- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
-
- Konu Sahibi modamodamoda
selam ben 1,5 yildir burdayim,Humlebæk te yasiyorum,sizler?ve okula gidiyorum tabii bir de
yanliz konu yanlis yerde danimarkayla isvec ne alaka
sevdim alistim artik,okul var bebegim var 9 ayliko olunca hersey guzel
hosgeldin diyim ozamannasil sevdin mi burayii, normalde yeni gelenler pek begenmezler buralarii canim ben burda dogdum yani 24 senedir buradayim ve albertslundluyum
Bende yirmi sene burdayimm.. Taastrupda kaliyorum... Varmiymis burda Danimarkadan olan, sasirdim gercekden :)
52: mrb canım ya bende çok şaşırıyorum Danimarka olanları görünce.. Ayyy seninle komşu sayılırız acaba daha önce karsilastikmi
Bende sasirdim valla. neden yok yaa Danimarka paylasim alani? bende Vejlede oturuyorum. 3 sene oldu geleli bu hafta dil kursu sinavim vardi final yani insaallah kazanirsam kurtulacagim bir sure daha sonra VUS gitmeyi dusunuyorum barseldan sonra insaallah.
Mrb canimAyyy ne güzel böyle Danimarka'dan burda görmek:))
Nasil alıştın mı buranın havasına suyunacanim ins sınavını başarılı alırsın. Ve bencede kesinlikle devam et vuc güzel imkanlar veriyo. Hayırlı doğumlar canim.
seni gördüğüme cok sevindim
Bende seni gordugum icin sevindim canim. Guzel dileklerin icin cok tesekkurler. evlimisin sen? nasil geciyor senin gunlerin okuyormusun? Canim yaa dil sorunum olmasa alisirimda aaaahhh bu dil sorunu beni mahvetti.belki vus ile biraz daha gelitirebilirim diye dusunuyorum, kismet. sen turkiyenin neresindensin canim?
Canim ben okuyorum yani social og sundhed okuyorum. Suan pratik yapıyorum ama hemşireye kadar devam etmeyi dusunuyorum ama bakalım kısmet.
Ben evliyim esim Türkiye'den ve suan Türkiye'de daha vize işlemleri yapmadık. İns bu yaz vizeye koyacam.
Danca gercekten zor bir dil ama zamanla kulağın alışınca daha iyi öğrenirsin. Vuc de git bence faydası olur. Ne kadar danimarkalarin aralarında olursan okadar iyi öğrenirsin.
Canim ben konyaliyim sen nerelisin. Bu arada yas kaç.
Canim ben istanbulda yasiyordum. aslen ailem sivastan gelmis ama istanbula yerleseli yarim asiri devirmisler. benim esim konyali konyanin ortakaraörenden. bilirsin mutlaka. esindemi konyadan geliyor.? ya varya benimde muntlig prøve var onumuzdeki hafta cok korkuyorum vallahi. benim esiminde dil sorunu oldugu icin hep tek basima biseyler yapmaya calisiyorum. cevremde yok kontakt kurabilecegim. dogru soyluyorsun danimarkalilarin arasinda olmak lazim ama oyle bir sansim yok. danimarkalilar oyle herkesle arkadaslik kurmazlar hele birde kapaliysan. ben kapali oldugum icin dahada disliyorlar. ne bileyim hakkimizda hayirlisi. insaallah kocani sorunsuz getirirsin. sende para yatiracakmisin aile birlesimi icin? Allah tez zamanda kavustursun canim.