Danteeelllllll :)

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Aaaa!... Sersoy dan ilk defa dantel diyenler, neymiş bakalım bunun manevi değeri diyenler, dantel severler siz de buyrunuz efendim. buyrunnnnnnnnn

belki inanmayacaksınız ama benim çeyizimde 3-4 parça annemin örduğu danteller vardı sadece, kendim hiç yapmamıştım.. hiçte haz etmemiştim :umursamaz:
eh şimdi evlilik çağına gelmiş kızkardeşim var o da ablasının kopyası malesef kaydirigubbakcemile3 eline bir iş aldığı yok gençliğinin tadını çıkartıyor... işte
abla kalbi dayanmıyor ne yaparsınız, baktım onun birşey yapacağı yok aldım elime danteli bir parça motif bir haftada bitti.. dantel hastalarını tebrik etmek istiyorum bu kadar buyuk sabır gösterdikleri için alkisalkisalkis
bir parçayı bitirdim ama diğer parçaları yapmakta buyuk tereddutlerim var kaydirigubbakcemile3

sersoyum ama bu model gerçekten çok zor sabır işi hele yaprak kısımları yokmu insanın parmagı deliniyo yaparken kafamçokkarıştı

senden kaçmaz ama bununda üstesinden gelirsin sen alkisalkisalkis

Son düzenleme:
sersoyun ama bu model gerçekten çok zor sabır işi hele yaprak kısımları yokmu insanın parmagı deliniyo yaparken kafamçokkarıştı

senden kaçmaz ama bununda üstesinden gelirsin sen alkisalkisalkis

esmerim valla çok doğru parmaklar delindi.. hep sık iğne... hep sık iğne akannehir
fakat parça bittikten sonra abartısız 1 saat karşıma alıp seyrettim kaydirigubbakcemile3

canım bende bekarken çoğu dantellerimi kendim yapmıştım ...hele masa örütüsü yapmıştım ayy yap yap canım çıkmıştı akannehir o yüzden dedim birdaha asla dantel almam elime ..ama şimdi insan bakınca dantelin yeri ayrı ....senin yaptığın bu örnekte tam sabır isteyeninden ...ve harika bir örnek canım bayıldım...ellerine sağlık...artık yavaş yavaş yaparsın :teselli:kendini fazla yormadan opuyorumnanaktan

öff cidden o yapraklar ne biçim öyle :bbo:

maşallah ellerine sağlıka.s.

çok zor ve güzel bir model.göz nuru.bende pek kullanmayı sevmiyorum danteli ama yeri başka işte.çeyizde olmazsa olmaz. kardeşin güzel günlerde kullansın inşallah..

anam sen ne yapmışsın öyle.. valla helal olsun kıs.. masa örtusu falan gözum korktu akannehir yurekten tebrik ederim seni alkisalkisalkis
şu da bir gerçekki dantelin yerini tutan başka birşey yokmuş
kış uzun nede olsa dediğin gibi yavaş yavaş yaparım artık mirmirmirmir

çok zor ve güzel bir model.göz nuru.bende pek kullanmayı sevmiyorum danteli ama yeri başka işte.çeyizde olmazsa olmaz. kardeşin güzel günlerde kullansın inşallah..

teşekkurler tatlım opuyorumnanaktan

eline sağlık canm.gerçekten çok zor bir örnek seçmişsin ama değmiş çok güzel olmuş

bidenem sersoyum kız delüü bu ka ağır örnek seçilimi
ay allahım , senin haledeceğinden adım gibi eminimmm
allah güç kuvet versin barnaklarına :)

Sevgili Sersoy önünde saygı ile eğilir verdiğin tüm fikirler için çok teşekkür ederim.

bidenem sersoyum kız delüü bu ka ağır örnek seçilimi
ay allahım , senin haledeceğinden adım gibi eminimmm
allah güç kuvet versin barnaklarına :)

eh basit örmekleri kendime yakıştıramadım işte.. ben yaptımmı en zoru en guzeli olmalı demi :jeyyar:
amin yazık barmaklarıma yaaa :hulya:

çok zor bir model,elinize sağlık.Basit modelleri örmek bile canım istemezken bazen,herhalde böyle bir şeyde sıkıldığım an bırakırdım.

çok zor bir model,elinize sağlık.Basit modelleri örmek bile canım istemezken bazen,herhalde böyle bir şeyde sıkıldığım an bırakırdım.

teşekkurler canım
basit olanı herkes yapar, önemli olan zoru başarmak demi :hulya: kaydirigubbakcemile3

annem arada kk ya giriyor mümkünse o girince sen ve konuların gözükmeseniz diyorum sersoycum

eline emeğine sağlık süper ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…