Danıştay'dan Feyzioğlu'na tepki

Münevverin katili hapiste huuuuuuuuuu
Cinayetin durduğu falan yok yani.

Savunucam derken yine komiğe bağlamayın...Zaten eşit mesafede falan durduğunuz yok hiç bir konuda

Aaaaa olur mu alaraey.
Mükünse feyzioglu nun durumunu hic konusmayalim:)
Nida Garipoglu 1 milyonu bastirdi ve " savuma hakkini" kullandi, savunma hakkida " barolar birligi baskanindan" asagisi kurtarmiyordu Nida Garipoglunu zira bir kizi hunharca öldürüp birde bundan zevklenip birde parcalarina ayyirmisti ogluyla birlikte.
Heaa unutmadan birde Feyzioglu, Nida Garipoglu na avukati olarak" mallari baskasinin üzerine yap" aklini vermis olmali ki, tazminati ödememek icin Nida Garipoglu ve ailesi tüm mallari baskasinin üzerine gecirmis:))

Iste bunlar hep savunma hakki:)))
Birde masallar:))

aynen weiss aynen ...

Bir karton kahraman daha bir anda cikti ve ayni hizla yok oldu.
Binbir gece masallari esliginde:))))

Bu arada müjde müjde:))

Son cumhurbaskani secimi ile gecilecek yeni düzen ülkemize hayirli olsun:)
Hazirliklar bitmek üzere:))
Talibi bol galibi belli:)))

Çarpıtan olduk yine ya :))
Açıklamayı paylaşıp katılıyorum demek de ayrı ironi.
Ya söylemek var söylemek var.
Adamın bu tür şeylere bakış açısı belli kimi kandırıyorsunuz?

ayy evet ya. bunu demişti . şimdi hatırladım. içim fena olmuştu bu söze benim
Gerçekten söylenecek en son şeylerden biriydi benim bile zoruma gitmişti.
Kızı hunharca öldürülen bir aileye bunları söylemenin mantığı,izanı yok.
Hepimiz biliyoruz ki o kız hakkında iyi şeyler düşünmüyorlar malum parti üyeleri ve seçmenler..

LG-P710 Tapatalk

ahhh hadi ya hapistemiymiş bende flash tv de mahmut tuncerle halay showu sunuyor zannediyorudum demek hapisteymiş yaaaa hay allah yeni öğrendim bak sen şu işe :)))) siz komik olmayın rica ederim ya neyin ne olduğunu biliyoruz ....
buyrun savunun kibar feyzoyu , komik olmayan biçimde... ben savunamıcam o adamı maaalesef ..

basbakanin oglu sevim tanuregi oldurdugu zaman avukatligini kim yapti acaba ?
o kadar basariliydi ki ceza bile almamisti.
yani katillerin , insan yakanlarin da avukatlara ihtiyaci var.
sivas da insanlari yakan canilerin de avukatlarindan bazilari bugun akp de milletvekili olmus , belediye baskani olmus, akp de gorev yapiyorlar.
bunlari dusunup sonra baskalarinin aleyhinde konusmali ..

Ne söylesek bos, sourapplecigim. Artik kulaklarini tikamislar birsey duymak istemiyorlar.
Farkindaysan biz her ne kadar çok örnekler ile karsilarina gelsekte, hiç bu örnekleri ciddiye almazlar.
Af edersin, bozuk plak gibi ayni seyler tekrarlaniyor. Bu pek sasirtici degil, malum, basbakanda aynisni yapiyor.
Bu ülkede halen kabatas olayin ve camide içiki içme olayin dogru oldugunu sanan insan vardir.

Aslinda benim en komigime giden sanki ak parti çok kadin haklarini düskün bir partiymis gibi göstermeleri.
Cok degil, daha geçenlerde basbakan protesto eden bir bayan için, bu kadin, kiz mi, kadinmi belli degil demisti.
o simdiki savunduklari münnever karabulut için "annesi babasi bu kiza niye sahip çikmadi" gibi laflar etmistir.
Hatta diger parti üyelerin hamile kadinlar üzerine söyledikleri ve gelen olarak kadinlarin üzerine söylediklerine degenmiyorum bile.

Aah, iste bos yerine sinirleniyoruz biz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…