- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
yaşım 21.üniversite 2.sınıfım .4 senelik bi ilişkim var arkadaşlar.geçen sene tam da bu tarihte aileme sevgilimi söyledim.ama verdikleri tepki bütün hayallerimi yıktı o günden beri aklımda sadece bu konu var.beynim patlayacak gibi geliyor artık. sevgilimin annesi ile benim annem ilkokul arkadaşı çıktı ve tanıyorlar birbirlerini babamlar da görüştüler ama babam olumsuz cevap verdi.annem kesinlikle olmaz maddi durumları çok kötü dedi.başka bi kötü huyları yok ama maddi açıdan çok zorlanırsın ben seni bile bile kör kuyuya atamam dedi, babamsa askerden gelsin bakarız dediama sonradan olmaz dedi bağırdı çağırdı haklıydı..o zaman iş güç yok tabi.sevgilim markette çalışıyordu.ben de evdeydim.ben hala evdeyim kpssye hazırlandım ve 85 aldım nasipse haziranda atanıcm inşallah puanım yetiyo.sevgilim lise mezunu ve askerde şu an gelince bi yandan okuyacak bi yandan çalışacak.ben atandıktan ve o da iş sahibi olduktan sonra ve üstünden biraz daha zaman geçtikten biraz maddi açıdan sevgilim rahatlayınca devamlı bi iş sahibi olduğunda aileme tekrar bu konuyu açmayı düşünüyorum.
askerdeki sevglime gelecek hakkında bişey soramıyorum sıkboğaz etmek istemiyorum morali bozulur kendne bişey yapar diye çok korkuyorum açıkçası.bana halledicez herşeyi sen bana güven ben başka bişey istemiyorum diyor.artık içim içimi yiyor.çok yoruldum.sizden bana dua istiyorum.ve bana bi akıl verin doğru yoldamıyım geçinebileceğimizi düşünüyorum 2 sene sonra falan evlensek vhki olcm büyük ihtimal 2 bin 100 fln maaşı.sevgilimde 1500 fln alsa yeter bna kalırsa.
çünkü 500 lira az alacak diye ben sevgilimden ayrılmak istemiyorum şimdiye kadar ufacık bi kötülüğünü görmedim.ne yapayım ben kızlar.artık birşey düşünemiyorum onu çok seviyorum ilerde ailemn rızasını alamazsam ne yaparım ben.
bna dua edin .
askerdeki sevglime gelecek hakkında bişey soramıyorum sıkboğaz etmek istemiyorum morali bozulur kendne bişey yapar diye çok korkuyorum açıkçası.bana halledicez herşeyi sen bana güven ben başka bişey istemiyorum diyor.artık içim içimi yiyor.çok yoruldum.sizden bana dua istiyorum.ve bana bi akıl verin doğru yoldamıyım geçinebileceğimizi düşünüyorum 2 sene sonra falan evlensek vhki olcm büyük ihtimal 2 bin 100 fln maaşı.sevgilimde 1500 fln alsa yeter bna kalırsa.
çünkü 500 lira az alacak diye ben sevgilimden ayrılmak istemiyorum şimdiye kadar ufacık bi kötülüğünü görmedim.ne yapayım ben kızlar.artık birşey düşünemiyorum onu çok seviyorum ilerde ailemn rızasını alamazsam ne yaparım ben.
bna dua edin .