• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Danışabileceğim kimse yok lütfen yardım edin :(((

ezgittt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
9
4
36
31
Merhaba, erkek arkadaşımla ailelerimizi tanışırdık. Normalde Ocak ayında isteme ve nişanın birarada yapılmasına karar vermiştik. Ama erkek arkadaşımın ailesi isteme ve sözün nişandan önce yapılmasını istiyor. 3 hafta içinde istemeye ve söz kesmeye gelecekler.
Sorum şu, sözün ve nişanın evde ama ayrı zamanlarda yapılacağı durumlarda söz töreni içinde tıpkı nişan gibi abartılı süslü masa hazırlamama gerek var mı ? Şamdanlar, isimlikler, karşılama panoları vs... isteme/söze geldikleri gün masaya neler konulabilir ya da konulmalımıdır ??

Merhaba öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bence eher hem nişan hem söz evde olacaksa söz daha sade olmali masayı nişan için düşünebilirsin.Sozde sadece kahve çikolata ve bi kaç çeşit hazırlayıp çay ile servis edebilirsiniz.Nisan için ise güzel bir masa hazırlarsınız isimlerimizin baş harfi balonlar şamdanlar aynalı servisler hazırlık olarak da cupcake havuclu toplar tuzlu kurabiye imam sarigi falan olabilir dağıtmayı düşündüğünüz hatıra koku tarzı bisey olabilir onu da aynalı bi tepside masanıza koyabilirsiniz. Içecek olarak limonata hazırlayıp alsanıza koyabilirisniz. Benim nacizane fikirlerim bunlar.

Merhaba öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bence eher hem nişan hem söz evde olacaksa söz daha sade olmali masayı nişan için düşünebilirsin.Sozde sadece kahve çikolata ve bi kaç çeşit hazırlayıp çay ile servis edebilirsiniz.Nisan için ise güzel bir masa hazırlarsınız isimlerimizin baş harfi balonlar şamdanlar aynalı servisler hazırlık olarak da cupcake havuclu toplar tuzlu kurabiye imam sarigi falan olabilir dağıtmayı düşündüğünüz hatıra koku tarzı bisey olabilir onu da aynalı bi tepside masanıza koyabilirsiniz. Içecek olarak limonata hazırlayıp alsanıza koyabilirisniz. Benim nacizane fikirlerim bunlar.

bizim sözde bana önceden almış olduğu tek taşı taktı. zaten az kişi vardı. öyle masa vs yapmadık. nişanda yaptık o işi. bence kendinize zora sokmayın. söz basit bişey.

Kızlar bizde söz düşünüyoruz ama nişan yapmıcaz bizim salon küçük yemek masası yok. Ben de başka odaya süsleme vs yapmak istemiyorum. Çok tuhaf olur mu masa olmasa?

Sorun olacağını sanmıyorum bu sizin gününüz nasıl arzu ediyorsanız öyle yapın. Belki ufak bir orta sehpa gibi birseyi salonum en köşesine koyup üzerine yüzük tepsinizi ciceginizi ve çikolatanızı koyabilirsiniz. Tamamen size ve ortama kalmış bir şey. Masanız olmasa sizi yadirgayacaklarini sanmam. Mutluluklar..

Back