Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullanıyorum çokda kalıcı.avon celebre (avondakinden daha güzel kokuyor :)) , jennifer lopez, amor amor, armania mania, burberry classic ,avon perceive. kulladım dahada avr aklıma gelmiyo çok menmum kalıcı bir kokusu var hemde kıyafetlerde iz bırakmıyor.
ben kullanıyorum çok kalıcı ve yağlı yağlı durmuyo ciltte sıktığın yerde. 4 numaralı parfümünü kullanıyorum ben vanilyalı çok hoş bi koku
ben kullanıyorum çok kalıcı ve yağlı yağlı durmuyo ciltte sıktığın yerde. 4 numaralı parfümünü kullanıyorum ben vanilyalı çok hoş bi koku
neyin 4 numaralı parfümü ? ?
jeniifer lopezin hangi kokusunu kullandın peki? deseo nun açığını bulamadım ben senin kullandıgın hangisiydu backwood?ben kullanıyorum çokda kalıcı.avon celebre (avondakinden daha güzel kokuyor :)) , jennifer lopez, amor amor, armania mania, burberry classic ,avon perceive. kulladım dahada avr aklıma gelmiyo çok menmum kalıcı bir kokusu var hemde kıyafetlerde iz bırakmıyor.