• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daniel walker açık parfüm kullanlar

wenddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
80
0
36
Ankara
slm arkdslar daniel walker dan lacoste love of pink ve hugo boss intense kullananlar var mı ?? kalıcılığı nasıl bide kokuları ne kadar orjinaline benziyor ?? yardımcı olursanız cok sevinirim:16::16: şimdiden hepinize teşekkürler

ben kullanıyorum çokda kalıcı.avon celebre (avondakinden daha güzel kokuyor :)) , jennifer lopez, amor amor, armania mania, burberry classic ,avon perceive. kulladım dahada avr aklıma gelmiyo çok menmum kalıcı bir kokusu var hemde kıyafetlerde iz bırakmıyor.

ben kullanıyorum çokda kalıcı.avon celebre (avondakinden daha güzel kokuyor :)) , jennifer lopez, amor amor, armania mania, burberry classic ,avon perceive. kulladım dahada avr aklıma gelmiyo çok menmum kalıcı bir kokusu var hemde kıyafetlerde iz bırakmıyor.

bende 1 saat oldu alalı herkes dp dp diyodu magazayı bulamadım daniel walkerdan aldm bnde :10: yorumun içimi rahatlattı dogru secimmiş cook tesekkür ederim :16::16:

Ben de David Walker dan açık parfüm aldım gayet memnunum. DP'yi kesinlikle aratmıyolar. Hatta daha iyi bile diyebilirim. Parfümleri orjinalleri kadar kalıcı. Ben Gucci Rush ve Armani She almıştım Kesinlikle orjinallerini aratmıyor.:16:

ben kenzonun beyaz şişedeki amour parfümünü çok severek ve sık kullanıyorum. öyle ki orjinal şişeyi bir ay içinde rahatlıkla bitirdim ara sıra başka parfümler de kullanmama rağmen.ama 2. orjinal parfümü aldıktan sonra onu sık sık kullanmaya kıyamadığım için dp den açık olanını aldım.ancak arada ton farkı vardı.% 100 bir benzerlik beklemiyordum ama sonuç % 65 gibiydi.daha acımsı ve daha sertti birşey de eksikti sanki.1 hafta kullandıktan sonra bıraktım.david walker dan daha önce hiç bir alışveriş yapmamıştım.hakkında hiç bir şey bilmiyordum ve pek de güvenemiyordum.çok inanmayarak aynı parfümü bir de oradan deneyeyim diye düşündüm.sonuç şaşırtıcıydı ; orjinaline %90 benziyor ve haklısınız daha az yağlı.

ben kullanıyorum çok kalıcı ve yağlı yağlı durmuyo ciltte sıktığın yerde. 4 numaralı parfümünü kullanıyorum ben vanilyalı çok hoş bi koku :69:

David walker mı?yoksa daniel walker mı?anlamadım ben...bi de geçen bi arkadaş daniel walk:68:er su gibi demişti,ben de almaktan vazgeçmiştim açıkçası

bence david walker in parfümleri şuana kadar denediğim ve orjinaline benzeyen tek açık parfüm dp den çok çok iyi kıyaslanamaz bile...

şimdi netten baktımda bana en yakın bakırköyde varmış bakırköyün ne tarafında acaba tarif edebilcek varmı?

jeniifer lopezin hangi kokusunu kullandın peki? deseo nun açığını bulamadım ben senin kullandıgın hangisiydu backwood?

bende david walkerdan alıyorum gayet iyi. ama kalıcılık parfümden parfüme değişiyo. cool water aldım gayet kalıcı ama chanel chance aldım hiç kalıcı değil. ama diğer markalara göre kesinlikle çok daha az yağlı bu bi gerçek.

Back