Dar paça pantolon

Ben de zayıf sayılmam balık etliyim. Belim çok ince ama kalçalarım şöööyle bir aşağıya doğru kavis yapar. İlk başta çok direndim hayır hayır nolamaz bu benim tarzım olamaz diye... Ama baktım ne boru paça kaldı adam gibi piyasada, ne de ispanyol flare paça.. Ya bol paça yırtık pantalon giyiyorum ya da dar paça artık. Dar paça yüksek topuklular ve bilek kısmı bol booties'ler için iyi de oldu sanki. Seviyorum bu iki kombinasyonu. Tabi umarım bu süreçte tuniklerin modası hiç geçmez. Yoksa tayt gibi dar paça pantalonlarla bazen resmen çıplak gibi hissediyorum kendimi :S

cnm eğer kalçan büyükse dar paca pantolonun üzerine fazla uzun değil ama tunik olabilir bende klasik paca giyiyorum ne dar ne bol ama dar paca almayı çok istiyorum bende yakışmıycak diye almıyorum bende hiç denemedim ama en yakın zamanda deniycem birde benim kardesim hep dar paca giyiyo bi gün yine almış ve kalça ve bel kısmı büyük gemiş abla al sen giy dedi bi giydim bacakları çok fazla dardı olmadı ama bel kısmı boldu bana olurdu bacaklarımda okadar kalın değil incede değil bende balık etliyim şişmanda değilim zayıfta acaba bütün dar paça pantolonların tipi böylemi oluyo ki

Çok teşekkürler arkadaşlar,henüz denemedim,olur da denersem eğer yazarım mutlaka=)

X