daraldım artık.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
yaşım 21.üniversite 2.sınıfım .4 senelik bi ilişkim var arkadaşlar.geçen sene tam da bu tarihte aileme sevgilimi söyledim.ama verdikleri tepki bütün hayallerimi yıktı o günden beri aklımda sadece bu konu var.beynim patlayacak gibi geliyor artık.:KK53: sevgilimin annesi ile benim annem ilkokul arkadaşı çıktı ve tanıyorlar birbirlerini babamlar da görüştüler ama babam olumsuz cevap verdi.annem kesinlikle olmaz maddi durumları çok kötü dedi.başka bi kötü huyları yok ama maddi açıdan çok zorlanırsın ben seni bile bile kör kuyuya atamam dedi, babamsa askerden gelsin bakarız dediama sonradan olmaz dedi bağırdı çağırdı haklıydı:KK55:..o zaman iş güç yok tabi.sevgilim markette çalışıyordu.ben de evdeydim.ben hala evdeyim kpssye hazırlandım ve 85 aldım nasipse haziranda atanıcm inşallah puanım yetiyo.sevgilim lise mezunu ve askerde şu an gelince bi yandan okuyacak bi yandan çalışacak.ben atandıktan ve o da iş sahibi olduktan sonra ve üstünden biraz daha zaman geçtikten biraz maddi açıdan sevgilim rahatlayınca devamlı bi iş sahibi olduğunda aileme tekrar bu konuyu açmayı düşünüyorum.
askerdeki sevglime gelecek hakkında bişey soramıyorum sıkboğaz etmek istemiyorum morali bozulur kendne bişey yapar diye çok korkuyorum açıkçası.bana halledicez herşeyi sen bana güven ben başka bişey istemiyorum diyor.artık içim içimi yiyor.çok yoruldum.sizden bana dua istiyorum.ve bana bi akıl verin doğru yoldamıyım:KK17::KK17: geçinebileceğimizi düşünüyorum 2 sene sonra falan evlensek vhki olcm büyük ihtimal 2 bin 100 fln maaşı.sevgilimde 1500 fln alsa yeter bna kalırsa.
çünkü 500 lira az alacak diye ben sevgilimden ayrılmak istemiyorum şimdiye kadar ufacık bi kötülüğünü görmedim.ne yapayım ben kızlar.artık birşey düşünemiyorum onu çok seviyorum ilerde ailemn rızasını alamazsam ne yaparım ben.:mad::mad:

bna dua edin .:cry::cry:

sevginin peşinden git bırakma.. sen kararlı ol ki onlar senin kararına saygılı olur ve sana inanırlar. herşey düzelir..

Dogru yoldasin canim. İstenildikten sonra hersey duzelir. Sadece biraz zaman lazim. Maddi konulara siz takilmadiktan sonra onemi yok. Ailenizde kendilerince hakli. Ama sevgiliniz is bulunca sorun cikarmazlar bnce. Sevgiliniz kendini kanitlasa yeter. Lise kpss si kalktimi ? Kalkmadiysa askerden gelince sansini denesin. Olurda atanirsa buyuk zaman tasarrufu olur. Umarim mutlu olursunuz

Gamzecm ne diyim ki
. annenlerin gelecegini düşünmesi son derece hakli. Eğer sen basarabilceginizi dusunuyorsan sevdiğin adami birakma tabiki.
canım haklılar fakat çok ön yargılı davrandılar babam küçük düşürdü babasını bana utandım yanıma gelince adam dedi.o zaman ölseydim keşke dedim.

sevginin peşinden git bırakma.. sen kararlı ol ki onlar senin kararına saygılı olur ve sana inanırlar. herşey düzelir..
gidiyorum kararlıyım ama o kadar yoruldum ki annem görücü usulünü savunuyo evde sürekli.er çeşit yemeği yaparım her işi kendim yaparım hala beceriksizin önde gideniyim.köyde yaşıyo sevgilimin ailesi diye demedikleri kalmıyo .

Benim bi arkadaşım vardı kız anadolu lisesinde okuyodu hayatında biri vardı şu an kız üniversiteyi bitirdi sanırım (görüşmüyorum da) erkek arkadaşı o sıra ortaokul mezunuydu dışardan liseyi okudu bitirdi sonra askerde uzman çavuş sınvalarına girdi ben babanın karşısına mesleğim olmadan gelemem diye yani oluyor böyle şeyler seni seviyorsa sevgilin o da yapar başarır neden olmasın :D

Dogru yoldasin canim. İstenildikten sonra hersey duzelir. Sadece biraz zaman lazim. Maddi konulara siz takilmadiktan sonra onemi yok. Ailenizde kendilerince hakli. Ama sevgiliniz is bulunca sorun cikarmazlar bnce. Sevgiliniz kendini kanitlasa yeter. Lise kpss si kalktimi ? Kalkmadiysa askerden gelince sansini denesin. Olurda atanirsa buyuk zaman tasarrufu olur. Umarim mutlu olursunuz
lise kpssi kalkmadı canım ama artık puanlar 91 de falan.sevgilim üniye başlayacak dışardan biyandan çalıcak bi yandan okuyck inş.ben de o da evlenmeden önce para biriktirelm diye düşünüyoruz en azından ihtiyacın bi kısmı karşılanır

