• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Danışmaya geldim

seysey26

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
160
69
18
Merhaba ilk konum olacak sürekli okuyordum ben de geldim 26 yaşındayım öğretmenim İstanbul'a yeni geldim, bu aralar kafamı kurcalayan şeyler var, burda teyzemin bir komşusu var 20 yıllık ahbablar onların bir oğlu varmis benim anlamadığım şekilde bana talip olma peşinde gibiler sürekli oğlundan örnek veriyorlar benim olduğum ortama bir şekilde dahil etmeye çalışıyorlar ve sanki benim haberim varmış gibi sanki ben bu konuda istekliymisim gibi davranıyorlar geçenlerde bir alışveriş merkezinin mescidindeyim o kişi ve annesi teyzemi görmüş ve beni beklemişler ben namazı uzattikca sesini duyuyorum içerde beni bekleyip görmek istediğini söyledi annesi ,çıktım gördüm ama oğlu hiç bakmadı bana , diğer gün teyzeme oğlunun evlenmek istemediğini savcı olduğu için iki yıl evlilik planı olmadığını söylemiş,(ben okadar seviyeli davranıyorum ki böyle bir yaklaşım sergilemedim bir ilgi göstermedim dönüp bana sanki benim böyle bir niyetim varmış gibi haber salıyor) daha sonra yine aile ortamında otururken annesi oğlunu bir bahane buldu ve yine dahil etti çağırdı yanına geldi oturdu ama yine hiç bakmıyor en son annesi ben evdeyken habersiz kapıyı çaldı geldi her yeri inceledi her odaya girdi tabiki ben evi çiçek gibi yapmıştım on dkda güzel bir sofra kurdum yedik gitti daha sonraki görüşünde seni ogluma uygun görüyorum gibi laflar söyledi ben de benim daha zamanım var zamana bıraktım dedim önünü de kesmedim .oğlu hoş biri ailede çok uyumlu sizce ne yapmalıyım önünü kapatmadan nasıl yaklasmaliyim ben görücü usulü evlenme taraftarıyım erkek arkadaşım hiç olmadı istemedi bundan sonra annesi bu konuyu açarsa ne desem acaba?

Söylenmesi gerekeni söylemişsiniz zaten. Net konuşun hiç istemediğiniz biriyse de evlenmeyi düşünmüyorum deyip geçin. Zorla evlendirecek değiller ya.

Söylenmesi gerekeni söylemişsiniz zaten. Net konuşun hiç istemediğiniz biriyse de evlenmeyi düşünmüyorum deyip geçin. Zorla evlendirecek değiller ya.
Bir anda u dönüşü yapması garip geldi annesinin, tez canlı bir kadın ama ilgimi de çekmiyor değil oglu

Back