Dardayım..

Başlığı okuyunca aklıma Azer Bülbül geldi. Dardayım ey aneyy aneyyy diyordu ya.
Seni bu hale getirenden olmaz. Olmamış o, olduramamış. Canını sıkma, her şey geçer.

Parasi mi yok? Uzak iliski mi? Konu ne tam olarak?

Adam niye evli cikacak gibi hissettim ki ben?
Parası var.. uzak ilişki değil, olmaması için bazı fedakarlıklar yapıldı karşılıklı. 3 yıldır hayatımdaki insan, evli değil.. ya da şey de denilebilir, işiyle evli. Konu şu; tatlı yemek istediğimi söyledim sürekli ötelendim tamam dendi bi daha iş çıktı bi daha bi daha en son bugun de önceki gibi olmaz dimi diye sordum yok dedi, akşam 8 unuttun mu beni diye sorunca yok işim çıktı dedi, o çıkan işi bommmmboş bi iş 1 aydır böyle saçma şeyler yüzünden ertelenmekten sıkıldım. ben sormadan, plan yaptıgımız gün o planın olamayacagını söylememesinden sıkıldım, insan bi haber verir diye düşünüyorum. Bekleyen biri var söz vermişsin bi de..ben de yoğun çalışıyorum benim de vaktim kısıtlı o kısıtlı vakti onu beklemekle geçirmek beklemenin sonunda sinir stres sahibi olmak beni çok yoruyor. Sakinleşip bugun neden dedim ya niye söylemiyosun aklına mı gelmiyo akşam kaça kadar bekleyecektim seni dedim, iştesin diye mesaj attım ikinciye anca cevap verdin dedim önce görmemişimdir dedi sonra sen aklında kuruyosun abartma beni bi sal daraldım psikolojimi bozuyosun akışına bırak dedi, halbuki ilk kez bu kadar üstüne gittim kurdugum bi şey de yok, sadece beni önemsediğini hissedemiyorum, kendisi zamanında ben yöneticimin yanındayken aradıgı telefonu açmadım diye terk etmişti.. öyle cok darlayan biri de değilim ağırıma gitti ya bi tatlı ya sevdiğin insan istemiş yemek için fırsat oluşturmaya çalışmaz mısın.. normalde neşeli keyifli bi insanım tat tuz bırakmadı son zamanlarda
27-29
Neden ayda bir görüşüyorsunuz, hatta görüşemiyorsunuz bile?
Çok yoğun çalışıyoruz, ctesi akşamüstü beraberdik aslında o gün de kahve tatlı planlamıştık ama o kalkamayınca aradım, uyanamadım sen gelsene dedi gittim yemek yedik hatta ben tatlı yiycem diye az yemek yedim sonra yine geç oldu sonra yeriz oldu..
Beni bu kadar iyi anladığınız için teşekkür ederim bu soruyu artık kendime sorucam, neden tahammül ediyorum..

Bu erkekçik için ağlayıp nasıl düzelteceğim diye konu açmak yerine, sana değil tatlı, dünyaları armağan etmek için çırpınan gerçek bir erkekle olmanın keyfini çıkarmalısın.

ya bi tatlı ya sevdiğin insan istemiş yemek için fırsat oluşturmaya çalışmaz mısın.. normalde neşeli keyifli bi insanım tat tuz bırakmadı son zamanlarda

ne guzel demissin sevdigin insan istemis diye, ipucu burasi aslinda aci olacak belki ama sevildiginiz bir iliskide misiniz sizce?

Sana değer vermeyene sen de değer verme , hayatından çıkar...

Neden yiyemiyorsunuz tatlı anlamadim

Dardayım yalanım yok,baskın yedim dün gece dün geceee

Kendine odaklanmalisin. Fazla beklenti yorar ve üzer... Evli misin sevgilin mi peki onu anlamadım? Sürekli söz verip tutmuyor, başkasının sana değersiz hissettirmesine izin verme. Sen değersiz değilsin. Değeri önce kendine vermelisin, kendini ödüllendir ve dışarı çıkıp tatlı ismarla kendine ,keyfini çıkar bu anın

Canım kızlar hepinize çol teşekkür ederim, o kadar iyi geldiniz ki... bugun bir kez daha anladım herkes her seye değmiyormuş, minicik beklentilerimi karşılamayan bana sevgisini hissettiremeyen (belki olmadıgı içindir) bir insan için fazla hırpaladım kendimi galiba. Ama insan işte.. o kadar yorgunum ve korkuyorum ki yarınlarımdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…