Danışmam gereken bir durum var

Renkliruyalar88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
296
120
Herkese merhaba kızlar size danışmak ve daha önce yaşayanlar varsa bilgilerinden faydalanmak adına birsey sormak istiyorum. Benim adetlerim çok düzensizdir. Hormon testlerim normal cikmisti en son. Adet düzensizliğim olduğu için evde gebelik testi ne zaman yapayim bilemedim ama bugün adet gecikmesinin üstünden 13 gün geçince predictor express yaptım çok aşırı silik ancak boyle testin arkasina ışık koyupta gölgesi olacak şekilde bi şey cikti yani ne pembe ne beyaz. Google da adet duzensizliği yasayanlar ilişkiden 21 gün sonra test yapabilir diye yazdığını gördüm, benim son iliskiden gecen süre henuz 21 gün olmamişti ama ümitlenmek istemiyorum. Cunku neredeyse 1 yildir deniyoruz 2.cocuk icin. Bazi saglik sorunlarim risk olusturmadan once son 1 senem fln daha kaldi yani dr oyle dedi. Ben de bir cocuk daha cok istiyorum.Uzun oldu kusura bakmayin ama lutfen bana bir akil verin o kadar moralim bozuk ki. Gercekten erken mi yaptim ümit halen var mi yoksa kendimi mi kandiriyorum o gölgeyle belki erken yapmisim diye boş düşüncelerle.... Ümidim pek kalmadı sanki 😞

Son düzenleme:
13 gün çok erken gebelik olsa bile. Hem bir çocuğunuz var ona yönelin rabbim en hayırlı bir zamanda verecektir zaten. Unutmayın çocuğu olmayanları ve halinize şükredin
Tabi ki dediğiniz gibi. Rabbim hepimizin evladini bağislasin ve olmayanlara da versin. Benim yasim 33 ve bazi saglik sorunlarim var. Ozellikle olan bazi saglik sorunlarim yuzden belli bir sure sonra cocuk istesem de yapamicam. O yuzden sınirli zamanim var. Ondan geriliyorum cunku evladim hayatta tek kalsin istemiyorum. Yine de cvbiniz icin cok tesekkur ediyorum

Tabi ki dediğiniz gibi. Rabbim hepimizin evladini bağislasin ve olmayanlara da versin. Benim yasim 33 ve bazi saglik sorunlarim var. Ozellikle olan bazi saglik sorunlarim yuzden belli bir sure sonra cocuk istesem de yapamicam. O yuzden sınirli zamanim var. Ondan geriliyorum cunku evladim hayatta tek kalsin istemiyorum. Yine de cvbiniz icin cok tesekkur ediyorum
Estağfurullah ne demek rabbim dualarınızı kabul etsin

X