ahhh tabi kınamaları sıraya almamız gerek değil mi ...
başa kazaları koyalım , sona da kadın cinayetlerini koyalım ... önce kazaları konuşalım hele o daha önemli , kadın cinayetleri hatta bir kız çocuğu cinayeti bir duradursun , kazadan sonra ona sıra gelsin o beklesin biraz ne de olsa daha önemsiz değil mi ...
birde hemcinslerim bunu diyen... walla ben böyle eşit mesafede yokum , isteyen eşit bakmak uğruna böyle baksın ben almıyım onu ...
ahhh tabi kınamaları sıraya almamız gerek değil mi ...
başa kazaları koyalım , sona da kadın cinayetlerini koyalım ... önce kazaları konuşalım hele o daha önemli , kadın cinayetleri hatta bir kız çocuğu cinayeti bir duradursun , kazadan sonra ona sıra gelsin o beklesin biraz ne de olsa daha önemsiz değil mi ...
birde hemcinslerim bunu diyen... walla ben böyle eşit mesafede yokum , isteyen eşit bakmak uğruna böyle baksın ben almıyım onu ...
Aaaaa olur mu alaraey.
Mükünse feyzioglu nun durumunu hic konusmayalim:)
Nida Garipoglu 1 milyonu bastirdi ve " savuma hakkini" kullandi, savunma hakkida " barolar birligi baskanindan" asagisi kurtarmiyordu Nida Garipoglunu zira bir kizi hunharca öldürüp birde bundan zevklenip birde parcalarina ayyirmisti ogluyla birlikte.
Heaa unutmadan birde Feyzioglu, Nida Garipoglu na avukati olarak" mallari baskasinin üzerine yap" aklini vermis olmali ki, tazminati ödememek icin Nida Garipoglu ve ailesi tüm mallari baskasinin üzerine gecirmis:))
Iste bunlar hep savunma hakki:)))
Birde masallar:))
Çarpıtan olduk yine ya :))Çarpıtmayı sizden öğrenecek değiliz
Türkiyede katillerin, tecavüzcülerin, hırsızların v.s yani tüm suçluların avukatlığını yapan birileri var....Hani şaka mısın, yoksa ciddi ciddi mi bu anlamsız tartışmayı uzatıyorsun?
Gerçekten söylenecek en son şeylerden biriydi benim bile zoruma gitmişti.ayy evet ya. bunu demişti . şimdi hatırladım. içim fena olmuştu bu söze benim
basbakanin oglu sevim tanuregi oldurdugu zaman avukatligini kim yapti acaba ?
o kadar basariliydi ki ceza bile almamisti.
yani katillerin , insan yakanlarin da avukatlara ihtiyaci var.
sivas da insanlari yakan canilerin de avukatlarindan bazilari bugun akp de milletvekili olmus , belediye baskani olmus, akp de gorev yapiyorlar.
bunlari dusunup sonra baskalarinin aleyhinde konusmali ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?