Danıştay'dan Feyzioğlu'na tepki

Ay öpücem

Ağzına sağlık..

feyizoğlunu savunmak için , kurduğun cümleler eşit mesafeden bakmadığını gösteriyor :)

feyizoğlunu savunmak için , kurduğun cümleler eşit mesafeden bakmadığını gösteriyor :)

Ben adamın konuşma esnasında ağzını bozduğunu, hakaret ettiğini duymadım. Siz duydunuz mu ? Ama Başbakan'ın ve milletvekillerinin hakaretvari konuşmalarına çokca şahit oldum. Hangisi edepsizlik ?

Son düzenleme:
Evet lütfen " savunma" yapilabilmesi icin kisilerin avukat haklarina saygili olun.
Sayet bir kizi parcalarina ayiran bir katili "Barolar birligi baskani" savunuyorsa bu 1 milyon dolardan degil " savunma hakkindandir" zira Barolar birligi baskanindan asagisi bu hakki kurtaramazdi:))

Masallar masallar:)

sayın başbakanımızın ağzına sağlık......herkes haddini bilmeli...işte bu yüzdendir ki başbakanımızdan vazgeçemiyoruz,vezgecemeyiz.

Son düzenleme:
Bu arada su anki durumun özeti su " hadi hepbirlikte, feyizoglu nu birakin, asil sunlarin hesabini verin diyelim ve son karton kahramanimiz katil avukati Feyizoglumuzu kurtaralim" durum bundan ibarettir, bundan sonra yazilacak tüm savunma yazilarina elinizde bir kutu popcorn esliginde dilediginiz kadar gülmek serbesttir :))))))

Son düzenleme:
Ben adamın konuşma esnasında ağzını bozduğunu, hakaret ettiğini duymadım. Siz duydunuz mu ? Ama Başbakan'ın ve milletvekillerinin hakaretvari konuşmalarına çokca şahit oldum. Hangisi edepsizlik ?

katili mantık çerçevesinde yapmamıştır diyerek bir milyonu cebe indirmek edepsizlik !!!

Aynı başbakan Münevver Karabulut'un ailesi için "sahip çıksaydınız,sahip çıkmazsanız ya davulcuya ya zurnacıya" da dedi niye unutuyoruz bunları Münevverci olunmuş şimdi de :)

Danıştay başkanının kimin tarafından seçildiğini,rakibin adaylıktan çekilmesi için elinden geleni yapanın kim olduğunu bildiğimizden danıştay kınasa ne oluur kınamasa ne olur? Vatandaşı olmasak eğlenceli ülke aslında..

LG-P710 Tapatalk

her suçlunun savunulma hakkı vardır.
katillerinde keza..
yoksa yasalardan bahsedemeyiz.
bir avukat o kişiden nefret etse bile görevini yapıp o kişiyi savunmak durumundadır.
ceza sistemi böyle işler

Cehalete yapilacak bir sey, söylenecek bir söz yok:)

Sadece kendi agzindan doğru kelimeler döküldüğünü sananlar ne yazik ki sadece öyle sanmakla yetinecekler..

Parali adam da tutsalar , 1 milyon dolarda verseler bu forumdaki bazilari gibi kimse yanci ve taraf olamaz hic dert etmeyiniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ülkeyi ve halkı soyup soğana çevirerek milyonları cebe indirenleri şakşaklayanların, bu olayı edepsizlik olarak adlandırması da ayrı bir komedi..

Traji-komik yeminlen..

Son düzenleme:
katili mantık çerçevesinde yapmamıştır diyerek bir milyonu cebe indirmek edepsizlik !!!

O zaman Burak Erdoğan' ın kusursuz bulunduğu ama ne hikmetse çarparak öldürdüğü "8'de 8 kusurlu" bulunan Sevim Tanyürek için aldığı "3 ay" hapis cezasının para cezasına çevrilerek serbest dolaşması ve göz göre göre bunun üstünün kapatılması nedir? Ben bir tanımlama bulamadım kusura bakmayın..

ahhh tabi kınamaları sıraya almamız gerek değil mi ...
başa kazaları koyalım , sona da kadın cinayetlerini koyalım ... önce kazaları konuşalım hele o daha önemli , kadın cinayetleri hatta bir kız çocuğu cinayeti bir duradursun , kazadan sonra ona sıra gelsin o beklesin biraz ne de olsa daha önemsiz değil mi ...
birde hemcinslerim bunu diyen... walla ben böyle eşit mesafede yokum , isteyen eşit bakmak uğruna böyle baksın ben almıyım onu ...

her suçlunun savunulma hakkı vardır.
katillerinde keza..
yoksa yasalardan bahsedemeyiz.
bir avukat o kişiden nefret etse bile görevini yapıp o kişiyi savunmak durumundadır.
ceza sistemi böyle işler

Masalmış bunlar şekerim..Masal anlatma lütfen bize

Carpitmanin bu kadari pes:)

Feyizoglu sucsuzdur carpitmasi:)
Katillerin avukatligini yapani sucsuz göstermek icin "cocuklariniza sahip cikin " diyenin, sahip cikin demsini kötü göstermek:)

Iste basbakanin o aciklamasi.

"Bu ülkede bir başbakan olarak, bir baba olarak çocuklarımızın yarınları için özellikle bir şey vurgulamak istiyorum. Hiçbir görsel medya patronu gençliğimizin ahlaki erozyonuna fırsat vermemeli. Yarın öyle bir bela olur ki bu bela onların başına da vurur. Anneler babalar olarak bizim de üzerimizde görevler var. Son zamanlarda bazı arzu edilmeyen cinayetler, katliamlar duyuyorsak anne baba olarak kendimizi hesaba çekmeliyiz. ‘Acaba biz nerede hatalar yaptık’ diye üzerinde durmalıyız. Sınırsız, kontrolsüz bir ahlaki erozyonun olduğu yapılanma gerçekten bizi dertlendiriyor. Onun için aileye sahip çıkacağız. Kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya. Davulcu, zurnacı kızmasın. Bununla ne demek istediğimi anlıyorsunuz.”

Her kelimesine katiliyorum, insanlari parcalarina ayiracak kadar kana susamis katillerin ve onlarin savunucu avukatlarinin cirit attigi ortamda evlatlarimizn arkasinda kuyruk olsak yeridir!

Ayrica savunma hakkina binaen, bir kizi öldürüp parcalayanlar zenginse ve 1 milyon dolari verebiliyorsa lütfen savunma haklarini kullanirken " barolar birligi baskani'" olmasina özen gösterilsin :)))))))

Son düzenleme:

Çarpıtmayı sizden öğrenecek değiliz

Türkiyede katillerin, tecavüzcülerin, hırsızların v.s yani tüm suçluların avukatlığını yapan birileri var....Hani şaka mısın, yoksa ciddi ciddi mi bu anlamsız tartışmayı uzatıyorsun?

ayy evet ya. bunu demişti . şimdi hatırladım. içim fena olmuştu bu söze benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…