S seared Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 5 1 46 5 Nisan 2022 Konu Sahibi seared #1 Danone kolajen diye bir içecek çıkmış yeni gördüm markette. Kullanan var mı, bu tarz ürünlerle de cildimin güzelleşmesini sağlayabilir miyim sizce?
Danone kolajen diye bir içecek çıkmış yeni gördüm markette. Kullanan var mı, bu tarz ürünlerle de cildimin güzelleşmesini sağlayabilir miyim sizce?
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 35 5 Nisan 2022 Konu Sahibi seared #2 seared .!.: Danone kolajen diye bir içecek çıkmış yeni gördüm markette. Kullanan var mı, bu tarz ürünlerle de cildimin güzelleşmesini sağlayabilir miyim sizce?Eki Görüntüle 3041167 Genişletmek için tıkla... Hic saniyorum.Kolajen orani ne kadar bilmiyorum.ama denemeniz lazım Hap olarak takviyeler var daha etkili olur aslinda Olumlu oy 0 Olumsuz oy
seared .!.: Danone kolajen diye bir içecek çıkmış yeni gördüm markette. Kullanan var mı, bu tarz ürünlerle de cildimin güzelleşmesini sağlayabilir miyim sizce?Eki Görüntüle 3041167 Genişletmek için tıkla... Hic saniyorum.Kolajen orani ne kadar bilmiyorum.ama denemeniz lazım Hap olarak takviyeler var daha etkili olur aslinda