• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dan Brown-Kayp Sembol

EzBuZ

Danalar girmiş bostana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
4.203
1
156
danbrownlost.jpg

Kitap Adı : Kayıp Sembol
Orjinal Adı : The Lost Symbol
Yazar Adı : Dan Brown
Yayıncı: Altın Kitaplar
İlk Baskı Tarihi : Aralık 2009

Amerikalı yazar Dan Brown’ın 2003’de kaleme aldığı ve dünyada olay yaratan “Da Vinci Şifresi” isimli kitabının devamı “The Lost Symbol (Kayıp Sembol)" ABD’de 15 Eylül’de raflardaki yerini alacak. Dünyada 51 dile çevrilerek 80 milyon satan ve 3 yıl boyunca çok satanlar listesinde yer alan Da Vinci Şifresi’nin devamı niteliğindeki kitap, 12 saatlik süre içinde serinin kahramanı Harvard’lı gösterge bilimci Robert Langdon’un başından geçenleri anlatıyor. Önce ismi “Süleyman’ın Anahtarı” olarak açıklanan kitabın adı sonra “Kayıp Sembol” olarak değiştirildi.

Kitapta Robert Langdon’un bu kez Masonlar ve ABD’li üst düzey politikacıların gizli dünyasına yolculuk yapacağı yer alıyor. Brown, son yıllarda birçok kez Washington’da bulunan Mason tapınaklarında araştırma yaparken görülmüştü. Yayınevi Random House ilk baskı için rekor kırarak 6.5 milyon kitap sipariş etti. Sadece Da Vinci Şifresi’nden elde ettiği gelirler 250 milyon doları bulan ünlü yazar eseri için “Beş yıllık araştırmamı 12 saatlik bir zaman dilimine dokumak benim için oldukça ilginç bir deneyim oldu. Langdon’un yaşamı çok hızlı” diye konuştu. Kayıp Sembol’ün 2009’un kitabı olması bekleniyor.

Kayıp Sembol 15 Aralık 2009'da Türkiye'de raflardaki yerini alacak.

Teşekkür ederim paylaşım için. Daha 2 gün önce eşim gazetede okumuş yeni kitabı çıkıcakmış diyordu. Da Vinci Şifresi ve melekler ve Şeytanları çok keyif alarak okumuştuk eminim bunda da aynı keyfi alıcaz.

bende merakla bekliyorum bu kitabı dan brownun kitaplarını çok beğeniyorum da vinci şifresi, ihanet noktası, dijital kale ve özellikle melekler ve şeytanlar hiç elimden bırakmadan okuduğum kitaplardı

bende merakla bekliyorum bu kitabı dan brownun kitaplarını çok beğeniyorum da vinci şifresi, ihanet noktası, dijital kale ve özellikle melekler ve şeytanlar hiç elimden bırakmadan okuduğum kitaplardı

benimde sevdiğim bir yazardır brownun şakkıdı

Ben de Süleyman'ın Anahtarı adıyla çıkacak diye biliyordum.Tüm kitaplarını zevkle okudum,hiç sıkmadan bir şeyler oğreniyor insan.Bu kitabını da sabırsızlıkla bekliyorum.

yazarın 5 kitabını beğenime göre sıralarsam : 1- angels & demons 2- the da vinci code 3 - lost symbol 4 - deception point 5 - digital fortress

Aldım, en kısa zamanda okuyacağım. Melekler ve şeytanlar bencede en iyisiydi. Yazarın tüm kitapları çok akıcı ve harika bir kurgu.

güzel bi kitaptı ama benim favorim hala melekler ve şeytanlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kitabı okudum çok güzel bu tarzı beğenenlere Adam Fawer olasılıksız ve empatiyi öneririm.Arkadaşlar ben bu tarz kitapları çok beğeniyorum önerisi olan varsa yazsın lütfen teşekkürler

Ben de oldukça beğendim.
Melekler ve Şeytanlar herkesin favorisi. Onu da alıp okucam.

ben bu kitabı hiç sevmedim dan brown'un en sıkıcı kitabıydı özellikle melekler ve şeytanları okuyanları tatmin edemeyecek bir kitap

ben bu kitabı hiç sevmedim dan brown'un en sıkıcı kitabıydı özellikle melekler ve şeytanları okuyanları tatmin edemeyecek bir kitap

İyi ki melekler ve şaytanlar ı okumadan alıp, bitirmişim. :1:
Gerçi Da Vinci Şifresi'nden sonra da çok tatmin edici olmuyor ama
araya okumak için yıllar sokunca çok da problem olmadı.

bence en vasat kitabıydı..güzel mi güzel..ona diyecek lafım yok.ama diğer kitaplarının yanında heyecan daha az,sürüklemek bir yana süründürüyor.özellikle son sayfalarda baydı.hadi bitsin dedim yani.semboller şifrelerin anlamıy başkaymışta,yok o değilmiş,aslında başka bişey anlatıyormuş,muş muş muş...en kötü kitabı dijital kaleydi bana göre.bunun sayesinde çıta yükseltti

melekler ve şeytanlar
da vinci şifresi
ihanet noktası
dijital kale
kayıp sembol..sıralama böyle bende..

seneye filmi çıkacakmış.eminim kitabından çok daha akıcı ve sürükleyici olur..onu sabırsızlıkla bekliyorum..aslında ihanet noktasına çekselerdi keşke:31:

Back