Danimarka da yasayan arkadaslar,ben Danimarkadayim ve tanisalim sohbet edelim

modamodamoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
893
21
selam Isvec basligi gordum bir cok Danimarkada olsun istedim,eger burada olan arkadaslar varsa sohbet edelim diye dusundum..

hmm ikikisi tek yazmis... demekki danmarkda ucumuzden baska kimse yokmus:26::26:

kizlarrr tanisalim yaaaa merak ettim siziii

selam ben 1,5 yildir burdayim,Humlebæk te yasiyorum,sizler?ve okula gidiyorum tabii bir de

hosgeldin diyim ozaman nasil sevdin mi burayii, normalde yeni gelenler pek begenmezler buralarii canim ben burda dogdum yani 24 senedir buradayim ve albertslundluyum

yanliz konu yanlis yerde danimarkayla isvec ne alaka

tweety bak bu konuda zaten asabiyimmmmm niye danimarkaa sayfasii yokkkkkkkk almanya hollanda belkica ve bir suru gereksiz ulke yazilmis niye danmark yokk burda kardesimmmmm

sikayet edecemde kk yi........

tweetycim isvece niye yazdik sorusuna gelirsek: isvec danmark kardes ulkelerr onlara siginiyoruz artikinn

sevdim alistim artik,okul var bebegim var 9 ayliko olunca hersey guzel

allah bebegini size bagislasin cok sevindim canimokulunu sakin ihmal etme bende ocakta yeni bi okula baslicam ve yeni evlendim ama kocisim turkiyede okuyo.. yaa kanunlarda zor senin isin nasil oldu kolay gelebildin mi canim bizde esimle yazdan sonra basvuracaz artik bakalim kismet ins olur..

umarim hersey istediginiz cabuklukta gelisir ve bir an once esini aldirabilirsin..benim basvurum kisa surede sonuclandi oturum da 2 yillik verildi,oncesinde cok az diye dusunmustum ama okula baslayinca ve okuldaki turklerin oturum surelerinin 6 aylik 1 yillik oldugunu duyunca iyiymis dedim benim oturum surem.
senin okulun uni.mi?

hosgeldin diyim ozaman nasil sevdin mi burayii, normalde yeni gelenler pek begenmezler buralarii canim ben burda dogdum yani 24 senedir buradayim ve albertslundluyum

Bende yirmi sene burdayimm.. Taastrupda kaliyorum... Varmiymis burda Danimarkadan olan, sasirdim gercekden :)

Bende yirmi sene burdayimm.. Taastrupda kaliyorum... Varmiymis burda Danimarkadan olan, sasirdim gercekden :)

52: mrb canım ya bende çok şaşırıyorum Danimarka olanları görünce.. Ayyy seninle komşu sayılırız acaba daha önce karsilastikmi

52: mrb canım ya bende çok şaşırıyorum Danimarka olanları görünce.. Ayyy seninle komşu sayılırız acaba daha önce karsilastikmi

Bende sasirdim valla. neden yok yaa Danimarka paylasim alani? bende Vejlede oturuyorum. 3 sene oldu geleli bu hafta dil kursu sinavim vardi final yani insaallah kazanirsam kurtulacagim bir sure daha sonra VUS gitmeyi dusunuyorum barseldan sonra insaallah.

Mrb canim Ayyy ne güzel böyle Danimarka'dan burda görmek:))
Nasil alıştın mı buranın havasına suyuna canim ins sınavını başarılı alırsın. Ve bencede kesinlikle devam et vuc güzel imkanlar veriyo. Hayırlı doğumlar canim.

seni gördüğüme cok sevindim

Bende seni gordugum icin sevindim canim. Guzel dileklerin icin cok tesekkurler. evlimisin sen? nasil geciyor senin gunlerin okuyormusun? Canim yaa dil sorunum olmasa alisirimda aaaahhh bu dil sorunu beni mahvetti. belki vus ile biraz daha gelitirebilirim diye dusunuyorum, kismet. sen turkiyenin neresindensin canim?

Canim ben okuyorum yani social og sundhed okuyorum. Suan pratik yapıyorum ama hemşireye kadar devam etmeyi dusunuyorum ama bakalım kısmet.
Ben evliyim esim Türkiye'den ve suan Türkiye'de daha vize işlemleri yapmadık. İns bu yaz vizeye koyacam.
Danca gercekten zor bir dil ama zamanla kulağın alışınca daha iyi öğrenirsin. Vuc de git bence faydası olur. Ne kadar danimarkalarin aralarında olursan okadar iyi öğrenirsin.
Canim ben konyaliyim sen nerelisin. Bu arada yas kaç.

Canim ben istanbulda yasiyordum. aslen ailem sivastan gelmis ama istanbula yerleseli yarim asiri devirmisler. benim esim konyali konyanin ortakaraörenden. bilirsin mutlaka. esindemi konyadan geliyor.? ya varya benimde muntlig prøve var onumuzdeki hafta cok korkuyorum vallahi. benim esiminde dil sorunu oldugu icin hep tek basima biseyler yapmaya calisiyorum. cevremde yok kontakt kurabilecegim. dogru soyluyorsun danimarkalilarin arasinda olmak lazim ama oyle bir sansim yok. danimarkalilar oyle herkesle arkadaslik kurmazlar hele birde kapaliysan. ben kapali oldugum icin dahada disliyorlar. ne bileyim hakkimizda hayirlisi. insaallah kocani sorunsuz getirirsin. sende para yatiracakmisin aile birlesimi icin? Allah tez zamanda kavustursun canim.

canim ins prøve iyi gecer kendine guven ve sakin olmaya calis
cok haklisin danimarkalilar fazla yabancilara sicak degiller kendi halindeler onlara slm vermezsen yuzune bakmazlar...
dedigin gibi iste onlarin aralarinda hakimizda hayirlisi ins. benim esim aslen konyali ama adanada kaliyorlar. bende konyaliyim ama fazla bilmem oralari. ins bakalim kanunlarda hafifledi sanki biraz ins cok cektirmeden gelir kocam:)
gunlerimi sayiyorum yakinda ins turkiyeye gidecem.... walla turkiye gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…