ve eşine de. Doktorsun işin var maaşın var , kartlarını kapat yeni kart çıkart maaşını eline al ayrı bir eve çık çok uzun bir zamanını almaz bunlar .

Öncelikle çok geçmiş olsun
Sizin yerinize şunları , ev hanımı olan bir hanım söylese hepimiz yine çok üzülür, yardım eli uzatmaya çalışırdık
Fakat söz konusu iyi eğitimli bir hanım kardeşimiz olunca daha da çok üzülüyoruz.
Konunun uzmanı değilim elbet, fakat şu anda kendinize yüklediğiniz değersizlik hissiniz, hatta belki de kumar bağımlılığınız; çocuklukta size ailenizin , çevrenizin yüklediği kötü duygular neticesinde oluşmuş..
Sizden ricam eğer terapisine gidemeyecekseniz bile psikiyatrist dr Gülseren Budayıcıoğlu hanımın kitaplarını alıp okumanız . Kendisiyle görüşmenizi çok isterim çünkü sizin düzelip, ilk önce kendi kendinize hak ettiğiniz değeri vermenizi çok istiyorum . Bunu değerli bir hanım , Allah’ın özenle yaratmış olduğu herhangi bir kul olmanızdan ötürü söylüyorum. Siz değerlisiniz ve bu yaşama bir kez geldiniz.
aile ve eşten yana yüzünüz gülmemiş olsa bile mesleğiniz en büyük kazancınız olmuş. umarım bu gücü arkanıza alıp kendinize güzel bir hayat kurarsınız ve size eziyet eden o adama da hak ettiği cezayı verirsiniz
Allah yardımcınız olsun

yahu bari siz yapmayın yaa
bi insan tüm saygınlığını göz göre göre nasıl kaybeder
lütfen bi toparlanın kendinize gelin
yerinizde olmak isteyen milyonlarca insan varken kendinize bu kötülüğü neden yapıyorsunuz ?
daha önce de şiddet gördüğünüzü yazmıştınız
hata insana mahsus, siz bir değil bi çok defa hata yapmışsınız ama nolursa olsun kimsenin size şiddet uygulamaya hakkı yok
şu adam müsveddesiyle yollarınızı ayırın, ailenizde sırtını dönüyosa dönsün. sizi döven bi adamla beraberliğinizi isteyen aileye aile denmez.

Çok merak ettim, eşinin kartından neden habersiz para çektin ve ne yaptın o parayı. Kumar bağımlılığı öyle kartları almakla tedavi olunacak bir şey değil. Psikolojik olarak tedavi olman lazım.
Burda hemen git boşan vs vs diyenleri takma, ilk önceliğin boşanmak değil tedavi olmak. Tedavin bittikten sonra doğru kararlar alabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X