kullanışlı yani içinde asma, raf vb şeyleri bol olan altı çekmeceki büyük elbise dolabı! mevsimlik tüm giysileri tıkış tepiş olmadan alabilecek şekilde olmalı!
dolap üstlerinde yer varsa mevsim dışı giysi vb koymak üzere renkli, fermuarlı hurçları tamamen doldurup düzgün bir görüntüyle cıvıl cıvıl dekor yerine de kullanabilirsiniz. şu kutuları kaplama fikri benim de aklıma gelmişti annem olur mu ki diyordu, çok sevindim deneyen olduğuna, koçtaş'ta falan pahalı oluyor kutular, rengine vuruluyor insan.
kapı arkalarına -yani kapının açılan yerine asılan askılıklar- günlük kullanılan giysileri toparlamada harika! ayrıca duvara çiviyle sabitlenen askılar da giysi, çanta vb ortalıktan toplamak için harika!
bol raflı kitaplık! bol raflı özel yaptırılan ayakkabılık, hazırlar çok az ayakkabı alıyor gibi geliyor bana.
koridorda uygun yerlere kapı hizasının üstüne tavana dolap, duvar rengine boyanıyor vve fark edilmiyor bile:)))
mutfak dolapları kesinlikle tavana kadar olmalı!
mutfak küçükçe salonda yüksek ve bol çekmeceli bir konsol!