• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darıca ve Gebze de Dügün Mekanı

parlayanyildizim

kalbisinin Not defteriyim
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
3.073
7
116
40
Avusturya
.

merhaba arkadaslar

yaza dügünüm var ins :18::18:

Darıca ve Gebzede bildiginiz dügün mekanlari, salon kirdügünü mekani, bahce vs vs varsa

burda paylasirmisiniz, fiyat irtibat bilgileri vs biliyorsaniz lütfen paylasin :51::51:

simdiden hepinize cooook tesekkür ederim :16::16::16:

.

Merhaba
Özel Mesaj hakkım olmadığı için buradan yazmak zorunda kaldım.
Biz 12 Şubat ta dönüş yaptik Şuana kadar herşey yolunda gitti. Iki kızım var benim.okula başladılar aralarında Almanca konusturmaya özen gösterdim unutmasinlar diye.
Kısaca kendi yasantimdan örnekler verdim.
Aslinda olay şu nerede yaşadığınızin önemi yok siz mutlu olmak isterseniz heryer cennet.
Daha detaylı bilgi isterseniz eğer Wattsap kullaniyorsaniz numaralarimizi alalım daha rahat konuşuruz

.

merhaba arkadaslar

yaza dügünüm var ins :18::18:

Darıca ve Gebzede bildiginiz dügün mekanlari, salon kirdügünü mekani, bahce vs vs varsa

burda paylasirmisiniz, fiyat irtibat bilgileri vs biliyorsaniz lütfen paylasin :KK51::KK51:

simdiden hepinize cooook tesekkür ederim :KK16::KK16::KK16:

.
merhaba
bende dugun yaparken cok zorlanmıstım cok yer gezdim maltepe bostanzı atasehir sayısız mekana baktım.. ama gordugum guzel ve sık bir dugun icin minumum 15-20 bin tl gozden cıkarmaktı.bugun yeni bir mekan kesfettim ve butun evleneceklerede tavsiye ederim sisecam cayırova cammekan sosyal tesisleri mevcut halka acık su anda.
hem deniz kenarı hemde doga manzarası var. iki adet alan belirlemisler biri 100-200 kisilik gibi ufak dugunler icin birde 1000-1500 kisilik dugunler icin .ben ufak alanı sordum ve mekan ucreti olmadıgını sadece kisi bası yemek ucreti aldıklarını soylediler heryeri kendiler susluyorlar.muzikte mevcut kucuk alan icin kisi bası 50 tl gibi bir ucret istiyorlar..benim dugun olayı cok icimde kaldı baskalarınında icinde kalsın istemem uygun fiyata guzel bir dugun yapmak mumkundur...

Back