Benim bi arkadaşım vardı kız anadolu lisesinde okuyodu hayatında biri vardı şu an kız üniversiteyi bitirdi sanırım (görüşmüyorum da) erkek arkadaşı o sıra ortaokul mezunuydu dışardan liseyi okudu bitirdi sonra askerde uzman çavuş sınvalarına girdi ben babanın karşısına mesleğim olmadan gelemem diye yani oluyor böyle şeyler seni seviyorsa sevgilin o da yapar başarır neden olmasın :D
benimkide girdi uzman çavuşluk sınavına fakat almadılar torpil dönmüş o gün.bidaha girme şansı var mı acaba bilmiyorum

lise kpssi kalkmadı canım ama artık puanlar 91 de falan.sevgilim üniye başlayacak dışardan biyandan çalıcak bi yandan okuyck inş.ben de o da evlenmeden önce para biriktirelm diye düşünüyoruz en azından ihtiyacın bi kısmı karşılanır

Aynen biriktirin ama ailenizden biraz gizleyin gerekirse evlilik konusnda yardim edersiniz sevgilinize. Bilirlerse yine karisir durum. Babanizla konussaydiniz keske o adani kucuk dusurmesi hic alttan alinir bisey degil.

canım haklılar fakat çok ön yargılı davrandılar babam küçük düşürdü babasını bana utandım yanıma gelince adam dedi.o zaman ölseydim keşke dedim.
Sen askndan vazgecme. Varsin maasi az olsun adam olsun ya adam. Yasadiklarimi sen biliyorsun . sakin kaybetme

Aynen biriktirin ama ailenizden biraz gizleyin gerekirse evlilik konusnda yardim edersiniz sevgilinize. Bilirlerse yine karisir durum. Babanizla konussaydiniz keske o adani kucuk dusurmesi hic alttan alinir bisey degil.
şu anda ayrıyız sanıyorlar zaten.telfon falan yok askerimle interntten görüşüyorum yaşım 21 zaten hiç telefonum olmadı .gizli kullanıyordum

Sen askndan vazgecme. Varsin maasi az olsun adam olsun ya adam. Yasadiklarimi sen biliyorsun . sakin kaybetme
biliyorum kuzum umarım yakın zamanda toparlarsın Allah sana iş ciddiye binmeden gösterdi herşeyi çok şanslısın.
benmkinin adamlığından şüphem yok ama ailemn rızası da çok önmli.bi kez daha hayır duyarsam yıkılırım

biliyorum kuzum umarım yakın zamanda toparlarsın Allah sana iş ciddiye binmeden gösterdi herşeyi çok şanslısın.
benmkinin adamlığından şüphem yok ama ailemn rızası da çok önmli.bi kez daha hayır duyarsam yıkılırım
Yikilma biliyorum dayanamiyosun artik. Simdilik dur.. Sevgilin isini eline alsin ne yapmasi gerekiyorsa yapsin sizin için bekle. Sonra karsilarina cikar.

canım benim konuma benzer şeyleri yaşadığını yazmıştın hatırlıyorum seni.gerçekten aynı sadece bizim maddi yönden bi sıkıntımız yok ama tabi ailem bunu kabul etmiyo.biz aracı soktuk güvendiğimiz birini.biraz yumuşadılar.erkek arkadaşına söyle onlarda ailenin sevdiği güvendiği ortak bi tanıdığı araya koysunlar.iş konusuda tamamen şans bence.insanlar durumları çok çok iyiyken bi anda tepetaklak oluyolar.yine kötü durumdayken nerelere geliyolar.Allah çok verip azdırmasın,az verip ağlatmasın,geçinirsiniz inşallah.huzurun olsun adam olsun yeter.

bekleyeceğim canım vazgeçmem asla.inşallah düzelir herşey baskı baskı üstüne ezildikçe eziliyorum
Haklisin canm bak benim bi erkek arkadasm vardi. Elektrik teknikeriydi fabrikada calisiyordu. İki buçuk yil önce fala n uzaktan akrabamizdi bi de. Beni çok çok severdi.. Ben onu bir yil dolmadan cevremin gazina gelerek birakmistim. Sevdiğini birakma seni seveni hic birakma

canım benim konuma benzer şeyleri yaşadığını yazmıştın hatırlıyorum seni.gerçekten aynı sadece bizim maddi yönden bi sıkıntımız yok ama tabi ailem bunu kabul etmiyo.biz aracı soktuk güvendiğimiz birini.biraz yumuşadılar.erkek arkadaşına söyle onlarda ailenin sevdiği güvendiği ortak bi tanıdığı araya koysunlar.iş konusuda tamamen şans bence.insanlar durumları çok çok iyiyken bi anda tepetaklak oluyolar.yine kötü durumdayken nerelere geliyolar.Allah çok verip azdırmasın,az verip ağlatmasın,geçinirsiniz inşallah.huzurun olsun adam olsun yeter.
inşallah canım ya senin adına sevindim gerçekten.bizbşta soktuk araya adam ama o zaman şartlar kötü olduğundan babam hayır dedi.zaten benim öyle gözüm yüksekleride değil herşeyle mutlu olabilen bi insanım.ki stanadartlarımız normal oluck bnde çalışcğım için.ama aile işte.sanki çok elit bi aileymişiz gibi küçük görüyorlar karşı tarafı

Haklisin canm bak benim bi erkek arkadasm vardi. Elektrik teknikeriydi fabrikada calisiyordu. İki buçuk yil önce fala n uzaktan akrabamizdi bi de. Beni çok çok severdi.. Ben onu bir yil dolmadan cevremin gazina gelerek birakmistim. Sevdiğini birakma seni seveni hic birakma
herşeyde hayır vardır.çevreyi zaten hiçbişekilde memnun edemiyoruz ki ezgim.

Back