Çamaşır ve Kurutma Makineleri dar alana çamaşır ve kurutma makinesi...

ceylin_bbayram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
8
2
34
Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Karadenizde yaşıyorum ve yaza evleneceğim. Malumunuz olduğu üzere nem oranı çok yüksek bir bölge. Özellikle kaloriferlerin yanmadığı mevsim geçiş dönemlerinde 2 günde kurumayan çamaşır biliyorum :)) Bu yüzden bir kurutma makinesi işimi çok kolaylaştırır diye düşündüm fakat banyom küçük. İki ihtimal var; ya kurutmalı çamaşır makinesi alacağım ya da ikisini ayrı ayrı alıp üst üste koyacağım. Kurutmalı makineler için çok iyi şeyler duymadım. Üst üste koymak da ne kadar kullanışlı olur onu bilemiyorum. Bu iki seçenek için de tecrübeli hanımlar benimle fikirlerini paylaşabilir mi??

samsung un eco buble 8 kg yikama 4 kg kurutma camasir makinasini 2 yildir kullaniyorum hayatimi kurtaran bir urun kesinlikle herkese tavsiye ederim. ayni yer sorunu bendede oldugu icin bu sekilde almistim ve cok memnunum. ayri ayri alindiginda yikanan camasirlari birinden cikarip digerine koymak gerekiyor ama bunda islak atip direkt kuru olarak cikartiyorum inanilmaz sessiz calisiyor hicbir urunde cekme renk solmasi vs de yasamadim. gonul rahatligiyla alabilirsin bence

Kesinlikle ikisi bir arada almayın. Üst üste koymanızda hiçbir sakınca yok. Marangoza söylersiniz, makine ölçüsünde kalın bir tahta keser, alttaki makinenin üst kısmına o tahtayı koyarsınız, onun üstüne de kurutma makinesini.
İkisi bir arada olunca çamaşır makinesi bozulsa kurutma da çalışmayacak, kurutma bozulsa diğeri. Zaten ikisi bir arada olanların ömrü uzun değil emin olun.
Bir de dikkat edin atıyorum 9 kilo yıkama 6 kilo kurutmalı olur. E o kalan 3 kilo ne olacak? İkinci kurulama partisini bekleyecek bu sefer. Hem gereksiz yere tekrar çalışmış olacak hem de ıslak ıslak bekleyecek.
Hoover ve Miele markalarında kurutma makinesi satılıyor (belki başka markada da vardır), geri kalan Samsung, LG vs onlarda ben hep ikisi bir arada gördüm.

Sakın sakın ikisi bir arada almayın cok pişman olursunuz.annem aldı cok daha pahalıya geldı ve hiçbirşeyı kurutmuyor..tek tek al üst üste koy canım bende öyle yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…