O değilde üslup konusunda son derece edepli bir Başbakan'ın edepsizlik saygısızlık diye Fevzioğlu'na söylenmesi gerçekten komediydi. Adama sormazlar mı önce kendine bir bak, milletvekillerine bir bak öyle atar yap diye. Ayrıca çok vicdan yapıp katilin babasının avukatlığını yaptı diye Fevzioğlu'na söyleneceğinize katil oğlunu paşalar gibi hiçbir ceza almadan yaşatan babaya söylenin. O kadar şehit verilirken kalkıp dağdakileri kucaklayan Başbakana söylenin. Kendi askerleri şehit düşerken Amerikan askeri için dua eden Başbakan'a söylenin. Vicdanınız nedense bazı gerçeklere karşı sus pus oluyor. Hak, hukuk, vicdandan bahsediyorsanız öncelikle herkese eşit mesafeden bakmayı öğrenin...
O değilde üslup konusunda son derece edepli bir Başbakan'ın edepsizlik saygısızlık diye Fevzioğlu'na söylenmesi gerçekten komediydi. Adama sormazlar mı önce kendine bir bak, milletvekillerine bir bak öyle atar yap diye. Ayrıca çok vicdan yapıp katilin babasının avukatlığını yaptı diye Fevzioğlu'na söyleneceğinize katil oğlunu paşalar gibi hiçbir ceza almadan yaşatan babaya söylenin. O kadar şehit verilirken kalkıp dağdakileri kucaklayan Başbakana söylenin. Kendi askerleri şehit düşerken Amerikan askeri için dua eden Başbakan'a söylenin. Vicdanınız nedense bazı gerçeklere karşı sus pus oluyor. Hak, hukuk, vicdandan bahsediyorsanız öncelikle herkese eşit mesafeden bakmayı öğrenin...
feyizoğlunu savunmak için , kurduğun cümleler eşit mesafeden bakmadığını gösteriyor :)
Ben adamın konuşma esnasında ağzını bozduğunu, hakaret ettiğini duymadım. Siz duydunuz mu ? Ama Başbakan'ın ve milletvekillerinin hakaretvari konuşmalarına çokca şahit oldum. Hangisi edepsizlik ?
her suçlunun savunulma hakkı vardır.Evet herkes haddini bilecek, haddini bilmeyenede Basbakan haddini bildirecek:)
Bir genc kizi parcalarina ayirip, kafasini kolunu kesip, gitar kutularinda tasiyip cöpe atan, üstelikte o genc kizin ölüm aninda yasadigi dehset ve acidan zevklenerek, kizin her tarafina menisini bosaltan adami savunan bir kisi cikip ahlaktan, vicdandan, Berkin Elvan dan, Van depreminden bahsederse " haddiii haddiii, edepsizligin alemi yok, git katilleri savunmak icin aldigin 1 milyon dolarin utancini yasa sen" derler..
Ayrica, sözcü okuyup, katil avukatlarinin bile savunucusu kesilenler, malesef cizgi cok farkli, aynen devam siz:))
Aynı başbakan Münevver Karabulut'un ailesi için "sahip çıksaydınız,sahip çıkmazsanız ya davulcuya ya zurnacıya" da dedi niye unutuyoruz bunları Münevverci olunmuş şimdi de :)
Danıştay başkanının kimin tarafından seçildiğini,rakibin adaylıktan çekilmesi için elinden geleni yapanın kim olduğunu bildiğimizden danıştay kınasa ne oluur kınamasa ne olur? Vatandaşı olmasak eğlenceli ülke aslında..
LG-P710 Tapatalk
katili mantık çerçevesinde yapmamıştır diyerek bir milyonu cebe indirmek edepsizlik !!!
her suçlunun savunulma hakkı vardır.
katillerinde keza..
yoksa yasalardan bahsedemeyiz.
bir avukat o kişiden nefret etse bile görevini yapıp o kişiyi savunmak durumundadır.
ceza sistemi böyle işler
ha öyleyse ,bunu diyen esas masallar aleminde yaşıyor. bu gerçek dünya.Masalmış bunlar şekerim..Masal anlatma lütfen bize
ha öyleyse ,bunu diyen esas masallar aleminde yaşıyor. bu gerçek dünya.
geçmiş sayfalara tam bakmadım. kim dediki bunu
Carpitmanin bu kadari pes:)
Feyizoglu sucsuzdur carpitmasi:)
Katillerin avukatligini yapani sucsuz göstermek icin "cocuklariniza sahip cikin " diyenin, sahip cikin demsini kötü göstermek:)
Iste basbakanin o aciklamasi.
"Bu ülkede bir başbakan olarak, bir baba olarak çocuklarımızın yarınları için özellikle bir şey vurgulamak istiyorum. Hiçbir görsel medya patronu gençliğimizin ahlaki erozyonuna fırsat vermemeli. Yarın öyle bir bela olur ki bu bela onların başına da vurur. Anneler babalar olarak bizim de üzerimizde görevler var. Son zamanlarda bazı arzu edilmeyen cinayetler, katliamlar duyuyorsak anne baba olarak kendimizi hesaba çekmeliyiz. Acaba biz nerede hatalar yaptık diye üzerinde durmalıyız. Sınırsız, kontrolsüz bir ahlaki erozyonun olduğu yapılanma gerçekten bizi dertlendiriyor. Onun için aileye sahip çıkacağız. Kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya. Davulcu, zurnacı kızmasın. Bununla ne demek istediğimi anlıyorsunuz.
Her kelimesine katiliyorum, insanlari paralarina ayiracak kadar kana susamis katillerin ve onlarin savunucu avukatlarinin cirit attigi ortamda evlatlarimizn arkasinda kuyruk olsak yeridir!
ayy evet ya. bunu demişti . şimdi hatırladım. içim fena olmuştu bu söze benimAynı başbakan Münevver Karabulut'un ailesi için "sahip çıksaydınız,sahip çıkmazsanız ya davulcuya ya zurnacıya" da dedi niye unutuyoruz bunları Münevverci olunmuş şimdi de :)
Danıştay başkanının kimin tarafından seçildiğini,rakibin adaylıktan çekilmesi için elinden geleni yapanın kim olduğunu bildiğimizden danıştay kınasa ne oluur kınamasa ne olur? Vatandaşı olmasak eğlenceli ülke aslında..
LG-P710 Tapatalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?