Saç Rengi ve Saç Boyama dansöz didemin saçı ne renk arkadaşlar ? bi yardım edin nolur....

aaaaa evet cnm bence de benziyo çok saol

peki bu boyalardan birini kullanan kimse var mı kutudakiler gibi mi çıkıyor boyayınca renkler, yorum bekliyorumm

o zaman olur iste :) ben sana palette ve kolestonu öneririm paletti daha çok kullandım tavsiye ederim

Son düzenleme:
kahve köpüğüyle altın sarısı karışımı.
(zemininiz açıksa kahve köpüğü ile fındık kabuğu daha iyi olur)

dün gittiğim kuaförde bir kız vardı aynı didemin bu saç rengindendi bayıldım rengine o kadar yakışmış ki sordum ne renk diye birçok renk dedi sarı karamel karışımı bişey dedi cnm

dore-altın yansımalı kumral tonunda, hatta ışıktan dolayı açık görülüyor olabilir, koyu kumral olabilir...
biraz da küllülük var gibi sanki, böyle hafif bir yeşillik, yani dorelik çok baskın değil...
şunlar olabilir, ama bence de karışımla elde dilmiş gibi duruyor renk
koleston perfect 8.71 kremalı kahve, loreal badem kahvesi, natural colors 6CA karamel

evet cnm renkle alakalı tespitlerin çok mantıklı dediğin gibi karışım bir renk bu, ama gönderdiğin renkler çok yakın bu renge, çok teşekkür ederim

dün gittiğim kuaförde bir kız vardı aynı didemin bu saç rengindendi bayıldım rengine o kadar yakışmış ki sordum ne renk diye birçok renk dedi sarı karamel karışımı bişey dedi cnm

offf dediğin gibi çok tatlı bir renk bi de şu aralar karamel çok moda, yarın karışımlar yapıp boyayacağım kısmetse. fotolarımı da eklicem umarım amacıma ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…