dantelden kapı için bizriz perde....

süper olmuş ya eline emeğine sağlık .ayrıca çokda sabırlısın perde yapmışsın tebrikler a.s. sağlıcakla kullan canım
bende okadar sabır yok büyük işler yapayım :1no2:

ewet tatlım herkes sölüyor çok sabırlısın diye.. sende sölüyorsun....
terapi gibi geliyor bana...geçenlerde sabahlık da yaptım.. onuda ekledim kızlar şaşırdı...
çok teşekkür ederim canım benim... yaptığım şeyin takdir görmesi beni beni çok mutlu etti...a.s.

canım boya yaptığımızda çervesini kırdık çerçeveyle baya büyük duruyor duvarda çok gösterişli yani ama fotodan soluk çıkmış daha canlıdır siyah üzerine hem takım hem tezat yani

Son düzenleme:

aman tanrım ...:1shok:..harika olmuş....
emeğine ellerine sağlık.... a.s.

oyyy canım benim sen ne kadar beceriklisin yaa hamile hamile maşallahh sana emeğine sağlıkk...

cok guzel olmus ellerine salik canim, gercekten sabir ve emek isteyen bi calisma, yanliz, insan ve hayvan desenli ortulerin bulundugu odalara tipki resim olan odalarda oldugu gibi melekler girmiyor :1no2: bu ayrintiyi belirtmek isterim.. emegine saglik kaydirigubbakcemile5

bu ayrıntıyı bilmiyordum....teşekkür ederim bilgi verdiğin için...

ohhhhhh yine gözüm gönlüm acildi valla sadece yemek bölümündemi acilcak dimi ya
ellerin dert görmesin canim yine döktürmüssün süper olmus vallahi ellerine emegine katdigin sevgine saglika.s.

ohhhhhh yine gözüm gönlüm acildi valla sadece yemek bölümündemi acilcak dimi ya
ellerin dert görmesin canim yine döktürmüssün süper olmus vallahi ellerine emegine katdigin sevgine saglika.s.

beğendiğine çoook sevindim bitanem.. senin güzel sözlerin bana daha çoook mutluluk veriyor....ve şevkle yapmayı ve paylaşmayı sağlıyor...takdir edilme duygusunun ne denli önemli, olduğunu hissettiriyor...teşekkürler tatlı dllim...a.s.

oooooo hürrem sultan çok şık olmuş hayatım ellerine sağlık harika bir fikir paylaşımın için teşekkür ederim canım

canım ellerine sağlık..çok sabır isteyen bir örnek anladığım kadarıyla...
ama muhteşem... ben dantelin hiçbir zaman modasının geçmediğine inanıyorum....
herşey zamanla sıkıyo ama dantel herzaman asilliğini koruyo...
ellerine sağlık canım..mutlu günlerde kullanman dileğiyle....:)))

ewet her sırasına bakılmak zorunda... sabır işi gerçekten...ama bir nevi de terapi gibi...
bende katılıyorum tatlım sana . dantel bir başka güzel...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…