apış arasımı dıyor du yoksa ?Kenarda el çırp teyzelere, peçete at başlarından aşağı.
Onların amacı piste çıkarmak.
kendileri bir başlayınca oynamaya seni görmezler bile..
aklıma Recep İvedik geldi. ;
"resmen naylon çorap kokuyoo yeaaa burda " cidden öyle oluyor.iğrenç...
İçimde yok ama bazen de oynayasım, dans edesim geliyor ama bilmediğim için duruyorum mecburenbunun mizaç ile alakalı oldugunu düşnüüyorum.
İçinde olmayabilir ,
Kendi öz teyzem çeke çeke çıkardı bir keresinde. Kenarda el çırparken oynaya oynaya karşıma geldi, mecburen eşlik etmeye çalıştım bana yaklaşıp "ıııh yok ayakların gitmiyor, git otur" dedi ve yavaşça çekildiKenarda el çırp teyzelere, peçete at başlarından aşağı.
Onların amacı piste çıkarmak.
kendileri bir başlayınca oynamaya seni görmezler bile..
aklıma Recep İvedik geldi. ;
"resmen naylon çorap kokuyoo yeaaa burda " cidden öyle oluyor.iğrenç...
Oynayabilmiş miydin peki? Bende olmadı o ayna olayı daAyna karşısında deneme yap
Kınamdan önce arkadaşlarım annemlere gelip beni kınaya hazırlamışlardı. Kendi kınanda bari doğru düzgün oyna diye
Yalnız değilsin
Bana kalırsa tarih yazdımİçimde yok ama bazen de oynayasım, dans edesim geliyor ama bilmediğim için duruyorum mecburen
Kendi öz teyzem çeke çeke çıkardı bir keresinde. Kenarda el çırparken oynaya oynaya karşıma geldi, mecburen eşlik etmeye çalıştım bana yaklaşıp "ıııh yok ayakların gitmiyor, git otur" dedi ve yavaşça çekildi
Oynayabilmiş miydin peki? Bende olmadı o ayna olayı da
Göbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...
İnanın öyle böyle değil ritmsiz bir odunum. Durduğum yerde sallanırken bile müziğe uyamıyorum. Etrafımı artık sallamıyorum zaten düğün müğün gitmem pek ama bazen benim de ortama uyasım, eğlenesim geliyor ama gülünç duruma düşüyorum. Hani konserde dahi insan iki zıplayamaz ayak hareketi yapamaz mı? Ya da çok yakının oluyor oynamak icab ediyor ama sen orada tuzluk gibi oturuyorsun, olmuyor.
İnsanlar oynamayan birine neden küçümseyici bakışlar atar anlamıyorum, bildiğin toplum beni kıvırmaya zorluyor şu anNe yapayım, bu yaştan sonra kursa falan mı gideyim yoksa bu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım mı diyeyim?
Hiç...Bir de oynamayınca küsenler var ki ayrı bir dert. ben gelmiş teşrif etmişim senin özel gününe, ayy geldi ama hiç kalkmadı ben de onunkinde oynamam demezler mi...Ben de hiç bilmem oyun falan. Israr edenleri de hiç anlamam. Kendin biliyorsan çık oyna milleti ne çekiştiriyorsun
Elalemin ağzından ziyade topluma karışmak da istiyorumyoutube'da oryantal dersleri diye arasanız çıkar mı acaba.
Yani kursa gitmek istiyorsanız gidin tabi ama ama sadece bu konudaki endişeniz gitsin, elalemin ağzı kapansın diye zorla kursa gitmek olmaz.
Bir de şu var, kimse iyi oynayana madalya takmıyor, kötü oynayanın da cezası yok. Oraya eğlenmek için gidiyoruz, eğlenmek için oynuyoruz. Etrafta kimsenin olmadığını düşünerek oynayın. Sonuçta herkesin bir tarzı var di miBeğenmeyen kendi bildiği gibi oynasın.
Ben videolara baktığımda imha etmek istiyorum o dereceBana kalırsa tarih yazdım
Arkadaşlarımıda tembihleidm ama siz çevremde oynayın baride çok göze batmayım. Rezil olacaksam size olayım diye
Uzak biri olunca sıkıntı olmuyor da çok yakının olunca sanki oynamak zorundaymışsın gibi oluyor. Bir de sülalede herkes bilir oynamadığımı hala her düğünde inatla kaldırırlar beni o daha da ilginçBende hem sevmem hem anlamam
Çok ısrar edilirse , yakınımca kalkar el çırparım
İlle ortaya atlayan oluyo zaten oynamayı sevenler, çember oluşturup el çırpar benim gibilerde
Aman çok ta önemli değil bence
Ben muhtemelen görünmüyorumdur zaten o kalabalık içinde ama elim kolum kalkınca sanki herkes bana bakıyor gibi oluyorHadi sen yine citi pitisin cok kotu durmuyodur.Ben kazulet gibiyim.Pistte duruyorum oyle sallanip.Offf kepazelikkkkk
Bende mini mini bir kızken bile oynamazmışımUzak biri olunca sıkıntı olmuyor da çok yakının olunca sanki oynamak zorundaymışsın gibi oluyor. Bir de sülalede herkes bilir oynamadığımı hala her düğünde inatla kaldırırlar beni o daha da ilginç
çok kasma bende pek bılmem oynamayı sevmem de helekı dugun dernekte hıc haz etmem, kendı kınamda kacacak yer aradım ıkı oynadım kactım pıstten falan dugunde mecbursun sen oynamazsan kımse oynamıyor bende bır o yana bır bu yana oynadım durdum bıldıgımden mı yooo , ıçımden geldıgı gıbı takıldım...Göbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...
İnanın öyle böyle değil ritmsiz bir odunum. Durduğum yerde sallanırken bile müziğe uyamıyorum. Etrafımı artık sallamıyorum zaten düğün müğün gitmem pek ama bazen benim de ortama uyasım, eğlenesim geliyor ama gülünç duruma düşüyorum. Hani konserde dahi insan iki zıplayamaz ayak hareketi yapamaz mı? Ya da çok yakının oluyor oynamak icab ediyor ama sen orada tuzluk gibi oturuyorsun, olmuyor.
İnsanlar oynamayan birine neden küçümseyici bakışlar atar anlamıyorum, bildiğin toplum beni kıvırmaya zorluyor şu anNe yapayım, bu yaştan sonra kursa falan mı gideyim yoksa bu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım mı diyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?