- 29 Eylül 2014
- 8.781
- 16.178
-
- Konu Sahibi bilinmeyenekosankiz
Parası var.. uzak ilişki değil, olmaması için bazı fedakarlıklar yapıldı karşılıklı. 3 yıldır hayatımdaki insan, evli değil.. ya da şey de denilebilir, işiyle evli. Konu şu; tatlı yemek istediğimi söyledim sürekli ötelendim tamam dendi bi daha iş çıktı bi daha bi daha en son bugun de önceki gibi olmaz dimi diye sordum yok dedi, akşam 8 unuttun mu beni diye sorunca yok işim çıktı dedi, o çıkan işi bommmmboş bi iş 1 aydır böyle saçma şeyler yüzünden ertelenmekten sıkıldım. ben sormadan, plan yaptıgımız gün o planın olamayacagını söylememesinden sıkıldım, insan bi haber verir diye düşünüyorum. Bekleyen biri var söz vermişsin bi de..ben de yoğun çalışıyorum benim de vaktim kısıtlı o kısıtlı vakti onu beklemekle geçirmek beklemenin sonunda sinir stres sahibi olmak beni çok yoruyor. Sakinleşip bugun neden dedim ya niye söylemiyosun aklına mı gelmiyo akşam kaça kadar bekleyecektim seni dedim, iştesin diye mesaj attım ikinciye anca cevap verdin dedim önce görmemişimdir dedi sonra sen aklında kuruyosun abartma beni bi sal daraldım psikolojimi bozuyosun akışına bırak dedi, halbuki ilk kez bu kadar üstüne gittim kurdugum bi şey de yok, sadece beni önemsediğini hissedemiyorum, kendisi zamanında ben yöneticimin yanındayken aradıgı telefonu açmadım diye terk etmişti.. öyle cok darlayan biri de değilim ağırıma gitti ya bi tatlı ya sevdiğin insan istemiş yemek için fırsat oluşturmaya çalışmaz mısın.. normalde neşeli keyifli bi insanım tat tuz bırakmadı son zamanlardaParasi mi yok? Uzak iliski mi? Konu ne tam olarak?
Adam niye evli cikacak gibi hissettim ki ben?
27-29Yaşlar kaç?
Çok yoğun çalışıyoruz, ctesi akşamüstü beraberdik aslında o gün de kahve tatlı planlamıştık ama o kalkamayınca aradım, uyanamadım sen gelsene dedi gittim yemek yedik hatta ben tatlı yiycem diye az yemek yedim sonra yine geç oldu sonra yeriz oldu..Neden ayda bir görüşüyorsunuz, hatta görüşemiyorsunuz bile?
Beni bu kadar iyi anladığınız için teşekkür ederimTabi ki konu tatlı değil. Belli ki derinlerde bir yerlerde daha önce canınızı acıttığı yaralar kapanmamış. Siz bu yaraları kapatmadı bari bir tatlı yemek kadar basit bir şeyi bari yapsaydı diye bugün bu kadar kanadınız. Ama asıl sormanız gereken neden tahammül ediyorum ben buna? Bunu kendinize sordunuz mu? Neden?
ya bi tatlı ya sevdiğin insan istemiş yemek için fırsat oluşturmaya çalışmaz mısın.. normalde neşeli keyifli bi insanım tat tuz bırakmadı son zamanlarda
Sana değer vermeyene sen de değer verme , hayatından çıkar...Çok dardayım... mutsuzum.. içime sığamıyorum. Bir tatlı ya insan sevdiğiyle bi tatlı yiyemez mi 1 ayda? Başka hiçbir şey beklemedim, sadece bi' tatlı. Söz vermişti, tutmadı, yine verdi, yine tutmadı. Abartan ben oldum, keyfim yok diye suçlu oldum. Nasıl olsun ki keyfim, kendimi unutulmuş değersiz sevilmeye layık olmayan biri olarak görüyorum. Saatlerce günlerce bekledim hep ertelendim. Güvenmiştim, inanmıştım. O kadar kötüyüm ki sadece ağlıyorum, nasıl cıkıcam bu hislerden çiçek gibi açmaya devam edicem bilmiyorum kızlar.. ben mi suçluyum yine nasıl düzelticem..
Neden yiyemiyorsunuz tatlı anlamadimÇok dardayım... mutsuzum.. içime sığamıyorum. Bir tatlı ya insan sevdiğiyle bi tatlı yiyemez mi 1 ayda? Başka hiçbir şey beklemedim, sadece bi' tatlı. Söz vermişti, tutmadı, yine verdi, yine tutmadı. Abartan ben oldum, keyfim yok diye suçlu oldum. Nasıl olsun ki keyfim, kendimi unutulmuş değersiz sevilmeye layık olmayan biri olarak görüyorum. Saatlerce günlerce bekledim hep ertelendim. Güvenmiştim, inanmıştım. O kadar kötüyüm ki sadece ağlıyorum, nasıl cıkıcam bu hislerden çiçek gibi açmaya devam edicem bilmiyorum kızlar.. ben mi suçluyum yine nasıl düzelticem..
Dardayım yalanım yok,baskın yedim dün gece dün geceeeÇok dardayım... mutsuzum.. içime sığamıyorum. Bir tatlı ya insan sevdiğiyle bi tatlı yiyemez mi 1 ayda? Başka hiçbir şey beklemedim, sadece bi' tatlı. Söz vermişti, tutmadı, yine verdi, yine tutmadı. Abartan ben oldum, keyfim yok diye suçlu oldum. Nasıl olsun ki keyfim, kendimi unutulmuş değersiz sevilmeye layık olmayan biri olarak görüyorum. Saatlerce günlerce bekledim hep ertelendim. Güvenmiştim, inanmıştım. O kadar kötüyüm ki sadece ağlıyorum, nasıl cıkıcam bu hislerden çiçek gibi açmaya devam edicem bilmiyorum kızlar.. ben mi suçluyum yine nasıl düzelticem..