bence Nazi subaylarının yaptığı gibi kadınlara tecavüz edin yarı Dan çocuklar doğursunlar böylece kısmi soykırım yapmış olursunuz.izim centilmen olduğumuzu bildikleri için öyle hareket ediyorlar. Bundan sonra kadın çoluk çocuk demeden hepsini beraber bombalayalım, nasıl olsa o kadınlar da sistemin içindedir, yoksa bu savaş bitmez
Kadın veya erkek teröre hizmet veren kim olursa olsun öldürülmesi beni üzmez yalnız işin içine çocukları da katmış o günahsız çocukların ne suçu var ki, bu düşüncesiyle o ışidcilerden bir farkı yok benim gözümde.
Ha masumları tabiki ayrı tutuyorum o konuda haklısın ne şartlarda nasıl kandırılarak tehditle katıldılar kim bilir ..benim demek istediğim bilerek kendi isteyerek bu örgüte katılmış olanları kastediyorum onlara kesinlikle acımamOlay IŞID'da savaşan kadınlar olsa haklısınız ama ellerinde tuttukları onlarca masum kadın var.Her gün okuyoruz köle ticaretini vs...Sizce tek tek herkese soracaklar mı sen kendi isteğinle mi geldin,zorla mı getirildin diye ? Hayır tabiki de.
Ha masumları tabiki ayrı tutuyorum o konuda haklısın ne şartlarda nasıl kandırılarak tehditle katıldılar kim bilir ..benim demek istediğim bilerek kendi isteyerek bu örgüte katılmış olanları kastediyorum onlara kesinlikle acımam
Aynen kim canlı bomba olmayı kabul eder ki kendileri de bile bile ölüyorlar beyinleri yıkanıyor resmen Allah fırsat vermesin artık inşallah olan masum insanlara oluyor nerede olursa olsun.Haklısınız onlara kimse acımaz zaten.Canlı bomba olup binlerce insanı öldürmekten keyif alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?